Friday, January 21, 2011

Entry Penghargaan : Buffered Earning

motif entry : penghargaan kepada nuffnang dan juga pengunjung blog suratan kebetolan

sebab dan akibat : nuffnang mengurniakan 2 lagi buffered earning(BE) kepada blog suratan kebetolan yang bernama SUNSILK dan DiGi.

ucapan :
1.Terima kaseh SUNSILK,DiGi dan nuffnang kerana memilih blog den sebagai medium pengiklanan.semoga kutipan BE kali ni mencecah RM200 macam b4 ni.
2.Thanks juga kepada pengunjung2 yang menyumbang trafik ke blog den yang membolehkan pendapatan nuffnang den berada di tahap yang okey2 la.
3.Thanks juga kepada sesiapa yg sudi mengklik iklan DiGi iphone n yellow man den b4 ni. BE tu belom metered lagi, da 2 bulan kot die stay. stay lame2 lagi pon tak pe:)
Ape tu BE :
menggunakan pemahaman mudah den, BE ni, iklan yang melekat lame kat blog kite, bukan kejap2 hilang macam iklan2 biasa(campaign)
BE ni pagi pendapatan yang best sekiranya trafik besh. tu la pentingnya trafik. tp harus ingat, trafik tade men peranan utk dapat BE, trafik sikit tak smpi 500 pon boleh dapat BE! tp, duit u all nati tak byk la macam orang trafik tinggi.tu haje;p
nak tips pasal BE :
search la kat google, da byk blogger cite pasal tips nuffnang ni, den tak minat menambahkan bende2 yang da besepah2 ni.hehe

39 comments:

Miza Yusof on January 21, 2011 at 12:13 PM said...

good luck naz. pencapaian yang boleh dibanggakan oleh semua pemilik blog :) semoga $$$ makin masyuk :)

Anisa Hang Tuah on January 21, 2011 at 12:14 PM said...

wowww
mablessss
tahniah abang naz..

alisha on January 21, 2011 at 12:14 PM said...

grrr . jeles jeles.

haha . tahniah ! and good luck . kumpullah duit banyak2 . lepas tuh , boleh belanja ai :DD

Ujang9897 on January 21, 2011 at 12:17 PM said...

argh....aku nk pau kau...

Isaac Tan on January 21, 2011 at 12:19 PM said...

gratz, i have never gotten any be before. :(

y u y u Z u l a i k h a on January 21, 2011 at 12:22 PM said...

pssstttt.. meh singgit ^^

Fariq on January 21, 2011 at 12:22 PM said...

wah tahniah bro,, nanti boleh la payung2 skit erk,, ngeh

Slot AkakSiah DI TV Lama | Sekali Kaki Melangkah

Bulan on January 21, 2011 at 12:25 PM said...

banje den berger!

najihah sahami on January 21, 2011 at 12:30 PM said...

uwah....mabeles la naz!!

farasakura on January 21, 2011 at 12:52 PM said...

bestnye...nak tnye sikit ,,
mcm mne nak bagi BE tinggi ? heee XD
thanx :)

tieha ismail on January 21, 2011 at 1:03 PM said...

wow ! congrats yaww !

She's retarded on January 21, 2011 at 1:08 PM said...

boleh belanja gua makan nasi lemak

eiela on January 21, 2011 at 1:09 PM said...

tahniah,,keep blogging..

Latest Entri :
Tingginya Martabat Seorang Ibu

sarah-najwan on January 21, 2011 at 1:14 PM said...

tahniah..kamu kene blanje nih..

yad'z on January 21, 2011 at 1:33 PM said...

sesame pwenz....
ang lau masyuk wajib belanje den ek..
lau hazwan belanje den eskrem m'sia doposen, den nak mtak ang blanje kepsi... ang kan dato' ... hehehe

Sunah Mohammad on January 21, 2011 at 1:39 PM said...

nak gak Ir! tak kire! bagi cepat!

iEra NaDiRa on January 21, 2011 at 1:52 PM said...

wohh. tahniah! :))

p/s: Nak Tegur Orang? Baik Sket !

kiwi on January 21, 2011 at 3:04 PM said...

wow..leh smpai dua rtus byk 2

iniialahaku on January 21, 2011 at 3:13 PM said...

ehem2...buat kndurila..tggu lagi

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim on January 21, 2011 at 3:13 PM said...

Tahniah. Bila nak belanja ?? Naz mesti dpt byk lg dari atul, kan ??

Jejaka Terhangat on January 21, 2011 at 3:40 PM said...

bila mau open table?=p

Kenapa Aku Terketar Bila Tengok Perempuan Seksi?

syuwai on January 21, 2011 at 3:45 PM said...

wah~

m0ney2x

$.$

Farhana Sahri on January 21, 2011 at 4:00 PM said...

besenye....=)

NOOR FATIN on January 21, 2011 at 4:10 PM said...

tahniah naz!

FasiHaH SupiaN on January 21, 2011 at 7:21 PM said...

wah..congrats naz!

shazika on January 21, 2011 at 8:46 PM said...

wohaaa...tahniah! mau jugak seh..

ijatnuar87 on January 22, 2011 at 1:29 AM said...

wah...tahniah bro...

i am S!L4H.. on January 22, 2011 at 2:49 AM said...

pkcik..silah ad share kan..ngahahaha

Cik Miera on January 22, 2011 at 3:06 AM said...

ehem..blnja la pasni.haha

Cik Miera on January 22, 2011 at 3:07 AM said...

ehem..blnja la pasni.haha

deCrewz on January 22, 2011 at 8:17 AM said...

Tahniah bro dpt skali dua.. Jai dpt 1 je.. Itupun idup segan mati x mau..wahahaha

Tuan-Belog on January 22, 2011 at 9:14 AM said...

bila lg nk blnja roti canai telo bro...hehe...

uMMUhabibahMohdH!Lm! on January 22, 2011 at 11:20 AM said...

serious xfhm sgt what is actually BE :(

Qaseh dalia adelia on January 22, 2011 at 11:52 AM said...

nak gak hehe congrats nyah

iqbalhakimi on January 22, 2011 at 12:00 PM said...

ko kena belanje aku ngan ujang ni naz..haha

Imran nyambek on January 22, 2011 at 1:45 PM said...

kayooo hooo

BlueberrY CheesE on January 22, 2011 at 4:47 PM said...

cgrates!! ^^

ohh masih blur2 lg pasal BE etc. huhu.

HAZWAN17 on January 22, 2011 at 7:16 PM said...

peh masyuk banyak ni..
tahniah bro

Miss Yaty on January 22, 2011 at 10:21 PM said...

tahniah3 :)

 

Designed by #