Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI


pengenalan : cm biase, ben buat segmen suh cite pasal heade blog masing2.header ben kat atas ni sebagai syarat penyertaan okey.hehe;p
tarikh tutup segmen : kol 5 ptg ni, cepat2!

****************

Sedikit info tentang header blog suratan kebetolan:
1.Sapa yang buat header tersebut :
Enchek Alief, pakar coding html merangkap pengarah template suratan kebetolan corp

2.Perisian yang digunakan :
mengikut kate alief die gune paint jer.haha;p

3.Maksud header tersebut :
tak ade maksud yang pelik2, just nak mengambarkan ciri dan minat tuan blog.
eksklusif, elegan dan humor dan kasih sayang (smiley tu)

4.Jangkamasa yang diambil buat header itu -
tak sampai sehari kot, kan alief?haha

5.Header blog lain yang anda suka tengok :
irine nadia <-- tgk header je, bukan tengok tuan okey, haha;p

p/s : da lame tak memeriahkan segmen ben, kesian plak kat die, jadi den join la yang ni.haha;p

28 comments:

y u y u Z u l a i k h a on January 23, 2011 at 12:54 PM said...

huhuhu.. nak join.. tapi, rasa macam tak layak je.. header yuyu blurr kan T_T

MAKCEK bukan NENEK on January 23, 2011 at 12:55 PM said...
This comment has been removed by the author.
MAKCEK bukan NENEK on January 23, 2011 at 12:57 PM said...

okay aku silap .
x baca betol2 wahaha
aku ingat ang punya entry rupanya segmen incix ben yg baru .
wahahaha gilo ang una .

nazirulhazwan~ on January 23, 2011 at 12:59 PM said...

@ makcek

ang paling gilo, pening den bace komen ang yang mule2 tu.haha

miszATIN on January 23, 2011 at 1:04 PM said...

" eksklusif, elegan dan humor dan kasih sayang "

Fehhhh, dah macam slogan wat iklan haha !

MAKCEK bukan NENEK on January 23, 2011 at 1:12 PM said...

hahaha ok memandangkan aku rasa malu aku nak delete kumen ngok tuh .
haha

alieff on January 23, 2011 at 1:23 PM said...

hahaa..... ke"terharu"an berlaku di sini.... *blushing2*

p/s: well.... tuan blog lagi eksklusif dari blognya skrang neh... wawawa~ :P

iqbalhakimi on January 23, 2011 at 1:48 PM said...

uish..pesaing aku nie..hehe..tp header ko simple dan menarik ...tahniah2..hehe

Kalamhati on January 23, 2011 at 2:06 PM said...

gud luck!..=)

Sunah Mohammad on January 23, 2011 at 2:24 PM said...

header ni memang best!

yad'z on January 23, 2011 at 2:34 PM said...

adeh,, asal delete makcik,, baru nak bace... hohoho... ingat naz dah tak nak join dah segmen bro ben... hehe

sarah-najwan on January 23, 2011 at 2:37 PM said...

gud lak nazirul..
semoga mnjadi header yg terpilih..

Qaseh dalia adelia on January 23, 2011 at 2:40 PM said...

nak yg comel2 je ye nyah..haha..mesti kalah neh haha..

Lulu caldina on January 23, 2011 at 2:59 PM said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

Izamir Ridzwan on January 23, 2011 at 3:20 PM said...

arr.. naz pon masuk..

Miss Yaty on January 23, 2011 at 4:13 PM said...

nak join jugaklah..hihi...nak kena cari link segmen ni dulu...hiii

Tok Esah on January 23, 2011 at 4:27 PM said...

hehe, nie mesti menang ni!!! pling lawa!!!

bro, betul ke tengok header irine jer?? ni jeles nie... hahaha

i am S!L4H.. on January 23, 2011 at 4:41 PM said...

wahhh pkcik..kt blog pon ad pngarah template..hak3
kreatif la die..blog pkcik dh la smat..nk pnjm pengarah bole x?ngee

hoho suke tgok marshmallow yg lembut2 tu erh...=p

d_LA on January 23, 2011 at 4:48 PM said...

samat bersantai naz..hehe..x smpt nak join BA dah tutup..wuwuuu

d_tieah on January 23, 2011 at 7:09 PM said...

Tadi nak masuk tapi dia tutup awal plak..
Takde rezeki nampaknya..

HAZWAN17 on January 23, 2011 at 7:29 PM said...

blogku tiada header ish3

ijatnuar87 on January 23, 2011 at 10:31 PM said...

heheheh...simple header,but full of meaning right,just like ur entry

Puan Besar Shag Yahaya on January 24, 2011 at 12:02 AM said...

Guna paint je? Gila hebat lah kan! Kiki ;)

Siti Safiyyah on January 24, 2011 at 10:50 AM said...

jap2 smiley tu menunjukkan kasih sayang ke? apesal nampak macam smiley lelaki gatai kene peluk ngan smiley pompuan?? hahaha ;D

darkbatman on January 24, 2011 at 1:18 PM said...

rajinnye bro ben wt segmen.. xterkejar ak.

Solihin Zubir on January 24, 2011 at 3:05 PM said...

tumpang sini..
juz nk gtaw yg aku curik banner ko..
kalau sudi, mai la curi banner aku balik.. heheh...

ADfeez on January 26, 2011 at 12:08 AM said...

good luck!!! :D

Amiey on January 26, 2011 at 12:44 AM said...

gambateh!!~~
elegant gil0s header tuh~ layak t0k bertanding~

 

Designed by #