Thursday, February 17, 2011

Ekceli Hanis Zalikha takda la cantik mana pon

ini adalah statement peribadi dato nazirulhazwan :


"fuh, hanis zalikha tu bukan cantek pon, langsung tak chantek kot. nampak konon2
hot sebab free hair jer, biasela, budak2 lani, asal free hair, kurus, putih je
terus chop minah tu chantek"

sure, bile dengar/terbace je statement den tu, macam2 reaksi akan timbol dan wujud. sure ade kate den ni bajet bagus, sure ade yang kate den ni jeles dengan hanis zalikha dan sebagainyer. bushit!hahaha


takdenyer den bajet bagus or ape2 derr, cumenyer den nak sampaikan kat sini, andai kate ade 10 jenis manusia, pastinyer sepuluh-sepuluh mempunyai taste yang berbeda2.percayola, bukan sume orang kato hanis tu lawa, den antara salah seorang yang mengatakan hanis tu tak lawa. biase2 jer. lawa lagi awek no.2 den si asmirandah.




so, ape pengajaran dan motif entry ringkas pendek hari ni??sila hormati dan belajar menerima pandangan orang lain bagi KES2 YANG TIDAK BOLEH DIBINCANGKAN..!! jgn nak bajet u all tu selalu betol dan bebar2 shj.jgn sampai nak bertumbuk pertahankan pendapat dan pandangan u all tu.
p/s : sape kate hanis zalikha chantek?sapa kate tak?sila tinggalkan komen. kite kire bape ramai kate chantek, bape ramai kate tak.hehe~

155 comments:

Peri PiA on February 17, 2011 at 3:37 PM said...

I Q Nya,keperipadiannya buat HZ bertambah cantik dimata ku

misz sheyla on February 17, 2011 at 3:38 PM said...

cun w0ooo...... pade aku la..

Miza Yusof on February 17, 2011 at 3:39 PM said...

setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza. cantik itu subjektif. nak berdebat pun sampai kesudah tak habis :)

k Lee :) on February 17, 2011 at 3:40 PM said...

LAWA :D
tapi ade berjuta lagi LAWA dalam dunia nieh :DD

Cik Nathrah on February 17, 2011 at 3:40 PM said...

aku pon agak sependapat dgn ko lah naz. la ni asal free hair je org kate lawa. tp hanis punya personality menyebabkan ramai org jatuh hati kat dia termasuk aku. even muka dia common tp aku nmpk dia lawa sbb personality dia :)

Rozuan Ismail on February 17, 2011 at 3:41 PM said...

haha..no komen lah..itu hak individu..huhu

lalink7 on February 17, 2011 at 3:43 PM said...

wajah nyaa manis sahaja kot..takde la lawa macam nasha aziz ke ape...manis dan sedap mata memandang..kalau pakai tdung lagi manis jika dipandang..

Gen Fujita on February 17, 2011 at 3:47 PM said...

Lawa weh, bergelodak nafsu tengok, pendapat akulah. He he he... Fizikal sajalah, dalaman tak tau, kenal pun tak.

Mizs Fieza on February 17, 2011 at 3:49 PM said...

kecantikan subjektif.....biar tak cantik kat mata dunia tapi cantik bagi penghuni langit..........sy vote untuk diri saya boleh tak???sebb semua ciptaan-Nya kan cantik....hahah

atie on February 17, 2011 at 3:50 PM said...

semua orang cantik..semua orang handsome..kalau pndi menjaga diri dalaman dan luaran lagi la cantik dan lagila Allah sayang kita~

Sunah Mohammad on February 17, 2011 at 3:51 PM said...

salam Ir~

bunga sakura lagi cantik dari mereka2...:D

ciptaan Allah semua indah2~ indahnya tersendiri~ ;)

Hanis Zalikha on February 17, 2011 at 3:52 PM said...

saya tahu saya tak secantik HELIZA

dinas on February 17, 2011 at 3:52 PM said...
This comment has been removed by the author.
dinas on February 17, 2011 at 3:53 PM said...

cantik tu subjetif.. amboi!!!!!! pergghh hanis koemn tu..!!!

Anisa Hang Tuah on February 17, 2011 at 3:57 PM said...

semua perempuan cantik
yg nampak hot free hair kot
hehehe

~nadyahoney~ on February 17, 2011 at 3:57 PM said...

cantik n lebih nampak cantik biler dia pkai tudung

cHiEydA on February 17, 2011 at 3:58 PM said...

manis dan sejuk mata memandang..

sarah-najwan on February 17, 2011 at 3:58 PM said...

seme pandangan mata setiap individu itu mmg berbeza..

xle nk kata apa..itu terpulang padadiri memasing..

Hanis Azla on February 17, 2011 at 4:02 PM said...

she is beautiful...

kembatolo™ on February 17, 2011 at 4:04 PM said...

aku cakap dye bese2 je.. haha

najwa's on February 17, 2011 at 4:09 PM said...

haha ujang, ko bajet jadi hanis ke? jahat! :P tipah tertipu..

NurLailatul on February 17, 2011 at 4:10 PM said...

aku rasa biase je..sebb mata aku kata ada yang lagi cantik..

Dea on February 17, 2011 at 4:12 PM said...

cantek... :)

Ujang9897 on February 17, 2011 at 4:15 PM said...

NAZ gay..hahahah..

Mama Kembar 3 on February 17, 2011 at 4:16 PM said...

stuju dgn miza yusof, cantik tu subjektif. beauty is in d eyes of d beholder. but i thinks hanis zalikha has a beautiful smile, manis :-)

FariehanIbrahim [LBC] on February 17, 2011 at 4:16 PM said...

den jer yg cantek! ;P

Alexandriana Alia on February 17, 2011 at 4:18 PM said...

cantik dan gojes.. !

izyanty collection on February 17, 2011 at 4:26 PM said...

biasa2 je kot tp muka dia manis..banyak lagi kot yg bertudung cantik n manis,just tak menonjol so org pun tak kenal n tak peduli le..by the way sangat suka tengok heleza n aida gadis melayu icon remaja masa kini.. bertudung still popular tak perlu free hair baru nak hot.. :)

eiffel on February 17, 2011 at 4:28 PM said...

biasa je kot~

btw, smua pompuan klo stok tepek make-up, muka camtaek pown jd cantek.....

BRO_MONDAY on February 17, 2011 at 4:30 PM said...

NAZ : ai laik dis...ok sila kira ngan komen ai skali ni ok...('',)

HZ tu cun dan cantek...ai pulak kacak...ngam...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AREPNAKBEBEL first giveaway"
2.New Entry "SAYA MENANG GiveAway LAGI!!!"

safura zahari on February 17, 2011 at 4:42 PM said...

betol bak kata2 komen diatas2.ciptaan ALLAH sume cantek2.cume terpulang kepada insan2 tu untuk megekspose diri nya mcm mana.

Hairul @ Kay on February 17, 2011 at 4:43 PM said...

mak hanis cantik! peh.. cougar town!

ermayana a.k.a mrs mahzan on February 17, 2011 at 4:44 PM said...

semua ciptaan Allah tu cantik dan cantik tu subjektif,if sama je pd pndgn mata org semua yg plg cantik si polan,nanti si polan lain tak bertemu jodoh pulak sebab semua nk kahwin sgn si polan yg cantik tu...yg plg penting beautiful inside sure ramai kawan...hidup indah tkde rasa sakit hati kat sesiapa

Diya Edhayaa on February 17, 2011 at 4:44 PM said...

hanis cantek!hehe..

WanFadhilah on February 17, 2011 at 4:47 PM said...

cantik tu..

Malware Pada Blog!!!

♥ LULU ♥ on February 17, 2011 at 4:50 PM said...

saya bersyukur saya tak cantik...huhu..

http://magic-of-me.blogspot.com/2011/02/bersyukur-sebab-tak-cantik.html

Ummi Iman on February 17, 2011 at 4:58 PM said...

semua ciptaan ALLAH cantik & indah =)

-Sara- on February 17, 2011 at 5:00 PM said...

4 me okey2 la.. sweet tu ade :)

adrinaqamarina on February 17, 2011 at 5:01 PM said...

adrinaqamarina cantik tak?


erk oke tak.

taknak tanya ag.

nabila faryzza on February 17, 2011 at 5:03 PM said...

she's pretty laa. suka tgk! :)

@wek music on February 17, 2011 at 5:04 PM said...

myb kalau bertudung ,,akhlak chantek ok kod??

LehaMY on February 17, 2011 at 5:09 PM said...

semua chantek . hehehe :D yang penting cantek dalaman ngeee :D

nadira shahid on February 17, 2011 at 5:14 PM said...

cantek = sgt subjektif

mesti ade orang yg x boleh kalah bile nk berdebat nih, klah lawyer ;)

y-A-n-A on February 17, 2011 at 5:14 PM said...

scara jujurnya, yana tak rasa dia cntik.. =.='

Anonymous said...

dia tak cantik tp manis

lionteen on February 17, 2011 at 5:19 PM said...

ciptaan Allah sume cantik. xde yang kurang pun. :)

qasehraihan on February 17, 2011 at 5:21 PM said...

eh datuk...hanis komen tu~!!haha

asmirandah awak sbijik mcm anak murid den..kalau nak gambar anak murid den tu PM la no fon..nt ai MMS..hehe

cnteekk ni...subjektif..tpulang pdpt memasing

Admin on February 17, 2011 at 5:25 PM said...

naz gay! eh.. bukan gua yg cakap.. ujang yg cakap.. kah kah kah :P

mOoN on February 17, 2011 at 5:26 PM said...

hanis is sweet....love her smile...

y u y u Z u l a i k h a on February 17, 2011 at 5:26 PM said...

YUYU SUKA HANIS ZALIKHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Bulan on February 17, 2011 at 5:27 PM said...

cun gak la.
pakai tudung lg cun.ehee

CinderLaLa on February 17, 2011 at 5:37 PM said...

Asalkan hati dan peribadinya cantik...cantik lah juga rupanya..

Sasa Al-Sharif on February 17, 2011 at 5:38 PM said...

tak suka sgt tgk mekap tebal. tak pure.

aku nak tgk iq dan sikap dulu. kemudian muka. tp hanis memang ilmu tinggi, maka dia cun. yeaahh.. haha

suffer8zine on February 17, 2011 at 5:40 PM said...

hanis jadi mangsa entri ni :P

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

eRza farEeha on February 17, 2011 at 5:48 PM said...

comel tp xcun..boleh x cm2..huhuhu

i am S!L4H.. on February 17, 2011 at 6:02 PM said...

aik boleh plak erh kire2 cmni uncle naz?die bce blog uncle x?ahahaha

*asmirandah tu mmg cntikkk gileee..muke die unik..cam baby plak tu....

Zalin on February 17, 2011 at 6:09 PM said...

semua manusia ni cantik bro..lagi cantik jika sifat peribadi dan tingkahlakunya pun cantik..memang akan bertambah2 cantik la manusia tu nanti.. =)

Afiq Bukhari on February 17, 2011 at 6:11 PM said...

cantik oit! bukan dia sorang je cantik, ko pun cantik skali harhar

Kembali Senyum on February 17, 2011 at 6:12 PM said...

Boley ah cantik die. suam suam kuku.
muke mix mix.

wahh. hanis cmmnt tuhh.

fArAh!! on February 17, 2011 at 6:12 PM said...

setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza..ada yang kata ada cantik, ada yang kata biasa2 je..
tapi yang penting bersyukur je la..

whitecappuccino on February 17, 2011 at 6:14 PM said...

cantik..kalo dia pakai tudung laaaagi ayu. Asmirandah cantik juga.

Sharifah nor on February 17, 2011 at 6:28 PM said...

sis marcello de lopez lagi cun lahhhh..nama pun dah glamur...mana leh lawan...kan..kan..kan...

hanis zalikha on February 17, 2011 at 6:31 PM said...

salam naz ...
yes i tabik dengan u coz berani mengatakan i ni xcantek ..n i pun ade my opinion ..yg u ni macam mawi ?omgeeee memang pun kalau u ni botak ...hahaha lalarikkkkkkkkkkkk ~

Izamir Ridzwan on February 17, 2011 at 6:34 PM said...

xpe.. ko dgn ujang cantik

Putri_Aizat on February 17, 2011 at 6:39 PM said...

ok hanis zalikha de complete set..
muka sedap mata memandang, kurus, putih n tinggi...

Maizatul Akma on February 17, 2011 at 6:42 PM said...

in my opinion la semua orang ada pro and con sendiri. ada orang tu dia cantik, physical appearance menarik, tapi kurangnya pulak akhlak, tak pun IQ. but then ada jugak orang yang biasa2 je (nak kata tak cantik errr tak patut kot, tapi lebihnya dia ni bijak and ada jati diri. dan kelebihan macam tu sebenarnya yang buat dia nampak cantik.

i ada kawan yg free hair and ramai gila babeng orang minat kat dia tapi bagi kitorang yang perempuan ni, minah tu tak lawa pun harap hot je. memang orang free hair senang nampak lawa kot.

macam hanis ni pulak, i think she's sweet. IQ pun ada. maybe tak selawa asmirandah (macam yang kau cakap haha) tapi... macam ni lah senang cerita, walaupun she's free hair and not that prettayyy, kite boleh ambik apa yang baik dari dia contohnya pointer ke...kan?

S..U..D..@..I..S on February 17, 2011 at 6:54 PM said...

manusia berbeda2 pandangan

biarlah cantik dimata dan dihati

Lya on February 17, 2011 at 7:05 PM said...

ritu pegi melaka terserempak ngn dia..erm mmg nmpak besa2 jer..tp bagus la dia..msa tu dia berbaju kurung ;)

aliza on February 17, 2011 at 7:12 PM said...

dia nampak manis lah :)

Beautiful Butterfly on February 17, 2011 at 7:13 PM said...

setiap manusia ada kecantikan tersendiri.... =)

amiey lee on February 17, 2011 at 7:19 PM said...

ahahhahahahahaha gelak tgk statement bro nih...

agak2 nye sapa la yg cantik di mata incik nazirul hazwan emmmmm

Mama izan on February 17, 2011 at 7:24 PM said...

salam,cantik tu subjektifkan..sape2 boleh bg opinion..dan secantik2 perhiasan dunia ialah wanita solehah.
kecantikan semata2 tak menjamin kebahagiaan sesorg itu..takde pekdahnyer cantik tp tak dihargai oleh org yg disayangi..so, bersederhanalah menggunakan kecantikan itu..sori naz,emosi sket harini..

chocochoky on February 17, 2011 at 7:41 PM said...

minah 2 xde la lawa pon, haha..
ngegeh lg ada.. :)

syuwai on February 17, 2011 at 8:13 PM said...

rsanya kalau dia pakai tudung lagi cantik kot @.@

najihah sahami on February 17, 2011 at 8:22 PM said...

hahaha..mama saya cantik jugak!!wink2..

gediks kan??hahhaa

Fariq on February 17, 2011 at 8:23 PM said...

kalau dia tutup semua aurat dia mesti nampak cantik.

zikeryhassan on February 17, 2011 at 8:26 PM said...

HZ cun!!!

Syat0za on February 17, 2011 at 8:35 PM said...

lawa wohh, comei je ^_^ tapi confirm ada org lebih cantik lagi daripada dia tu :D

Tatty Hassan on February 17, 2011 at 8:42 PM said...

she's beautiful in her own way, everybody is.

Hanida Lavida Moss on February 17, 2011 at 8:42 PM said...

tiz zaqyah naturally beaty and lagi Hot! ;)

*cuba search gambar Tiz tanpa mekap*

Anis Maisarah on February 17, 2011 at 8:44 PM said...

suka lagii HANA TAJIMA ! XDD

FasiHaH SupiaN on February 17, 2011 at 8:55 PM said...

naz, anak buah aku comel.hehe
semua orang ada penilaian mereka tersendiri. Tapi ciptaan Allah cantik belaka! ;)

SPEK HITAM on February 17, 2011 at 9:02 PM said...

my LISA SURIHANI more and more CUN MELENCUN !

She's retarded on February 17, 2011 at 9:07 PM said...

cantik itu universal

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] on February 17, 2011 at 9:10 PM said...

as for me, HZ tu biasa2 je. tak cantik , tak huduh. bukan sebab jeles dgn dia ke ape ke, in fact aku pn takde la cantik mana kot. hahaa. but like what u said la kan, setiap org pandangannye berbeda. =DD

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] on February 17, 2011 at 9:11 PM said...

as for me, HZ tu biasa2 je. tak cantik , tak huduh. bukan sebab jeles dgn dia ke ape ke, in fact aku pn takde la cantik mana kot. hahaa. but like what u said la kan, setiap org pandangannye berbeda. =DD

missSenget on February 17, 2011 at 9:11 PM said...

yang pasti, kita xde hak nak kata orang x cantik.. sebab kita bukan penciptanya...nak cipta mata sebijik pn kite x mampu kot...

kekekeke...

peace~!!

E.d.Y on February 17, 2011 at 9:23 PM said...

taste manusia berbeza2

HAJAR hasan on February 17, 2011 at 9:33 PM said...

entri hangit ni bro! kehkehkeh. setuju! beauty is in the eye of the beholder. ;)

izar's on February 17, 2011 at 9:35 PM said...

each n every person carries different view i belive.:)

Nordin on February 17, 2011 at 9:38 PM said...

HANIS ZALIKHA AWEK AKU, JANGAN KACAU DIA FAHAM TU?

Zala Wajik on February 17, 2011 at 9:41 PM said...

semua orang cantik ~

Farah Junaidy on February 17, 2011 at 9:44 PM said...

okey beb..gua stuju ngan u...cantek tu agak subjektif sbnrnya...

SyafiqaNabila on February 17, 2011 at 9:44 PM said...

yang pasti, Hanis Zalikha lagi cantik daripada SyafiaBelle..hehe :P

Hishyamuddin on February 17, 2011 at 9:45 PM said...

cantik la dari yg xcantik.hahahahaha

titirara on February 17, 2011 at 9:50 PM said...

nampak die cantik sbb die punye rmbot . rmbot die yg berombak2 tu . pstu muke die pun bole tahan . tp tak de la lawa mane . tp still lawa jgk ... hehe .

senang cite ,,, aku lg lawa :P

Anonymous said...

Assalamalaikum,,

yg pnting di sini kan....

don't hurt others....tahu?

menegur dengan cara yang baik adlh between orang pemberi nasihat kepada orang yang dituju. dan bukan di khalayak ramai. sampai memalukan. bukan menyebut nama....

Islam x mengajar kte buat mcm ni.melukakan saudara Islam sendiri. bdosa. dan kesian gila kot...

ada cara nak tegur bro.....

Anonymous said...

"asmirandah pindah randah" ko tu tak lawa...kehkehkehkehkah


"asmirandah tutup aurat pakai siap pakai purdah" lg lawa....kahkahkahkah

Anonymous said...

HANIS ZALIKHA lawa!!!! peribadi dia lawa sebab dia ada cara sendiri dan pembawakan diri yg menyenangkan....

Anonymous said...

aku rs entri ko ni x kena weh....kalo aku kat tmpat HZ 2, aku tetap sedih even HZ tu komen entri ko ni...sori, aku emo tp mnusia ada perasaan....

alexa yussida on February 17, 2011 at 10:10 PM said...

alahaiii smua ciptaan Allah itu indah dan cantik...cuma pandangan manusia tu yg berbeza beza...threshold level cantik bagi stiap org tak sama...ade ckp aishwarya cantik..saya cakap die manis je..kekekke:P macam tu la lbh kurang..

cikmimmie on February 17, 2011 at 10:24 PM said...

cantik ke?? sikit la sebab dia free hair..kaler rambut...tp ramai lg yg aku rasa lg cantik...macam heliza...kan ujang kan..;)

Anonymous said...

macam sial je anon nih. lebih2 pehal? dato naz takde melukakan hati hz pun. hz pun boleh terima kau bangang sangat pe kes? itu hak individu la weh. LAME GILA MANUSIA MACAM NIH!

Anonymous said...

guwa suka sama hanis zalikha. dia cantekkkk..

Scarlett O'Hara on February 17, 2011 at 11:18 PM said...

Beauty lies in the eyes of the beholder.
Asmirandah mmg cantik.Tu tak tengok lagi Bunga Zainal.

cik ciput on February 17, 2011 at 11:43 PM said...

apa ada pada lawa?hehe

yaya_flanella on February 18, 2011 at 2:25 AM said...

dia cantik sangat. tu kita tak boleh nak nafi kan? just don't judge her simply. we don't know hanis closer. mana tau dia suka sedekah, solat, baik hati, jaga perasaan orang sekeliling. kan kan.

Tok Esah on February 18, 2011 at 4:39 AM said...

wah Hangit betul entry ni!!! hahaha

si anon tu dah tegur tru... ehhehe lari!!!

actually bg tok lah, cantek tu payah nk tentukan, abstrak sgt!!!

tp cantek dlman dan luaran tu bgus!!!

naz, kalau jupe org mcm tuh, rekomen kat tok yer!!! haha

neway, TOK ESAH adalah yg paling CHANTEK di mata cucu nya!! ahha

Tok Esah Chantek lagi dr HZ!! haha

... on February 18, 2011 at 5:36 AM said...

as salam..
hehe..
kalau bab cantik2 ni,
mana yang dimaksudkan sepenuhnya cantik disisi-Nya, tu yang ku suka~

semua makhluk2 Allah, indah dan cantik.setiap satunya ada daya tarikan tersendiri. ;)

macam manusia ni, dia ada iman, amal dan nafsu.pilih je manusia yang bagaimana kita namapak cantik pada 3 jenis kategori tu.


dan Allah membalasnya dengan 2 yang mula, dan 2 yang akhir.
apa dia? pahala-syurga,
dosa-neraka.

wallhu'alam.. :)

farhaniza azman on February 18, 2011 at 7:48 AM said...

dia cantik..tp cantik biase... cube tanye pakar, she has unique face.. and attractive, tp depends on people la.. huishhh..korang ni..dah.. xmo gadoh pasal ni.. apo kono eh jang... tgk aku ni... x lawa pon..xde sape heran@ nak gado pasal aku.. waaaaaa..... T_T..hikhik

laskar rainbow on February 18, 2011 at 8:19 AM said...

Hanis not bad lahh;) boleh dikatakan cantek;)) muka ala-ala mix yang buat dia menawan;))

btw, Lisa surihani lagi ayu gitu;))

kalau dy orang pakai tudung lagi manis asewnyew=)

wanda arry on February 18, 2011 at 8:25 AM said...

semua owg cantek..hehehe...tajuk subjektif cantek ni...

Ujang9897 on February 18, 2011 at 10:07 AM said...

wahahahaahah, ramai anon komen kan..



sengal gila percaya hanis zalikha komen


hanis zalikha palsu bernama Nyah qaseh dan aku sendiri...


best2...

Pendekar Berkuda on February 18, 2011 at 10:09 AM said...

naz... ang dah memalukan dia... hahaha... apasal aku klik2 nama2 hanis zalikha kat situ pi blog UJANG ngan QASEH DELIA ADELIA???

mana ang sorokkan hanis zalikha natang~~!!!

Ang kondem nama orang famous ni weh... hadoii~!!

Cuba ang citer pasal benda lain kan ke elok?? blog ang ni ada riban2 pembaca.... bahaya woo...

nazirulhazwan~ on February 18, 2011 at 10:26 AM said...

@pendekar sengal dan anon2

mane ade aku burukkan die. kan aku bagi contoh haje tu, adeh~ aku takde kate die tu jijik or gedix, perangai buruk walaupon muke chantek.

motif yang aku cube smpikan ialah, perbezaan pendapat manusia2 dlm perkara2 yang mmg tak boleh nak adjust, cthnyer kecantikkan. ko bedebat cmnr pon, klu da kat mate org tu kate tak chantek, xchantek la die.hehe ade paham sume?


honestly, aku respek hanis as a blogger yang mantop, takde niat nak burukkan pon, n entry aku pon mmg takde unsur memburukkan.ngee~

Lydia Miza(Aidyl Azim) on February 18, 2011 at 10:37 AM said...

psl cantik atau tak ni padangan berbeza2 kan naz.takut nak komen lebih2..nnt kena hempuk lak.hihi

ayushida on February 18, 2011 at 10:58 AM said...

pada saya, dia memang cantik, tp kalau dia simpan kecantikan diri dia untuk suami dia sj, dia akan bertambah2 cantik......

Farhana Sahri on February 18, 2011 at 11:22 AM said...

cantik & cun sangat2....tp xmanis...tp ne tau, sifat dalaman dia kn...

OrenLimau on February 18, 2011 at 12:29 PM said...

ehehe...ohhhh

pneumedic on February 18, 2011 at 2:02 PM said...

sape itu hanis zalikha?..majistret?..lawyer..ahlil musik??..huhu,,muka die ok je..nak kate cantik mungkinla..tapi awek aku konpom lagi cun..

adam bin ismail on February 18, 2011 at 2:57 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MAPPIAU on February 18, 2011 at 3:32 PM said...

kecantikan adelah hak milik setiap insan (eh? macam tag iklan la plak hahaha :P)

d_tieah on February 18, 2011 at 3:50 PM said...

Ini pandangan aku Naz, sebagai seorang pompuan muslim *bajet bagus plak aku hari ni derr..
Aku tak rasa dia cantik! Cantik lagi Heliza owh..
Sebab, cantik mana pun seseorang wanita tu kalo tak tutup aurat, pada aku tak cantiklah.. Cantik mmg cantik dr aku kot, tapi mesti ade yg tak cantiknya tang tak tutup auratlah..
Hahahaah..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

MIMIE AIZA on February 18, 2011 at 6:20 PM said...

alaaa... dah terlambat sehari tapi nak jugak cakap..

erkk kalau x pakai tudung tak semestinya nampak hot kan. irine nadia, fatin liyana antara orang yg cantek bertudung. hott ape haa.. berfesyen, kalah HZ sebab dia selau pakai jeans dgn tshirt jek.

HZ tu ada manisnya. pakej lengkap dengan IQ, personaliti. tu yg buat orang rasa dia cantek heeee

NuSaNa NoSa 91 on February 18, 2011 at 8:32 PM said...

naz.. mcm yg naz bgtau.. pndpt manusia berlainan.. interpretation manusia pon berlainan.. mcm tu la dgn apa yg terjadi kt entry ni.. manusia interpret entry ni berlainan.. ada yg kata, ini hnya gurauan.. ada plak yg kata, ini pndpt naz.. yg lain plak kata, ini sbg cth utk nasihat.. manakala, ada yg kata entry ni meng'aibkan HZ~ so, xbleh mrh kt anon2 tu gk, kn?? ^_^


p/s: sbb tu dlm undg2, pesalah bleh menang gk.. sbb kemenangan tu bergantung kpd argument dan mcm mana akta2 itu di interpret kn.. ^_^

nazirulhazwan~ on February 18, 2011 at 8:50 PM said...

@ cik keen, den tak marah pon anon.hehe cumenyer den menjelaskan kepada mereka tujuan utama entry ni, den sure la, dorg ni jenis tak bace entry perabis, just bace tajuk, pastu buat kesimpulan den homtam.hehe

fara feroza on February 19, 2011 at 12:50 AM said...

alah..cantik ke tak cantik... tak penting..yang penting..muka dia commercial..lepas kalau nak masuk front page magazine tu...


hz =manis lagi hott..selim lak tu...

Qaseh dalia adelia on February 19, 2011 at 4:15 PM said...

haha nak tergelak ase ..kah2...gila naz

HafizRahman.com on February 19, 2011 at 5:46 PM said...

awek last tu cantik doeee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on February 20, 2011 at 9:24 AM said...

hikhik...

macam2...

niesz on February 20, 2011 at 9:06 PM said...

manis tu ade..hehehehe..

Mirashada on February 25, 2011 at 2:04 PM said...

cantik luaran saja buat apa
kalau hati tu kosong dengan budi bahasa, agama,..

hunny on February 28, 2011 at 8:38 AM said...

saya rasa hanis zalikha ni ada kecantikan yang tersendiri. sedap mata memandang.ada brain dan personaliti menarik. apa pun, kecantikan itu subjektif. orang yang biasa2 pun akan kelihatan cantik jika pandai membawa diri dan membentuk personaliti menarik. yang penting tak sombong, k.

hud aikara on March 5, 2011 at 9:39 PM said...

memang cantik itu subjektif. tapi dari 10 org, seorang jer yg tak berkenan maknanya gadis tu dah dikira cantik.
Tapi kalau 10, seorg jer pulak kata cantik, secara fitrahnya kita dah tahu dia tak cantik tapi org yg sayang dia atau kenal dia rapat saja yg tahu kat mana cantiknya.biasanya kat dunia ni itulah yg berlaku.
HZ pulak bg sayalah dia dlm kategori cantik. Cantik dgn personaliti di blognya sbb saya tak kenal dia kat luar.

Marya Hana . on March 6, 2011 at 5:01 PM said...

semua ada pandangan masing2..
tapi "cara" kita menyatakan pandangan tu yg kena jaga :)

pd pandangan i, memang ramai yg "lawa" kat dunia ni. bukannya hanis kata dia "paling lawa". sekurang2nya, dia SALAH sorang antara yg lawa.

betol x..? :)

free hair o bertudung, doesn't matter..

IftiMonstaa on March 11, 2011 at 2:25 PM said...

for me hanis zalikha cantik sbb she has beauty with brain.

eyjalukman on April 11, 2011 at 4:46 PM said...

HZ antara wanita yg cantek ;) bkn laa paling cntek . haha

Hayati Hamzah on April 11, 2011 at 5:25 PM said...

dia cantik sbb dia bijak, confident dgn diri sniri.

Ini Kisah Tia on May 1, 2011 at 10:48 PM said...

bukan nak menjatuhkan siapa-siapa . yelah , hanis ni kan famous . dah sah-sah la orang akan kata dia cantik . tapi bagi Tia , dia biasa2 je .

soleiha roffie on May 5, 2011 at 4:17 PM said...

hanis zalikha budak satu kampus ngn aku..haha..aku tau cara die idop kat kampus cmne..haha..terkejot gak wehhhh

Anonymous said...

hanis zalikha, cantikk lahh. pandai lak uh. every sem DL. tak sombong. budak kampus nak amek gambar dengan dia pon dia layan jehh :D

Nurul Ezra on September 15, 2011 at 11:49 AM said...

sume perempuan cantik. tapi tiap org ada pendapat yg berbeza. ada org kata itam manis tu cantik, putih melepak tu cantik. Terpulang kat individu hak masing2 menilai. tepuk dado tanyo selero! haha bye!

Layar dagang on October 4, 2011 at 4:39 PM said...

hanis zakiah nie sape..x knal pun...tp yg aku tgk de rupe la..cme penampilannyer agak seksi...rupe kalau cantik mne pun, tetap wajib gak bertutup ye x..x kisah la baik mne pun...yg perlu tutup, kne la tutup..x gitu ke..@Peri PiA:

SenyumPisang on October 13, 2011 at 11:53 AM said...

mak saya lagi lawa.. =)
(dpt pahala ekstra arini coz puji mak sendiri) huhu...

shishi.. on October 24, 2011 at 12:17 PM said...

den cantik lg kot~~~~lg cun,,,,lg vouge....haahahahahhahaha

hafeez gong said...

biase2 jer. sbb klu tgk2 blk klu muka die berisi bulat sket sebijik kakak die. dah xnmpk cun pon.

misz aisya on February 2, 2012 at 10:55 PM said...

bg aku dia bese je. taklah xlawa langsung..but ade manisnye :)

AyusSlim on March 11, 2012 at 5:06 PM said...

M.A.N.I.S

Anonymous said...

dia ni biasa-biasa jer. perasan aje lebey..........

meSsy.La on April 4, 2012 at 5:35 PM said...

haha, cantekk je~~~
at least lagi cantekk la daripada ak :)
tp btol jugak, cantekk tu subjektif.
xsemesti ko kate lawa, ak pndg lawa. kan2~~~
mne taw org tgok gmba ak org kte ak lg lawa dari HZ k....
hahaha *perasan*

Miss Han on April 12, 2012 at 2:34 PM said...

saya lagi cantek..muahaaa..just kidding.please follow sy balik.tgh carik follower ni.kesiannye.huhu :(

eqa sulaika on May 22, 2012 at 4:30 PM said...

mmg lah hak individu , btul!x semua org kate Hanis zalikha tu cntek tpi...

cer wt entry "brpe owg gemar wt entry yg menyakitkan hati owg lain dan sebarkan kt blog!"berani??

kot ye pon klau nk kte Hanis tu tak lawo ke hape tpi x yah lah wt entry bagai siap ajk org komen2 lagi.


Prnh x tpkir kalau Hanis terbce entry ni..

nazirulhazwan~ on May 22, 2012 at 6:40 PM said...

Kenape kalau hanis bace?
Normal lah.so die expect everybody akan kate die cantik ke?hee

bace ape nak disampaikan.isinye.bukan pasal hanis semata2.if bukan hanis i gune name neelofa.same je.

miss R on May 28, 2012 at 9:29 PM said...

boleh la..cantik

Yousof on September 6, 2012 at 11:51 AM said...

Bagi aku boleh la tapi dia akan jadi cantik bila berhijab. ;)


Aku suka isi entri ni.. Jadi kecoh sebab nama dia agak famous, tu je. Manusia semua sama, hati yang membezakan.. chewah hihi

 

Designed by #