Tuesday, January 25, 2011

Panas : Aksi bogel Mimi (one nation emcees) tersebar

gambar 1 : gambar sebelom bogel

APA sudah jadi? Shamimi Amalina Norhisham atau lebih dikenali sebagai Mimi, vokalis kumpulan One Nation Emcees khabarnya sudah berubah sikap menjadi perempuan yang amat ganas atau lebih tepat, psiko. Malah, disebabkan kegilaannya itu, dia sanggup membunuh!


"...Ia sebenarnya merupakan suatu bentuk kesedaran bagi masyarakat di luar sana mengenai perkara yang benar-benar telah berlaku. Mimi ambil itu sebagai suatu pegangan bagi melakonkan watak ini," jelasnya mengenai babak ranjangnya itu yang turut memperlihatkan dia kelihatan seolah-olah berbogel menerusi salah satu adegan dalam Klip 3GP (filem baru)." sumber KOSMO


ulasan :

derm, den tertipah tertipu dengan penggunaan tajuk yang gempak oleh kosmos. tp u all nampak tak ape yang den cube sampaikan?


yezz, betol, pengunaan tajuk entry yang hangat sebenarnya dapat menarik pembaca. lagi2 kalau bab2 bogel, seks, ciom molot. mmg keyword2 sebegitu paling diminati rakyat malaysia.tak caye tanye ujang. die suke cari bende2 cmtu kat google.tp jangan sampai menipu!


p/s : pasni den nak boikot kosmo sebab menipu den. semangat wes bukak, akhirnyer keciwa.haha;p


p/s : kepada yang dtg ke blog semalam, maafin gue kerana belom sempat balas jejak. semalam gue ke rumah sakit, melawat ibu gue yang mendapatkan rawatan disitu. sape2 nak g melawat. sila la. selangor medical center.

48 comments:

y u y u Z u l a i k h a on January 25, 2011 at 8:40 AM said...

hahahah! padan muke tertipuuuuuu! bhahahahah! tu laaa.. nak tengok benda bukan bukan sangt!

adrinaqamarina on January 25, 2011 at 8:40 AM said...

haha, boley pulak ada gambar sebelom dan selepas.

eh mak kat ward mana? jap ag nak melawat para pesakit di situ.

semoga cepat baik! syafakillah!

Novelgurl on January 25, 2011 at 8:42 AM said...

Assalamualaikum

Hahha..ad lak gmbr sblm bogel..ish3

oshin on January 25, 2011 at 8:42 AM said...

haha demm kan . smgt betol kn . padaaannn mukkkaaa

misz sheyla on January 25, 2011 at 8:45 AM said...

hhahahhhahhahahahahahhahaha....




den pun tertipu....adehhhhh

Mr. Swift on January 25, 2011 at 8:46 AM said...

Haha, awesome!
Metro memang camtu. -_-'


Psst! : No Feeling, Tak Ada

Perasaan? 7Eleven Ting-tong

Psst! : Kalau Nak Buang Perkataan Tu Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

Farhana Sahri on January 25, 2011 at 8:52 AM said...

gambar semase & selepas bogel ada??hehee....lawak je

Amiey White on January 25, 2011 at 8:55 AM said...

hahaha nilah terpengaruh and sifat ingin tahu apa itu bogel agagaggaa

mOoN on January 25, 2011 at 8:55 AM said...

hahaha....ang tertipu ngan kosmo,, me tertipu ngan ang..ades!

Hanis Azla on January 25, 2011 at 8:58 AM said...

aduh.. tajuk mmg sgt gempak.. he..he..

fya zainal on January 25, 2011 at 9:01 AM said...

deiiii...mmg tertipu lah huhu

cik Ladies on January 25, 2011 at 9:01 AM said...

boleyh naikkan trafik !
ahaha .. sy trtipu ~~

suffer8zine on January 25, 2011 at 9:09 AM said...

seo ni bro, tercemar dgn keyword bogel heheh

Terkini : Fakta Menarik Tentang Perempuan

iqbalhakimi on January 25, 2011 at 9:23 AM said...

haha..ang memang kan..tajuk panas skit terus baca ..

Izamir Ridzwan on January 25, 2011 at 9:27 AM said...

IR pon tertipu dgn tajuk entry ni.. arggg

cik-terompah on January 25, 2011 at 9:27 AM said...

siot la !!! tertipu woi...

MAPPIAU on January 25, 2011 at 9:53 AM said...

mencikkkk tau ai pun tertipu :P

iLa SaHaR on January 25, 2011 at 9:59 AM said...

memang bikin panas la... hehehehe

Ujang9897 on January 25, 2011 at 10:00 AM said...

baru nk layan stim...,hhahahaha...

wei sakit ape

aliza on January 25, 2011 at 10:54 AM said...

hahahahha..tertipuuuu!

Cikziee on January 25, 2011 at 10:55 AM said...

Anda tertipu..hahahha

sarah-najwan on January 25, 2011 at 11:27 AM said...

biasalah CEO..main kata2 nih penting sb pelaris...

mcm jugk dlm blog..hehehe

Pendekar Berkuda on January 25, 2011 at 11:46 AM said...

cayalah nazz~! entry macam ni lah yang aku suka~!

aku baru je publish entry yang lebih kurang macam ni.. hehe..

H A N S on January 25, 2011 at 11:57 AM said...

btol3!! sotkabar ni kdg2 hagak2la nk attract reader. kdg tu tajuk ayat pun tunggang langgang. 2,3 kali bacer baru phm..eh..emo plaks :P

Sunah Mohammad on January 25, 2011 at 12:15 PM said...

ho~ terbukti dengan komen yang sangat laju dan banyak dalam sekelip mata!

moga mak Ir cepat sembuh ye~

Cik Liyana on January 25, 2011 at 12:19 PM said...

hahhaa...panas..kurus puasa i....

aliesha kirana on January 25, 2011 at 12:23 PM said...

ces..dgn AK skli tertipu..huwa huwa huwaa~

Izan Ishak on January 25, 2011 at 12:47 PM said...

biasalah nak lariskan suratkhabar kan. laju je org nak baca~

Mama Zharfan on January 25, 2011 at 1:05 PM said...

me pun tertipu :p

missfieza_1525 on January 25, 2011 at 1:51 PM said...

hehe..cian die ttpu..=p
jg mama awk bek2 ea..^_^

sab on January 25, 2011 at 2:15 PM said...

hehehehe. ;p

Puan Besar Shag Yahaya on January 25, 2011 at 2:56 PM said...

Okeng. Den pon tertipu. hahahha :D

Moga mak Naz cepat sembuh ya! ;)

Amy Syaquena on January 25, 2011 at 3:18 PM said...

Adoi hahahaha...tertipu sudah :)

Jejaka Terhangat on January 25, 2011 at 3:31 PM said...

ujang mmg hebat seo camtu..aku tergelak guling2 tgk post paling popular dia. wakakaka..

papepon, kalo bab ni kosmo ok lagi drpd harian metrosexual..

yad'z on January 25, 2011 at 3:40 PM said...

tu lahhh.... orang yang ade niat tak baik cam ang memang selalu terkena... hohoho..

mak ang sakit ape? smoga cepat sembohh....

Syafiq Rosli on January 25, 2011 at 3:41 PM said...

ujang memang minat bab2 mcm ni..haha..
metro tajuk2 dia memang hangat gila..

MIMIE AIZA on January 25, 2011 at 4:16 PM said...

sekarang gua juga excited lebih nak baca entri ni. hahaha

garfield88_aini on January 25, 2011 at 5:10 PM said...

tipah kena tipu...huhuhu..

Qaseh dalia adelia on January 25, 2011 at 5:21 PM said...

tipah pun tertipu...haha

iniialahaku on January 25, 2011 at 5:28 PM said...

demmmmm.....kna tipu.....mna gmbar slepasnya ni weh????

nadira shahid on January 25, 2011 at 6:14 PM said...

huhu, betul2, bukan stakat kosmo, metro pun suke buat mcm tu.. dats y, lebih ske bace berita on9, dari abeskan duit beli surat khabar..

emieysandra on January 25, 2011 at 7:38 PM said...

suke one nation emcees

:)

Solihin Zubir on January 25, 2011 at 9:29 PM said...

ahahha.. niat jahat tak kesampaian..
aku pon tertipu ngan ko.. cis! hehe..

zirconia on January 25, 2011 at 9:40 PM said...

baru nak kecewa tadi sbb ai suka kat mimi nie. nasib adegan lakonan je :P

nelly on January 25, 2011 at 10:07 PM said...

hot !
=)

ijatnuar87 on January 26, 2011 at 7:33 AM said...

hahahah...sesi mengajar teknik SEO rupernyer,hehehe

FasiHaH SupiaN on January 26, 2011 at 10:27 PM said...

Selangor Medical Center tu Selangor Specialist Hospital lah kan.. Semoga sembuh cepat mak naz tu..

Pembawa_Wacana on January 27, 2011 at 1:59 PM said...

hahaha...name ujang jugak di highlightkan..haha

 

Designed by #