Monday, January 24, 2011

GEGAR BLOG : Soalan BONUS ( 1 ) TOPUP RM30

Soalan pertama
Apakah warna asal blog penaja soalan bonus ( 1 ) ini ? Letakkan gambar print screen gambar template asal sekali

jawapan : kaler ijau


Apakah pendapat anda mengenai warna baru blog penaja ? - warna ijau mmg yang diguna memang nice, chantek, tak menyakitkan mata
Berikan kelemahan yang ada dalam blog beliau - logo twitter ngan facebbook kat ujung kiri cm tak kene la dengan template, klu nak pakai gune design lain
Cadangan untuk mencantikkan lagi blog beliau - semua superb, takde upgrade yang diperlukan

Berapa ekor kumbangkah yang terdapat didalam blog beliau ? - 13 ekor (termasuk kat next ngn older)

13 comments:

Sunah Mohammad on January 24, 2011 at 4:02 PM said...

ye ke 11? hehe~ kalau klik post lama2. kumbang jadi 13 ekor~~ tak tau la termasuk ke tak yang kecik2 tu~

Ujang9897 on January 24, 2011 at 4:12 PM said...

wei..semak la lu...cis....

Sunah Mohammad on January 24, 2011 at 4:18 PM said...

haha..dah nampak 3 orang yang join~ Ir, ujang n areliff...

i am S!L4H.. on January 24, 2011 at 4:19 PM said...

ape ni?ape ni???ngeee

iniialahaku on January 24, 2011 at 4:20 PM said...

pehal ko cargas sgt ni ha???

amiey lee on January 24, 2011 at 4:55 PM said...

lorrr baru buka blog encik nazirul dh setle assignment ????? heeee

nur on January 24, 2011 at 5:11 PM said...

pantas betul..
Jemput keALL IN ONE

ijatnuar87 on January 24, 2011 at 8:31 PM said...

heheheh...sepantas kilat,hehehe...cepat bebenor...

yad'z on January 24, 2011 at 8:45 PM said...

hohoho... patah semangat aku nak join negok ang join naz oii..

Farhana Sahri on January 24, 2011 at 9:08 PM said...

awal2 mmg minat bg nye ada corak2...tp lame2, jd xlawa...serabut..heheeh....

suffer8zine on January 24, 2011 at 10:02 PM said...

mcm kurang aje

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

iqbalhakimi on January 24, 2011 at 11:53 PM said...

aku support ang naz..aku xdapat join atas masalah peribadi...haha

Lulu caldina on January 25, 2011 at 9:46 AM said...

takde rezeki nak menang, takpe, jgn putus asa, cuba lagi..good luck..

 

Designed by #