Monday, January 3, 2011

My Header Contest



salam dan samat malam kawan2!
hari ni den takde entry2 kencang untuk tatapan u all. haih. cumenyer dikesempatan ni den nak mengambil kesempatan untuk join satu kontest yang tarikh tamatnye da dekat.
haaa, pada sape2 yang nak join, pantas2, jgn lambat. 5/1/2011 ni last day da. hadiah memang superb. mmg leleh air mate la kalau dapat.hehe;p

for more info : KLIK SINI

so, header yang den petaruhkan ialah header suratan kebetolan lani, yang di design oleh alieff emsem.taaadaaaa!!


tag kepade 3 orang rakan : ( men tag je ni, tak tau sape yang da buat sape belom)
1.mish
2.zaerr
3.pendekar bejalan kaki

p/s : next entry insyaAllah esok ea:)

11 comments:

najihah sahami on January 3, 2011 at 8:31 PM said...

opss..thanx naz!!

mOoN on January 3, 2011 at 8:33 PM said...

good luck! ^^

adrinaqamarina on January 3, 2011 at 8:33 PM said...

cepat kembali besok!

:D

Nur Azila Ismail on January 3, 2011 at 8:40 PM said...

hhee . good luck . abg esok adik da p plkn . take care taw . hehee

Anisa Hang Tuah on January 3, 2011 at 8:40 PM said...

just want to say..
hai naz
:D

long time not see huh?
heehehe

Shag on January 3, 2011 at 8:43 PM said...

Wahh~ Good Luck, bro! :D

http://shagcomot.blogspot.com/

FasiHaH SupiaN on January 3, 2011 at 8:44 PM said...

haha comel ja. gud luck naz!

Hey Kau Tidur Dalam Kelas!

Sunah Mohammad on January 3, 2011 at 8:49 PM said...

ouh~ gerenti menang ni~ lepas tu hadiah leh kongsi2 ngan alieff tu ye~ :D

♥NuR SyAFiQah♥ on January 3, 2011 at 9:07 PM said...

hehe..ak pon join gak :)

emieysandra on January 3, 2011 at 9:07 PM said...

mula-mula tgk header naz, mmg mnarik r..gudluck!

yad'z on January 4, 2011 at 12:48 AM said...

awat ang masuk! den masuk gak... hehe.... makin tipis peluang den.. haishh... ngeh3x..

 

Designed by #