Wednesday, February 23, 2011

Menyampah pulak guwa dengan beloger yang tayang pakwe-makwe over-over

"honestly, gua paling menyampah tengok orang dok tayang gambar pakwe/makwe kat blog lebey2 sangat, agak2 la nak menayang pon, belom tentu lu orang kawen dengan mamat or minah tu pon.sikit2 sudah"
Demikianlah ulasan dari hati yang tulus mulus CEO Blog Suratan Kebetolan, Encik Nazirul Hazwan. Ulasan beliau telah mendapat beberapa pandangan daripada Majlis Pemilik Blog Malaysia di laman Sahabat Blogger di Facebook.
Aku malas nak ulas panjang lah.Sudah sedia maklum, blog ini tempat untuk apa? Jual buah hati kah? Jual maruah kah? Sendiri mahu ingat ok. Tayang gambar satu dua boleh terima lah. Tapi kalau 1 sidebar penuh gambar pakwe or makwe ape cer? ce citer ce citer. Sekali kena kebas orang baru tahu! huhu [Perlu diingatkan, tak tayang lagi bagus, kalau dah halal lain citer lah der!]

Entry tulisan sahabar blogger gua : CIK FASIHAH SUPIAN <-- KLIK utk sambungan entry


Ulasan Dato CEO :

sebelum ulas gua nak tayang gambar awek baru gua : tasha silla

1) Serius bhai, gua mmg sgt menyampah, terlalu menyampah la. geli pon ade..!

2) Eleh lu jeles kan naz? JELES?takde mase a gua nak jeles bhai?ni bukan masalah jeles, gua pon ade awek, ujang siap ade tunang, ben siap ade bini, irine pon ade pakwe, zack zukhairi pon ade tunang(katenyer la), ade u all nampak mereka2 sume ni buat cmtu? pendekar berkuda pon bercinta dgn puteri berkeldai katenyer

3) Eleh, klu tak suke pangkah je la..!! mmg gua pangkah la derr, ingat gua nak bace ker? klu u all klu tak blaja nak menerima pandangan danpendapat blogger2 lain, sila private kan je la blog u all tu, tak pegi mane pon blog tu.(kot2 la u all ade hasrat nak memterkenalkan blog u all tu)gua kompem la, yang masuk sure menyampah, kecuali yang same2 buat mende yang same. masuk blog u all pon kerana termasuk dan nak cari trafik semata2.( iyerker?pandai2 jo ko kan naz?)


4) Gua bagi teguran sebagai seorang abg, sbb gua mmg da tua, da 25 thn da pon. bile u all menayang gmbr2 cmtu, byk bende yang tak baik dari yang baiknyer babe dan bhai2 sume. semuanya mendatangkan kemudharatan jer. gua tak shoot entry ni kat sape2 secara personal, tp secara umum. sape yang makan cuke rase la masamnyer kan??


5) U all tu baru kapel kot, blom tentu kawen pon, toksah nak loving2 mengalahkan orang da kawen. duckshit la.yang jantan plak, duit pon mak ayah bagi.!! bile da break baru la sebok2 nak delete sume gambar, kan da susah.
6) lagi satu!byk gmbr berat w0oo nak loading, derm, da habis limit broadband kengkawan. dala pakai yang paling murah punyer.hahaha gua takpela sbb gua pakai UNIFI <--ni kak sarah najwan punyer point



Kesimpulan : macam biase, u all simpulkanla sendiri. ade koje nak buat ni:) Assalamualaikum..!!
sape2 yang setuju sila2 la komen dan like.hehe
nak gak tau ade sape2 yang nak benci gua sbb buat entry cmni.

153 comments:

y u y u Z u l a i k h a on February 23, 2011 at 11:41 AM said...

ALHAMDULILLAHHH!

yuyu tak tergolong ^^ heheh

Syaira Kayy on February 23, 2011 at 11:42 AM said...

setuuujuuuu ! sungguh meluat dan mcm org dah kawen pun ade. ish ish ish . syg biarlah berpada2 jgn smpai mencalarkan maruah diri dan keluarga .

~~nUyUL~~ on February 23, 2011 at 11:46 AM said...

ahaks!~SANGAT SETUJU dengan entri ini..*sambil buat tangan macam usop dlm cite kak limah..~

kakchik@ella on February 23, 2011 at 11:48 AM said...

setuju ~ sbb tu kakchik tak penah tayang dan cite psl en. somi. paling kuat mr. bodigad je.

yg trlalu peribadi tu tak yah tunjuk la adik2 ye.

apezs shah on February 23, 2011 at 11:50 AM said...

setuju juga..
and naseb tak tergolong..
kekadang tu xpe jgn kekerapan haha..;)

*pendapat.

Daniela on February 23, 2011 at 11:52 AM said...

ikut lah hati masing2... =)

Bulan on February 23, 2011 at 11:52 AM said...

setuju!
kdg2 tue yg sbb lmbt loading.
entri cite sal syg makwe pakwe.
nk komen pn mls nie kn nak follow.ahakss

psstt~ 25 da ko naz?tua ko lg la dr aku.ahakss

nur aisya humaira on February 23, 2011 at 11:56 AM said...

Alhamdulillah, mintak jauh laa dri saye..:)
Tggu kawin bru laa expose kan??hik2

Mizz Farah on February 23, 2011 at 11:56 AM said...

SETUJU !! takyah laa tayang2 kan..kalo da bebetol nti takpelaa..nak penuh side bar tu pon takpe..hee..seb bek MF tak tayang..kalo tayang konfem naz da menyampah da..huahuahua..

naz 25 ke?? eh! da sebaya laaa kiteee... :">

BRO_MONDAY on February 23, 2011 at 11:57 AM said...

NAZ : ai laik dis entry!!! sangat sokom stetmen masam yam yu kasi ni...
ha...rasakan kemasamannye...koh koh koh mujor lah ai dah kawen ada anak, so buleh lah ai letak gambirun femili tercinta ai di side bar blog dari ats sampai bawah!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Panas + TAK PUAS HATI !!!"

Miza Yusof on February 23, 2011 at 11:58 AM said...

Setuju dengan artikel ini. alhamdulillah miza bukan daripada golongan yang dinyatakan.

qasehraihan on February 23, 2011 at 11:59 AM said...

paling suka awak guna ayat 'geli'...tu pkataan 'trade mark' den tu kalau den benci suatu2 benda...

sblm awak GELI..den dh lama muntah...
ngengada nk menayang lelebih..tu xmasuk lagi cakap part peluk ngalahkan yg dh akad nikah...

dapat pahala awak ni, buat entry ni nih...hahahahahahahaha

tahniah my dear fren..
inila dia naz...lantang..i loike~!

Ieda Al-Habsyi on February 23, 2011 at 11:59 AM said...

tau takpe, aku pon getik, citer skit2 sudah kan :)
DAH DERMA BOLEH RAMAS TETEK, SAPA NAK?

yana zuera on February 23, 2011 at 12:01 PM said...

sangat setuju~. ;)

Wan Hafisah Collection's on February 23, 2011 at 12:03 PM said...

er..tetiba i setuju. buleh?

akak dah kwin dik. gmbr cik suami jarang2 je keluar. gmbr anak montel selalu keluar dlm blog akak sbb gelagat dia tu kelakar. buleh?

Naz oh naz. Kelakar gak entry kamu kali ni.

Cik Eka on February 23, 2011 at 12:06 PM said...

hehehe..saye pon jarang mengupdate gambo pakwe lelebih......nnti muak lak kan..hehehe

suffer8zine on February 23, 2011 at 12:07 PM said...

hekkk aku mmg x kn mcm ni

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

TheChekJah on February 23, 2011 at 12:09 PM said...

adoyai... mcm2 la blogger ni.. mungkin kawan tu terlalu menghargai pakwe atau makwe dia sampai dia terlupa yang blog dia tu bukan makwe atau pakwe dia je yang baca... haha... mungkin la... jah tak tau...

eRza farEeha on February 23, 2011 at 12:10 PM said...

btol3...mengalah kn laki bini..org ad isteri pon xwt cm2..huk3..

pss..ak xd wt kn??huhu

LehaMY on February 23, 2011 at 12:11 PM said...

hohohoho . itu depends kepada penulis blog tersebut la kan . but , apa2pn , kawal2lah sebelum anda dikawal. ehehe :D

sarah-najwan on February 23, 2011 at 12:13 PM said...

satu lagi..jika letak pic byk..berat nk loading blog tu yer adik2 seme...

Dim Benihana on February 23, 2011 at 12:13 PM said...

xtau nk komen apa,
tapi sangat suka ngan entri ni,

pendapat : xperlu rsnya nk tayang lebih2, sikit2 pun rsnya xpayah, kalo nk jugak, biarlah berpada-pada.

Nor ' Atikah bt NorBaki on February 23, 2011 at 12:14 PM said...

hahahhahah suka la suka suka!!! ade gak nak buat en3 cm ni.. tapi takut kena marh plak kan... yela ika ni bukan org kenal pon.. pastu dok ngutuk2 org punye blog.. kang di kata lain lak.. tapi honestly mmg ika pon rasa !@##$^7 bila byk sgt pic loving2 ni...

**ppsstt : tapi kalo yang ade blog pasal couple diorg je cm ne lak?huhuh sbb ka ade la plak blog tu.. huhuh

OLick SyaSya on February 23, 2011 at 12:15 PM said...

xpe a.biakn je dowg..

hak masing2..

kalo x suke senang je..

xpyh masuk..lg bgus kan..

hehehe

Fariq on February 23, 2011 at 12:16 PM said...

betul2 sokong.. buat kali ke lima belasnya aku sokong blog ni.. haha.. buat pe dok tayang2 gambar2 awek/pake tu semua.. buat berat blog je.. hehe. lain la kalo de share ke pe kan.. kehkeh.. abes aku kena hentam pasni..

jgn saman saya, saya orang susah.. :p

Aku belum Kawin Lagi La Der

MAKCEK bukan NENEK on February 23, 2011 at 12:17 PM said...

kenapa orang ramai dah komen . aku baru nak jd penhgkomen yg pertama .
malas ah ceni ~

*haha siyez kalao tak jadi tu aku tak tao la kan tayang bagai nak rak .
moga2 tak de lah keterlaluan . nak tayang pon sikit2 dah ahh .

nazirulhazwan~ on February 23, 2011 at 12:17 PM said...

@olick : termasuk masalahnyer, bile TERmasuk TERnmpk.haha

SPEK HITAM on February 23, 2011 at 12:19 PM said...

hahaha ni entry wat gua terase. kekeke. pe2 pun kalu lebih2 sgt aku pun nyampah. kalau kat blog boleh terima je lagi, kalau kat fb gan twitter gua pun tak tahan. hahahah.
neway diff people ade diff elemen dalam blog die. bese ah, kalau bubuh header profile picture besar2 pun kena kutuk, buat macam ni kena kutuk, itu pun kena bahan.

senang je care nak atasi, tak yah singgah blog org tu, hahah, kan kan bernas kan? hahaha

amiey lee on February 23, 2011 at 12:24 PM said...

aiseh den plak memang suka upload gmbar buah hati den ni...lantak komela nk muak ke nk muntah ke...hahahahahahahhaahah

gmbar buah hati den anak den la...si sarah n ashraf.....

dh namanya blog tuk depa... nnti sonang depa nk tgk gmbr depa masa kecik bilomana den dh takdok kek muko bumi ni..

p/s:- bahasa rojak..hahahahah harap maklum.harini blur sikit.. apapun sokong la..belum kawin toksah la tayang...dh kawin nnti nak tayang 500000 ribu x 100 pun takpa

deqla manjew on February 23, 2011 at 12:28 PM said...

sy da kwen...pun jrg2 letak pic hubby...dlu ms lom kwen pn cam 2 gak..blog sy so pic sy la byk..hahaha

izyanty collection on February 23, 2011 at 12:29 PM said...

tang gambar berat tu setuju huhuhu buat berat nak loading je tau, dh le pakai berukband murah heheh

LittLeMyRsHMaLLoW on February 23, 2011 at 12:29 PM said...

yess ! betul !

sekian~

trimas =)

OrenLimau on February 23, 2011 at 12:30 PM said...

alaaaah abg naz ni...saje jek kata tua.muahaha

siyes aku pun x suka.ohhh.
takpe.sila simpan pakwe/makwe dalam kocek doraemon anda yer..org lain tak minat nak tengok aksi2 asmaradana itu..

menanah mata ehhhhh

nazirulhazwan~ on February 23, 2011 at 12:31 PM said...

@ spek itam : gua tak kesah klu satu due, ni yang sepanjang2 sidebar, pastu entry sume pakwe, sume makwe, letih2.

masalahnye mmg taknak masuk, tp TERMASUK.haha

@amiey :
anak ngn husband boleh terima babe:) ni pasangan yang blom tentu pon kawen. hehe

Sunah Mohammad on February 23, 2011 at 12:32 PM said...

blog ceq, gambar ceq pun takdak noo...abang Ir tak menchiik kan bloq ceq? (hahahaha! baru tau Ir ni lagi tua! ingatkan sama umur.. ;p)

~aYeeN & SuE~ on February 23, 2011 at 12:34 PM said...

stuju..hehe..(mentang2 xd pic2 cmtu)..btol cm awk ckp,bkn pe,nk elakkan fitnah je.ltk 1,2 da la kn klu nk pon.
tp kn dorg nye blog dorg punya suka la..ehehe.

*ltk pic kucing je.

FariehanIbrahim [LBC] on February 23, 2011 at 12:44 PM said...

adeh, I nk show off kt sume org pakwe I ensem. slh kah?? ;pp

aisneezy on February 23, 2011 at 12:49 PM said...

btol..stuju sgt..bru pkwe je pn..

elnino moona on February 23, 2011 at 12:52 PM said...

sangat setuju!..

kdg2 pelik.. nak gtau satu dunia dorg da kapel kot.. haha~

wan nurul hezrina abd halim on February 23, 2011 at 12:54 PM said...

mummy setuju.lagipun tak elok nampak jika dapat tayangan umum yang berpeluk2 cium2.bukan apa biarlah ada ikatan sah dulu=)mummy yang kawin niepun segan nak letak gambar yang terlalu mesra.apatahlagi yang takde ikatan suami isteri.harap dorg tak melatah ngan tulisan yang ada kebaikan untuk kita tatapi

Pendekar Berkuda on February 23, 2011 at 12:56 PM said...

woi~! ang tu dua kali empat je la wei~! Ciss~! Cuba tengok aku... steady je... hahahha~!

chinta i-sha on February 23, 2011 at 12:57 PM said...

setuju! mcm la dia sorang ada pakwe/makwe... menayang bagai nak rak..dah putus nanti, mula la nak delete blog la..delete gambar la..menyusahkan diri sendiri..(tiba-tiba tazkirah berkumandang)..

~ PIJA ~ on February 23, 2011 at 1:00 PM said...

halo datok...!!!

pada aku sesekali letak, sesekali nak lepaskan setim ok laa...nak citer pasal org kesayangan sikit2..takde hal

tp aku pun agak GELI kalau bukak je blog nampak sepanjang side bar gambar pakwe or makwe..dalam aku GELI, aku hormati, itu hak mereka. Tapi aku mungkin akan pangkah laju2..sorry..!!!

p/s: sian opah aku..takde pun gambar die kat blog nih..sedih!!!

iqbalhakimi on February 23, 2011 at 1:05 PM said...

WEH..AKU LETAK GAMBAR LISA..KO MESTI XNAK MASUK KAN...

Ujang9897 on February 23, 2011 at 1:06 PM said...

argh...!!! aku tak suka kau..

sukati aku la letak gambar heliza..

mmg ktorg tgh bercinta skarang..

heliza tak marah aku pun...











*yana jgn marah ek =)

Cik Ila on February 23, 2011 at 1:15 PM said...

setuju sgt2 dgn entri ni...
fuhh...kecik2 dh tayang pakwe.
bukan kompem pn jd husband dia..
ntah ape2 la diorang ni..
kat fb pn sama,msti ade folder pakwe makwe...
seronok sgt agknye tunjuk2 tu..
putus baru tau malu,n buang sume gmbr..klakar2..hahaha

syuwai on February 23, 2011 at 1:16 PM said...

setuju2x.. kalau takat couple je takyah la nak lebih2x..

lagipun kin berat bl0g je x.x

miss epa on February 23, 2011 at 1:25 PM said...

haha.stuju sgt.peace utk ceo blog ni. :)

♥ Cheenta ♥ on February 23, 2011 at 1:30 PM said...

ya.... sangat sangat setuju...
ingat depa ja ada kapel orang pun ada gak tapi tak kecoh pun..
menyampah dok tayang bf/gf padahal baru kapel 1 bulan 2 ja pun yang kapel 4 5 6 tahun pun x tayang kan2... :)
peace...

Farhana Sahri on February 23, 2011 at 1:38 PM said...

dia sayang pkwe/mkwe dia tkut kne rampas..hehee

mOoN on February 23, 2011 at 1:51 PM said...

aku benci ang naz...ngee~

Xdalah...ai sokong ang jugak...thanks 4 this entry...:)

mofaizmz on February 23, 2011 at 2:00 PM said...

dia nak kongsi la tu.. tu sbb dia buat entry tu

Ayuni on February 23, 2011 at 2:06 PM said...

hm, sye kuar je dr blog tu....

aida4eva on February 23, 2011 at 2:22 PM said...

alhamdulillah. sy masih dalam t'golong di jalan yg betul. hiii~ *law ada jodoh xkemana lah beb*

sicKo^ on February 23, 2011 at 2:34 PM said...

aku meluat gak tgk tapi takder lar sampai ban diorang.. diorang ingat makwe/pakwe diorang cun sangat ker?

Along Usop on February 23, 2011 at 2:45 PM said...

eewwwwwwwwww!!!

eeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!

eeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!

ape tu... hahahah..
geli weh tengok blog gini..

tapi nak buat cane kalo dah cinta hatinya sudah parah..

lautan entry berapi sanggup diterjah.. lalalala.. =p

*selamat aku dgn ehem2.. tak buat bende2 tuh.. heheh

ONEZ on February 23, 2011 at 2:46 PM said...

ang xsuka xpyh r tgk......nnt org lain plak menyampah kt ang kui3.......

CiK QiQi on February 23, 2011 at 3:26 PM said...

blog qiqi rsenye xde kot..hahaha

oja_alia on February 23, 2011 at 3:38 PM said...

pergghh!!mmg setuju..jap2..nak kepoci.nampak kt sb,click..(mmbe pnah suggest blog nH ni..seyes..tak tipu!die kate die layan blog nH ni.tp sy tak click pun sbb malas..)bace entry..pastu tgh komen ni.lepas komen nak follow.=)

sgt setuju...jgn lebih2..kang kene kebas..meraung!hahaa..

mimieismail on February 23, 2011 at 3:42 PM said...

hahahahahahah,..
kat blog sy ad 2 jerkkk pic bf,..sorry,.hehehehe

http://mylifemimie.blogspot.com/

Qaseh dalia adelia on February 23, 2011 at 3:50 PM said...

alah letak sejibik je gmbar ... cakap je lah hang jelez tu pun nak kecoh2 ... hahaha larikkk ~


muahahah bangga wes ade pakwe ..kah2 jgn menyampah guro2 je neh ..
tumpang menyampah gak r

! Nurida Ardy on February 23, 2011 at 3:55 PM said...

tayang sana tayang sini, tayang di sini...hu!

Mr feckry on February 23, 2011 at 3:57 PM said...

kene setepek dekat gua..tapi gambar bini gua

toyolkiut on February 23, 2011 at 4:09 PM said...

tak tumbuh, x melata..
klau x sungguh, orang x kata kn..
mmg stuju sngt2, usahkn gmbr..ayat2 loving depa pun TK nk termuntah mmbacanya.. tulis dlm diari dh la pkara2 cm tu..

nulhazwany abdul malik on February 23, 2011 at 4:11 PM said...

ehehe
setuju sangat dengan entry ni. bila orang tak pergi blog dia sibuk , 'hit me back n follow balik k'.. tapape tah

*ceo tengah menegur staff ^^

Ujang9897 on February 23, 2011 at 4:14 PM said...

wei nyah..


kau letak la pasangan nyah kau kt blog ni..


letak gambar dia kat header,sidebar,


kecian dia tggu gambar dia kat blog kau


kan pendekar berkuda kan....,jahat naz nie

delarocha on February 23, 2011 at 4:15 PM said...

tgk pada niat masing2 nak buat blog tu untuk ape..

Lydia Miza(Aidyl Azim) on February 23, 2011 at 4:17 PM said...

syukurlah sis tak wat camtu..pernah tak sis tayang gmbr sisngan my laling?x kan?hik3

aanie on February 23, 2011 at 4:21 PM said...

owh, ada gak ek?rasanya x penah lak TERmasuk kat blog tu...
kalo letak gambar anak, orang menyampah jugak x?

salemaziz on February 23, 2011 at 4:24 PM said...

sume nak tayang eh?
vahlul..haha

axuerha on February 23, 2011 at 4:25 PM said...

setuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tp diorang neh akan kaver ngan ayat

"ske ati ah blog aku, aku nyer hal, ade aku kesah"

hahaha...alhamdulillah, blog sy xde camtuh..tp jika tak suke kt mane22 silalah bagi pandangan & pndapat...

S..U..D..@..I..S on February 23, 2011 at 4:29 PM said...

huih lmbatnya aku nak smpai kekotak komen nih...

bila smpai ja idea sume dah diciplak....

NURUL NADIAH MAMAT on February 23, 2011 at 4:34 PM said...

kita bakor je....hee...
nice entry wan.....
pape pon geli tengok bila asyik duk tayang pic ngan pakwe / makwe......

Hanis Azla on February 23, 2011 at 4:38 PM said...

blog akak takde gambar pakwe.. gambar sendiri pun takde.. he..he..

sissyira on February 23, 2011 at 4:45 PM said...

salam

setuju sangat tu, nak tayang buat apa kan,, sebab belum tentu jadi hak milik dia..huhu

NadiRah on February 23, 2011 at 4:46 PM said...

blog nad, bukan takat pakwe..
gmbr sendirik pon xde..
kesian3~
huhu..

sebenarnya,jelez gak org tunjuk2 couple nih..kih3

FasiHaH SupiaN on February 23, 2011 at 4:46 PM said...

huih ramai benar yg komen kat sini......... kalau jumpe blog gitu, pangkah laju2.hehehe

d_tieah on February 23, 2011 at 4:59 PM said...

Aku takde perasaan kot kat depa yang berperangai lebih2 ni..
Hahahaha..
Aku cuma nak kata, nanti kawen, jangan lupa jemput aku..
Tu ja lah..

Entry Terbaru: Encik Facebook Saya Banyak Skandal

Halusinasi on February 23, 2011 at 5:05 PM said...

nasib baik la sy tak tergolong macam tu. memang menympah + geli dengan couple yg suka menayangkan pasangan masing2. Rasanya blogger yg dh kawin pun tak macam ni kan?

faraa halim on February 23, 2011 at 5:05 PM said...

saya tayang jgk
tpi 1 gmba je,
xbnyk pn, t pn x nmpk muke

Amna.Qadeeja on February 23, 2011 at 5:07 PM said...

haha sib baek xletak lalalala mknanya den xtrgolong dlm kancah itu bwahahaa ;D

nk letak boleh tp xyhla lbeh2 kot hee

cik ciput on February 23, 2011 at 5:28 PM said...

fuhh sy tak terjebak..hehe

Kathy Rospin on February 23, 2011 at 5:36 PM said...

Sy terlibat npknya..muahaha.. tp xla semua citer bf..ada 1 je kot pic dgn bf dlm entry.. (i am new blogger.. so pasni xyah la kot nak letak citer bf byk2.. muahahaha)

zaMir on February 23, 2011 at 5:45 PM said...

pendekar berkuda bercinta dgn puteri berkeldai...muahahahah!!!!
siot sungguh lawak ko naz..=P

farhaniza azman on February 23, 2011 at 6:09 PM said...

kahkahkah..

this is UNDENIABLY true! so true! and i can no more deny this factual of a rightous-ness.. haaa.. habis english aku rosakkan~

♥ LULU ♥ on February 23, 2011 at 6:09 PM said...

sgt setuju!!!
sangat2 menyampah..huhuhu
mcm org lain tak de bf/gf je..huhu

SyafiqaNabila on February 23, 2011 at 6:13 PM said...

entahnyerrr diorg ni. lain la korang tu awek khairul fahmi. letak gambar byk2 or cite byk2 pasal pakwe.. konfem makin tambah trafik :P

Tasha on February 23, 2011 at 6:29 PM said...

tak tau la I ni tergolong ke tak. sebab kadang-kadang ada citer pasal dia. and kadang2 ada juga masukkan gambar dia. kadang-kadang tu adalah lah dalam sebulan sekali. tapi kalau terlalu bnyk idea... cerita juga la sikit2. gambar tu mmng jarang sngt2 la kot. sebab memang tak suka sangat tayang gmbr bersama even dalam FB atau blog.

syafiQakarim on February 23, 2011 at 6:31 PM said...

betul.amat tersangat setuju.
rasa geli.kang putus
meroyan tak suda.haha
nasib i single ;p

yad'z on February 23, 2011 at 7:30 PM said...

SETUJUUU... AGREE..!!!

Bukan setakat tayang gambar pakwe/makwe.. tak cukup kat sidebar, entry, header.. template blog pon gambar couple.. haihh.. berbulu mata nieh...

She's retarded on February 23, 2011 at 7:49 PM said...

tak kisah pun

akmalhilmi on February 23, 2011 at 8:26 PM said...

aku sokong
tak perlu mention ada bf/gf nieh
bajet hot lattew orang mcm tu

siyes tak suke
romantika kot bile ltk

Hishyamuddin on February 23, 2011 at 8:27 PM said...

weyyyy..aku sokong sama lu la naz....

Ain Zulaikha on February 23, 2011 at 8:32 PM said...

hehe teringin nak letak gambar pakwe. tapi takut lak orang mengata , sbab pakwe ain " afgan " hehehhe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE on February 23, 2011 at 8:33 PM said...

sokong betullah..yang jadi hal dah ler blog tayang pakwe semua cerita hal pakwe dia nak paksa2 kita follow memang dermmmm...geram2!

m!ss $@BR!D@H on February 23, 2011 at 8:34 PM said...

SETUJU!!!!

KatekateKite on February 23, 2011 at 8:38 PM said...

hahaa........ =D

violetless on February 23, 2011 at 8:39 PM said...

dah kenapa aku tak terasa?hahahah,,,sebab aku tadak pakwe so malas nak tayang..hohoh

CikBulat on February 23, 2011 at 8:49 PM said...

hahaha. kalau tayang gambar ko dalam blog aku banyak2 boleh tak??

yuyu lar on February 23, 2011 at 8:59 PM said...

aku setuju sangat2 weh....

Mutiara Bernilai on February 23, 2011 at 9:17 PM said...

eheh..mcm2 ragam blogger~

kalu ade yg dah TERover ltak pic, pandai2 la kurangkn fitnah n kutukan org lain pd kite.. Pak Cik Naz nak bebel bkn sbb jeles, tp SAYANG~ ahaa

then yg lain tu, yok la kite sesame doa hope jodoh drang bpanjangan n cecepat nikah.. amin!~

~...AmALinA....~ on February 23, 2011 at 9:19 PM said...

bt0l tu..=) bukan jd hak milik lagi..

♥ LT Gadis Senjakala ♥ on February 23, 2011 at 9:20 PM said...

sokong...
tak perlu kot satu-2 is ok...nope bukan jeles sbb aku takde makwe/pakwe...lambt loading...tapi kalau dah kahwen ok kot ahaks....

emieysandra on February 23, 2011 at 9:34 PM said...

adeii,siap letak kt sidebar ag..huhu

btw, sume point naz ni ade btoi nyer ;)

Syarafina Zaini on February 23, 2011 at 9:55 PM said...

s.e.t.u.j.u! =D

Solihin Zubir on February 23, 2011 at 10:09 PM said...

sib baek gua blom ada awek.. heheh..

ierayahaya on February 23, 2011 at 11:18 PM said...

haha.. bukan kat blog je.. kat FB lagila.. geli geleman baca. hbs kalau da kawen pun siap jiwang karat.. aish.. siap declare FB ini milik kami berdua... haha.. nasib kawen. kalau tak kawen naya.

HAZWAN17 on February 24, 2011 at 12:19 AM said...

sokong 200%
macam la ku nak baca sangat kisah percintaan mereka tu hahaha

MIMIE AIZA on February 24, 2011 at 12:35 AM said...

haishhh.. nak letak gamba pakwe tu memang ada. tapi malas lah. sebab orang google pun buleh dapat gamba pakwe saya. cuba encik CEO try google choi si won. hahaha

Nuar El-Ummar on February 24, 2011 at 12:51 AM said...

yup! i agree wit u... nseb wa pomot diri jek..huwarghh! XD

cikblurr on February 24, 2011 at 1:01 AM said...

stuju2 250.33%...hehehe

myssmie on February 24, 2011 at 3:13 AM said...

ah! mmg betol sgt!
giler mnympah bila kiri kanan ada pkwe/mkwe..

mcm la diorang je ade pkwe/mkwe!
yg dah kwen xkecoh pon, yg mnggedik nie pulak yg lebih2...haa kannnn... dah terEmo pulak..hahaha...

http://blackoutlah.blogspot.com/2011/02/brcinta-sblum-kwen-vs-brcinta-slpas.html

so, bercinta pas kawen! **eh, tetibe..teehhheee~

garfield88_aini on February 24, 2011 at 3:13 AM said...

betul tu...
cikit2 tayang sudah la kan...

❤フィザAzhafizah on February 24, 2011 at 3:18 AM said...

nk setuju 1000% boleh?=)

zih@n on February 24, 2011 at 7:12 AM said...

stuju jg..bukan xleh crita..boleh je.. tapi jgn lebih2 sgt..klu dh setiap entry asyik crita kisah percintaan je, gmbr kiri kanan..org yg baca pn bosan & myampah..duk crita sgt pkwe/mkwe baik, macho/cntik, romantik...kena kebas kang bru tau...hehe.

H A N S on February 24, 2011 at 8:33 AM said...

disebabakan anda memuji unifi, i like!!! kakakakak..tp btul pun, benda x compem nk bgtau 1 dunia apedehal? klu x jadik saper yg malu?? smemangnyer sy suker entry ni!!!!!

cikpia on February 24, 2011 at 9:11 AM said...

nak terasa ka nak setuju ek???

iniialahaku on February 24, 2011 at 11:24 AM said...

klu jnis tyang yg ori xpala..ni yg phtoshop bhai...realiti bapak ah....jln tar tu lgi elok nk bnding kulit dia

Fakhrul1409 on February 24, 2011 at 12:12 PM said...

ya! btol2..terbaik dr ladang2..org kawen pn xltak gmbr pkwe mkwe..aduyai..ape mende la dorg nih...aku pun ckup pelik tol..

**Miss Kay MazRan** on February 24, 2011 at 2:08 PM said...

saya pun x suka..menggatai x ingat dunia..klh org yg da halal..haha..sib bek cek x termasuk dlm golongan 2..(^_~)V

d_LA on February 24, 2011 at 2:22 PM said...

ntahla, aku abaikan je..kalo aku sentap sgt aku taiplah ape2 hadis kat dorg..direct trus ke..xpun mcm yg ang buatlah, pangkah je..bnda yg kite x suke wat ape lyn kan..

lalink7 on February 24, 2011 at 5:08 PM said...

wahh tajam menikam..i loikee..bgus entri niee..

syiraaaaaaaa on February 24, 2011 at 6:22 PM said...

ye, bila dah bace post ni memang sokong 100% . selagi belum ade ikatan yg sah, rasenye belum mse lg nk show off kt public . tp kalo kekdg post psl someone special tu, tak kesahla kn.

Wan Gerrard on February 24, 2011 at 7:35 PM said...

hehehe sangat setuju siot, krg putus pun semua org tau :P

DaK CoMoT on February 24, 2011 at 8:32 PM said...

naz..kalau letak satuuuu ja..boleh tak??satuuuu ja..kehkehkeh..ayarkkk lari2...ahaha

gigiAriEma on February 24, 2011 at 9:30 PM said...

gigi dtg bca nih.. nak u turn balik..
larikkkkkkk....hehe
de gak gigi ltk 1..kiki..

Siti Mashitah Saidin on February 25, 2011 at 2:59 PM said...

hahahahaha

mekar on February 25, 2011 at 10:53 PM said...

Salam Nazirul,

Hati2 kawan2 bila berlebihan meletakkan gambar kejelitaan & kehanseman anda dalam blog. Takut nanti ada org dengki dan buat aniaya kpd kalian.

h A n Y S on February 25, 2011 at 11:59 PM said...

yg letak gambo bf/gf berjela-jela tu 1 hal, then ada plak yg buat entri pasal bf/gf hampir kesemua entri, aduhhhhh..nak muntah hijo dah..

p/s: ada blogger mcm tu tau..sila percaya, heh heh~

nama.aku.lynn on February 26, 2011 at 1:06 AM said...

untukkk yg ke 14000 kali,den setujuuu dgn dato naz!oyeaahhhh!nasib ah wars lagi..

pelik gk dgn spesies mcm ni...

p/s:yaaa,waaa tau waa lmbt komennn~hahha~

miss mush on February 27, 2011 at 11:15 PM said...

hahahaha.betol!terbaek.siket2 xpelah.kalau melambak gamba pacaran,meluat.

dila bahar on February 28, 2011 at 12:56 AM said...

hahaa... memang betul pun..

point no5 tu memang best. penat nak delete nnt.. haaahhaa

eiYja_cHum3yl on February 28, 2011 at 4:17 AM said...

ok...siyes sedikit trase...sedikit...hehehe...sbb nye xdde la plak nk tepek gmbr kami sebesar2 bole kt setiap entri n spenoh2 sidebar...nt ade yg tjtoh hati dgn si dye...mnangis x blagu gue...

hensemnye pengkid

SyafiqaNabila on February 28, 2011 at 9:23 PM said...

salam. Jom letak gambar BF di blog beramai-ramai

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/02/3-sebab-kenapa-kita-perlu-letak-gambar.html

Miss Yaty on March 1, 2011 at 11:58 PM said...

adeh terasa lah plak..mlm ni baru je update pasal pakwe...


=,="

Rizuan Ismail on March 6, 2011 at 8:16 AM said...

ala..kenapa mesti benci..blog kan sebagai diari peribadi..hak pemilik sendiri..selagi dia tak melanggar undang-undang. yg peliknya ada yang rasa meluat, sakit hati, benci dan macam2 disebabkan perkara ni. saya pasti mereka yang suka pamer foto2 mesra ni x pun menganggu kita semua..tetapi kita dok mengumpat dorang..untung x dapat..dosa lagi pikul..

itu hak mereka.baik kita bicara benda yang lebih bermanfaat dari secara tak langsung mengumpat pasal org. maafkan saya andai komen saya menyinggung sesiapa..

-peace-- :D

:: jula julie :: on March 7, 2011 at 4:05 PM said...

adehhhh....
tapi bg sesetengah org ,
xnk letak pic bf sbb x encem kowt..
sesetengh nyer juzt nak low profile jer...pic bf /gf biar lah peribadi ..:)

naz xyzrine on March 9, 2011 at 1:01 PM said...

huu . terasa . tapi siyesly saya cuma letak satu je abg naz . xmara kann ?xmao benci benci saya naa . i am your adeq naz . ngee . my friend call me naz too .

IftiMonstaa on March 11, 2011 at 2:20 PM said...

yes! tad pakwe lagi cne nak letak gmbo. haha

eyjalukman on April 11, 2011 at 4:49 PM said...

haha betol tu uncle !
tak suka org dok tayang lebih2 , klu dah kahwin nk tayang semua album pun tak kisah , mak bapak mertua pun takpe , layan je . haha

hana nabihah on April 12, 2011 at 1:43 PM said...

guwa stuju ! nak copy bleh ??? kaakkakakakaka !

Najwa Kornain Official Blogspot on April 24, 2011 at 10:51 PM said...

nama saya najwa.*ceh, tibe tibe* yes ur totally rite, haku pon menyampah. hua hua hua. xde keje den nak jeles ^_^

AkuMuzikFilem on May 3, 2011 at 1:43 AM said...

kalau suami isteri camne? sebab tu konfem2 memang dah kahwin

Norhafiza on May 10, 2011 at 3:56 PM said...

kakNo pun menyampah!!!!..

syud on May 17, 2011 at 11:36 PM said...

ahhhahha..setakat sjrg ni xde la lagi terjjumpa blog yg mcm tu ahhaha. kalo jumpa asanya..mmg pangkah la hahahah.. kalo annoying sgt

Teratak Chipmunk on August 2, 2011 at 10:27 PM said...

show sgt ade pkwe/mkwe.. klu berkekalan alhamdulillah la..kalau tak,isk wat malu je...so,baek merendah2 diri la.. :)

nabila on September 4, 2011 at 7:15 PM said...

betol3..
aku x suke jgk..!!
belum sah lagi dah tayang..
nnt kalau x jadi buat malu jer...

Qyla on November 30, 2011 at 5:42 PM said...

huhhh , tayang gamba awek/pakwe.
pastu post entry pasal kegiatan pakwe/makwe dia.
ayat kemain jiwang.
HaHa

Saat itu saya akan mencari simbol pangkah . :P

diarinadiaa on January 4, 2012 at 1:12 AM said...

aiyoooo!!!cam takde kualiti ek!!hiksss

Lynn Rahman on February 11, 2012 at 1:19 AM said...

saya ada satu je entry. tapi lepas dirisik so eksaited dan buat post special :)

frogos on March 26, 2012 at 1:37 PM said...

so jadilah bloger yg profesional....

AlyNn NyzAa on March 27, 2012 at 10:33 PM said...

huhu...x terasa ^^

azam lor on March 28, 2012 at 10:42 AM said...

haha lpas kapel ng awek ak , tros padam kot gamba2 mcm tu , mati nanti susah der

 

Designed by #