Friday, December 17, 2010

upon ipon the series : realiti bogel!

disatu pagi yang hening

upon : ramma ramma ee kuppu kuppu oo bad romen (nyanyi lagu lady gaga, tp tak ingat lirik)

ipon : eit upon, da la tu, benti nyanyi, ipon pening la.nak bace surat kabar ni(tengah bace kosmo)

upon : alah, biala, upon nak masuk idola kecil, tengah belatih ni.(sambil terus memekak)
ipon : argh, ko mane layak masuk idola kecil.

upon : wek!biala, ko ape kesah. nati upon menang taknak share dengan ko.haha

ipon yang geram terus membuka baju dan seluarnya.(4/5 bogel) da bejoget2 di depan mule upon

upon : eh?kenape ko bogel ni??
ipon : biala, ipon nak masuk petandingan kat tv jugak (terus menari depan upon)

upon : petandingan ape pulak??
ipon : ko tengok la dalam kosmo tu, tu la, taknak bace paper!huh

upon pon mengambil paper laju membace keratan berita dlm kosmo.


"LAND O'LAKES - Sebuah program realiti televisyen di Amerika Syarikat (AS) yang menjalani penggambaran di resort bogel Caliente, Pasco, memperkenalkan para peserta siri itu buat kali pertama, lapor sebuah akhbar kelmarin.

Program itu, The Nak'd Truth menampilkan lapan orang peserta yang akan tinggal sebumbung tanpa memakai pakaian selama sebulan.

Sebahagian peserta The Nak'd Truth itu yang terdiri daripada warga tempatan berkata, mereka teruja dapat menyertai program realiti tersebut." lagi berita --> kosmo


ipon : haaa, amacam??ko nak join tak??
upon : hehe, kawan kite shin chan mesti join kan ipon kan??

ipon : mestila,die kan suke bende2 macam ni. hehe

tibe2 terdengar jeritan dari dapor
upon!ipon! mari makan, nenek da siappkan cheezzy wedges utk korg ni

TAMMAT

p/s :den tgh busy, tak dapat blogwalk sgt. ni pon curi2 buat entry. hehe 10 mnt jer taip entry:P

p/s : sila bace dengan nada upin dan ipin untuk lebih menghayati watak dan jalan cerita.tq

47 comments:

Anisa Hang Tuah on December 16, 2010 at 12:23 PM said...

cheezy wedget
heheh

Izamir Ridzwan on December 16, 2010 at 12:24 PM said...

nseb baik mat salleh..

cik senah on December 16, 2010 at 12:24 PM said...

upon and ipinn nanti kalau masuk contest tu kena marah dengan opah and kak ros..

fifymeow on December 16, 2010 at 12:28 PM said...

haha..
mmg t'ngiang2 la sora upin ipin..

Ciklinn on December 16, 2010 at 12:28 PM said...

dik sihat ker kamu.... sori akak kebizian mingu coti2 sekolah nie.... harap2 sihat yerk..

makcek bukan nenek on December 16, 2010 at 12:43 PM said...

kna marah ngan nenek ngan abg die yg x diketahui nama tu je.
kehkeh .

kalao malaysia buat amacam ?
mcm dah ramai nih yg suka bogel .haha

izyanty collection on December 16, 2010 at 12:47 PM said...

suka header baru u, nice :)

nama.aku.lynn on December 16, 2010 at 1:00 PM said...

upon iponnn..comey!haha

atOn on December 16, 2010 at 1:04 PM said...

hahaha..cik senah..
bkn upon ipin lar..
tapi, upon ipon..hehe :D

Peri PiA on December 16, 2010 at 1:22 PM said...

dont like I K..lalala

mia on December 16, 2010 at 1:35 PM said...

cesss..bongok gile hape benda laa realiti show ni..adehh.

dato, nk minta pndapat kat my new entry..kasar sgt ke bahasa wa gune tu dato?huhuh

Ciki on December 16, 2010 at 2:03 PM said...

pengaruh media.. hhaha

Shag on December 16, 2010 at 2:11 PM said...

Janganlah realiti program ni Malaysia adopt jugak. Hmph~

nadey on December 16, 2010 at 2:20 PM said...

gile la.........kalo ade kt msia aku nk gak tgk kihkihkh

Hanis Azla on December 16, 2010 at 2:29 PM said...

nak buat nada upin dan ipin tak menjadi pulak.. klu nada k.ros tu mmg terer.. he..he..

najihah sahami on December 16, 2010 at 2:58 PM said...

yeww..gelinye. dah la sebulan. wekss..hehe.

kang mesia mesti tiru tu...naz. ang join ek..jangan lupe p audition...haha

Amalina Jo on December 16, 2010 at 3:13 PM said...

betul betul betull XD

Sha Shakina on December 16, 2010 at 3:26 PM said...

bogel dgn org barat mmg da sebati kan.

sui nawi on December 16, 2010 at 4:04 PM said...

tajuk2...
ceh Naz mint upin ipin

~~su manje~~~ on December 16, 2010 at 4:07 PM said...

sronok gak bace en3
ekekekkekek

sarah-najwan on December 16, 2010 at 4:11 PM said...

tak dpat byg program tu macamane..
manusia oh manusia..
mau kembali ke zmn batu..opss..zmn batu pom pkai cawat gak...huhu

hans on December 16, 2010 at 4:13 PM said...

aku ada baca dekat kosmo
peserta dia ada kurus ada gemuk
ada cantik ada kacak ada biasa2 jer
memang dasyat la program diorang kan?
makin pelik2
haih

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

Cik Mimie on December 16, 2010 at 4:31 PM said...

hahaha..pe pnye sengal la org yg wat prgram ni..haissh!! dunia..oh..dunia

Encik MamaT on December 16, 2010 at 4:42 PM said...

haha.. kat malasyia bila nak buat ek...

y-A-n-A on December 16, 2010 at 4:58 PM said...

upin ipin!!!!! :DD

Lydia Miza(Aidyl Azim) on December 16, 2010 at 5:20 PM said...

huhu

zaL_cdpx on December 16, 2010 at 5:21 PM said...

style !!!

akhir kata .., cheezy wedges mmg cedap

Ain Zulaikha on December 16, 2010 at 5:46 PM said...

hehehe, apalah ipon ni.. nakal.. ade ke nak masuk pertandingan tarian tetttt

tsaicoutic tranmorphersys on December 16, 2010 at 6:38 PM said...

upon ipon porn...hehheh

yad'z on December 16, 2010 at 7:01 PM said...

sin chan kompem menang lau join...
huhu... mcam2 hal!...

ni muleh wat upon ipon the movie nieh.... compem box apis..ngeh3x..

yad'z on December 16, 2010 at 7:01 PM said...

sin chan kompem menang lau join...
huhu... mcam2 hal!...

ni muleh wat upon ipon the movie nieh.... compem box apis..ngeh3x..

Wan Gerrard on December 16, 2010 at 7:01 PM said...

ipon nak jadi pornstar ke nt =P

NuSaNa NoSa 91 on December 16, 2010 at 7:31 PM said...

naz!! kreatif~~ ha3~ best3~ ^_^

Cikbelog on December 16, 2010 at 8:29 PM said...

haha apolah upon ngan ipon nieh.haha

oRkEd PuTiH on December 16, 2010 at 8:51 PM said...

btol3!!!!upin ipin...huhu

suffer8zine on December 16, 2010 at 9:00 PM said...

ipit dan ipin :P

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Pendekar on December 16, 2010 at 9:22 PM said...

hak hak hak..tergelak di sini... kurang asam betul naz ni... haha



KLIK SINI SAJA KALAU NAK JUMPA PENDEKAR (^_^)


----------------------------------

amira on December 16, 2010 at 9:38 PM said...

mencuba benda yang melawan hukum alam..bodo je mat salleh tu

Aretikz on December 16, 2010 at 10:14 PM said...

Chezzy jak? Pizza domino ato pizza saidina xda ka nek? ahakz..

Shaheila Malek on December 16, 2010 at 10:57 PM said...

haha,,cumel jer :)

simply nana on December 16, 2010 at 11:20 PM said...

salam..mak ai, biar bebenar dorang nie...nnti ditayangkan pulak kt media...mereka ni dh ilang perasaan agaknya...jgnlah smpi ke malaysia, misti berebut org nk amik rancangan ini...

Solihin Zubir on December 16, 2010 at 11:47 PM said...

adeyhhh.. ada jugak realiti tv camtu eh..
jgn ada kt msia sudaaa...

♥-- emieysandra --♥ on December 17, 2010 at 1:28 AM said...

hahaha :D

Cik Tom on December 17, 2010 at 3:08 AM said...

10 minit taip n3..tp idea best..hehe...jgn la malaysia nk tiru jgk...

cik bubu on December 17, 2010 at 3:47 AM said...

haha bengong je.

azrinrahim on December 17, 2010 at 5:18 AM said...

walaupun sepuluh minit tapi dapat update ..teror lh bro .. ad cerita mcam nie tak ..dapat hiburkan hati yang tengah kebosanan nie ..

Lelaki Ini on December 17, 2010 at 7:52 AM said...

hahaha
sarkastik sgt2 entry nieyh!

 

Designed by #