Sunday, January 16, 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??



motif : entry sokongan kepada segmen ben ashaari biaqpon terlambat.hee die kate sampai ahad malam. ni still ahad malam kot.
SEGMEN YANG NI : KLIK SINI
latar tempat dan masa : uzbekistan. 9.30


1. boleh enchek ceritakan Saat-saat pertama kali enchek berblog :

tahun 2010,den memulakan karier berblog ni dari nothing. ZERO!!!. takde guide dari sesiape pon.den mmg takde gambaran ape yang nak di buat dan sebagainya. boleh la diibaratkan seperti u all campakkan seorang buta di SATU KAWASAN asing.

walaubagaimana pon, semua itu bukanla satu masalah besar yang harus dijadikan penghalang untuk den mengembangkan empayar suratan kebetolan.pelan2 dan slow2 saye membina empayar SURATAN KEBETOLAN corp yang u all kenali sekarang ni dengan sokongan KUAT seseorang. saye merangka strategi dengan teliti cara untuk menjadikan blog ini dikenali ramai. daripada mencari satu2 follower sehinggalah mencari bahan2 untuk entry.semuanye den kaji

SUSAH? hehe, ade jalan mudah ke utk berjaye? hanye orang2 yang percaye dengan skim cepat kaye je kate ade!

2. Blogger pertama yang meninggalkan komen dan juga mereka yang sering memotivasikan enchek :

Klu nak diingat memang den tak dapat nak ingat blogger mane yang mula2 meninggalkan komen. tp orang yang pertama yang meninggalkan komen sudah tentu,salah seorang dari AHLI LEMBAGA PENGARAH SURATAN KEBETOLAN corp. INSAN tersayangs, DATIN firzah. insan yang byk memberikan sokongan, dorongan kepada SURATAN KEBETOLAN corp.orang yang berada disamping den sejak dari entry pertama hingga hari ini.

Selain dari beliau, mereka2 yang byk memberikan inspirasi sudah tentu semua pembaca,follower2 blog dan peninggal2 komen tetap SURATAN KEBETOLAN kesemuanya. tidak terbalas jasa u all semua yang bersama2 den membina empayar SURATAN KEBETOLAN.

dengan hati yang tulus, den memohon maaf sekiranya ade jejak yang tidak terbalas, dan tak dapat nak komen kt blog u all, den mmg agak busy la ni. entry pon da tak muncul tiap2 hari macam dulu. haih

3. adakah enchek ade menerima kutukan sehingga sekarang ini :
Alhamdulillah, SURATAN KEBETOLAN masih lagi belom menerima sebarang kritikan pedas dari mereka2 yang bergelar annoying mouse<--bak kate cik epal

kritikan2 yang diterima lebih kepada bersifat membina, sbg contoh : tulisan yang kecik, page berat, shoutbox tersembunyi(da di repair) dan lain-lain

UCAPAN DAN NASIHAT PADA BLOGGER BARU :

JANGAN terlalu sibok mengejar POPULARITI. berblog dengan hati yang tulus. steady2, bagi yang terbaik. populariti akan dtg seiring.

URL BLOG YANG BARU DIFOLLOW :

http://myamigosspace.blogspot.com/ = den baru follow blog beliau atas jemputan beliau. Tak salah nak penuhi jemputan kan babe?
rugi ke follow blog orang? sampai nak marah2 bile orang kate “ da folo, folo i balik k” klik je la folo. bukan susah, nak bace taknak bace itu blakang cite, macamla yang orang2 yang anti sgt bab folo2 ni betol2 folo blog yang die folo tu~

p/s : lambat ni ben, harap diterima, satu je lagi. da lame tak join segmen hang ni bro~

16 comments:

Sunah Mohammad on January 16, 2011 at 9:46 PM said...

tu dia..Ir da masuk..hehehe..sempat jugak ye..

cik miera on January 16, 2011 at 9:48 PM said...

yeah..ni dier wawancara khas dr Uzbekistan..hihi

FasiHaH SupiaN on January 16, 2011 at 9:58 PM said...

naz..jauhnya, di uzbekistan tue..hehe

mOoN on January 16, 2011 at 10:02 PM said...

sungguh pantas ang ni...ehiks!

hudahazwani on January 16, 2011 at 10:22 PM said...

tgk..dlm masa yang singkat..blog ang dah dikenali ramai.;.tahniah2...
teruskan berblogging ^__^

Gayahspears on January 16, 2011 at 10:38 PM said...

wes.. ko da makin pemes..huhu.. lagi pemes dr aku..huhu

najihah sahami on January 16, 2011 at 11:25 PM said...

naz memang blogger cepat naik..haha..lama xnmpak wess..dating ngan datin ke?
:P

ibnuhamdani on January 16, 2011 at 11:26 PM said...

entri tak bley blah.ekeke terbayek.gayah.kome makin berat isi.shopping sakan kat sana ke?

eiela on January 16, 2011 at 11:29 PM said...

bagusnya, lama jugak tak join program BA nih. line problem skrg, tak best dah.

Latest Entri :
Cucu dan Atuk Moden

Cik Shag on January 17, 2011 at 12:13 AM said...

Yay. Seperti biasa, banyak tips Shag boleh ceduk kat sini. Thanks kerana mengingati kala Shag kelupaan ;)

sab on January 17, 2011 at 12:19 AM said...

suke ayat2 akhir.

yad'z on January 17, 2011 at 12:22 AM said...

biaselah... engineer bejaye.. bizi sikit ye... hehehe.. nape tak join cinta monyet... huhuhu..0.o

Lydia Miza(Aidyl Azim) on January 17, 2011 at 1:16 AM said...

ermm terbaik.sis sokong naz.

ijatnuar87 on January 17, 2011 at 1:20 AM said...

heheheh....nice la bro,memang kelah la,heheh...

Abhamz on January 17, 2011 at 1:42 AM said...

salam, tahniah krn berjaya dlm segmen En Ben...

Izan Ishak on January 17, 2011 at 6:19 AM said...

bukan senang nak jadi blogger yg dikenali dlm masa yg singkat kan. tahniah naz!

 

Designed by #