Monday, January 17, 2011

Senarai Biasiswa dan Scholarship di Malaysia

mereka-mereka yang berminat untuk memohon biasiswa yang ditawarkan bolehlah melayari laman web di bawah :


pesanan : sekiranya senarai biasiswa tidak diupdate, mereka yang berminat boleh terus melayari laman web syarikat2 yang disenaraikan di laman web tersebut. sekian

motif entry :
1) Mencuba mempraktikkan teknik permainan SEO (search engine optimization)
2) Mengugat raja SEO blogger malaysia : Pendekar Berkuda


Biasiswa ataupon scholarship sudah tentu menjadi salah satu perkara yang sering kali menjadi tanda tanya dan acapkali memeningkan kepala pelajar lepasan SPM mahupun yang telah pon melanjutkan pengajian di peringkat ijazah pertama. Biarpon, pihak kerajaan telah menanggung sebahagian dari jumlah yuran pengajian, namun di kebanyakan Universiti terutamanya di IPTS, yuran pengajian masih terlalu membebankan.

justeru, suratan kebetolan selaku belog rasmi kementerian memberikan pautan mudah kepada salah satu laman web yang menyenaraikan hampir semua biasiswa yang wujud di negara untuk kemudahan semua. terima kasih. semoga anda berpuas hati dengan servis yang diberi

p/s : pendekar, jangan tikam aku;p

18 comments:

mOoN on January 17, 2011 at 9:23 PM said...

nice one...rasa-rasa if apply biasiswa nak blaja masak boleh x? seyes ni...

Ain Zulaikha on January 17, 2011 at 9:30 PM said...

tak layak lah nak apply T_T

yad'z on January 17, 2011 at 9:30 PM said...

nak mohon biasiswa for hantaran kawen ley tak.. hehehe


p/s : ang tak join aku ini wanita ke.. malu2 kucing pulak... den memahami ang nak sangat join kan.,. hehe

Pendekar Berkuda on January 17, 2011 at 9:33 PM said...

haha..aku lagi ke naz?? nyiahahaha~!

MAKCEK bukan NENEK on January 17, 2011 at 9:34 PM said...

haha hari tuh ada buat sal pinjaman mara .
boleh tahan jugak lah trafic dia tiap hari ada org view .heh

*btw gila best weyh aku baru nk cri sugar daddy kalao x jumpa schlarship nih .hex

afifaa. on January 17, 2011 at 9:34 PM said...

heee. biasiswa yang tak perlu pegi interview ada tak? :)

sarah-najwan on January 17, 2011 at 9:36 PM said...

jgn dilupa
skill masa interview jika dpt deh..

mende SEO tu nazirul...hehe

laskar rainbow on January 17, 2011 at 9:43 PM said...

okeyy! nnty nak usha..thanks yeee for the information=)

iqbalhakimi on January 17, 2011 at 9:46 PM said...

biasiswa utk piloting plizzz...huhu

yad'z on January 17, 2011 at 9:48 PM said...

hamboi... membalas dendam ye ang..
takpe2... neber mind... cooll... ahahahaha

miss jue on January 17, 2011 at 9:51 PM said...

bagus2... memang tengah mencari sponsor belajar. hehehe.

thanx!

y u y u Z u l a i k h a on January 17, 2011 at 10:31 PM said...

nak apply untuk islamic banking boleh??

zaMir on January 17, 2011 at 10:36 PM said...

jpa lmbat lagi bukak....huhuhu... =)

cik ciput on January 17, 2011 at 10:49 PM said...

wow!nice lah...mmg tgk cri sponsorship..hehe

Solihin Zubir on January 17, 2011 at 11:12 PM said...

pergh! testing SEO la plak.. ehehe..

fariza zulaika on January 17, 2011 at 11:36 PM said...

benda ni amat berguna..=]

ijatnuar87 on January 18, 2011 at 12:09 AM said...

hehehe...baguih deh...kena wat nih,hehehe

Ujang9897 on January 18, 2011 at 11:50 AM said...

SEO ek skarang..cmne SEO tue..ajar

 

Designed by #