Thursday, January 20, 2011

semakan keputusan permohonan MRSM (tingkatan 4) 2011

motif entry : SEO punye entry

kepada pemohon2, semakan boleh dilakukan dengan melayari pautan dibawah :


p/s : tahniah kepada yang berjaya, kepada yang tidak berjaya,usah berduka, benih yang baik, kalau dicampak ke laut pon jadi pulau <---thanks pada gadis mesir yang betolkan, hua3

10 comments:

adrinaqamarina on January 19, 2011 at 11:43 PM said...

benih yang baik, kalau dicampak ke laut pun jadi pulau laa. :P

ciknabil-a on January 19, 2011 at 11:54 PM said...

adik nabila baru thun nie nak amik PMR. hakz! tahniah buat sapa yg dapat masuk mrsm tue. :)

Solihin Zubir on January 19, 2011 at 11:58 PM said...

aduh! aku tak dapat! adeyhh... haha.. ;-p

Anisa Hang Tuah on January 20, 2011 at 12:08 AM said...

adik nis tak dpt
huhuhuhu
:(

Cik Shag on January 20, 2011 at 12:13 AM said...

Motif entri paling tak tahan. Kiki :P

yad'z on January 20, 2011 at 12:15 AM said...

yad'z dah cek... yad'z layak... yeyy, dpat masok asrama...


hahahahaha... buang tebiat cam haremmm.... berangan nak jadik budak2 agi... ngeh3x....

Amirah Yusof on January 20, 2011 at 12:49 AM said...

tenkiu ye..mohon copy link tu untuk di share dgn y laen ye =)

da[Y]un on January 20, 2011 at 2:07 AM said...

kepada yg berjaya..bersiap sediala nanti tuk hafal 10 budaya mrsm dengan lagu mrsm yea.huhu. kena soal tu nnt rollcall..

Miss Yaty on January 20, 2011 at 7:38 AM said...

ala miss yaty tak layak ;(

sarah-najwan on January 20, 2011 at 9:55 AM said...

tahniah pada yg dpt..hehe
yg sbp da tau..ni mara lak..

yg ni jika dpt..xdtg skol akak..ehheh

 

Designed by #