Thursday, December 30, 2010

upon ipon the series : bape entry sehari??

motif entry : menjawab persoalan ramai blogger2 yang tanye, kene post bape entry sehari
jawapan : ikot suka hati u all la babe.

ulasan : bab berblog ni toksah nak tiru org.jgn men ikot2. even otai2 pon mempunyai kadar pengeposan entry yang berbeza

jom ikuti drama terbitan seratan kebetolan production ni sat

di pagi ahad yang hening. si ipon botak kelihatan sedang mengaru2 kepalanye sambil mendengus keresahan.

abg : apekebende yang ipon dok pk tu, da macam berok da abg tgk.hahaha
ipon : abg ni, mulut tu cube baik2 sikit, cmner ustazah nak suke kat abg!

abg : yela, intan payung, kenape dik?ade masalah?boleh abg tolong?haa,amacam??baik kan??hehe
ipon : malas tau nak layan abg ni. niha, ipon tgk pk nak buat entry ke 108 utk blog ipon hari ni.

abg : 108!! giler ke hape entry sampai beratus sehari. huh
ipon : abes, ben ashaari post sampai 67 entry sehari tu boleh.

abg : tu ben ashaari, kenape tak tgk hanis zalikha??ade smpi 200 entry sehari??takkan??
ipon : abes?nak kene buat berapa sehari bang??

abg :

ikot niat ipon la, motif berblog dan mcm2 lagi. contoh mudah abg, abg tak nak post lebih dari 2 entry sehari. sebab, setiap entry tu bernilai, so abg nak semua org yg masuk blog abg bace entry tu, blogger2 ni jarang da bace entry2 yang kat page blakang, dorg tgk pade depan jer. betol tak??berbaloi ke buat entry penat,pastu yang bace baru takat 30 org, pastu bising2 cakap orang tak komen entry yang di buat penat2.

ben ashaari kes lain, sekali die post mmg da beratus2 org bace, sbb tu die tak kesah nak post smpi 50juta kali pon. sebab setiap post die akan dibace beratus2 orang. kite??ade smpi cmtu??tak kot.

ipon : o0o0o betol jugakkan, nati klu post byk2 org da tak nak tgk da post yang lepas2, padahal baru sejam lepas punye entry. hehe

abg : sebab tula dlm berblog kite tak leh nak ikot2 org, setiap org berblog dgn niat berbeza. jadi diri ipon, toksah nak tiru2 org,buat pe, nati kite hilang identiti.hehe

ipon : cewah abg, becakap nak cm ahli politkos jer.hihih
abg : mestila, ckp mesti dgn gaye matang. barula ustzah lica nak.hahaha

ipon : tak abes2, abg, jom kite p jalan2, bosan la asyik ngadap blog jer.hehe
abg : jom3!


kesimpulan : simpulkan la sendiri:) ape pon, jadi diri anda, dont be others.hehe

p/s : tahniah team malaysia! we love u, err, klu aku cakap khairul fahmi tu gay aku agak2 ape jadi??hahaha



33 comments:

Bulan on December 30, 2010 at 10:29 AM said...

semalam tak bw.3 entri den tibai.ahakss

Anisa Hang Tuah on December 30, 2010 at 10:33 AM said...

tahniah utk kerol pamie.

lefyuh..

haha

tahniah utk Malaysia

Jejaka Terhangat on December 30, 2010 at 10:37 AM said...

haha..post 1 entry tapi repost bnyk kali plak ape citer..=p

Jejaka Terhangat: Aik, Menang Bola Pon Dapat Cuti Umum..?

Qaseh dalia adelia on December 30, 2010 at 10:44 AM said...

kekekeke ikut mud..den ni rajin jugak nak mengepost entry ...

forever love on December 30, 2010 at 10:45 AM said...

huhu..betul2..haha....jom2 jalan2..sok cuti...

y-A-n-A on December 30, 2010 at 10:52 AM said...

sehari tak sampai 5 kot.. hehehe

mOoN on December 30, 2010 at 10:54 AM said...

ikut mood..ngeee~

safura zahari on December 30, 2010 at 10:56 AM said...

kadang2 ble ada story yg best baru sonok nk berbelog.

MAKCEK bukan NENEK on December 30, 2010 at 10:58 AM said...

buat entry banyak2 org x baca pon
susah jugak .haihh

jejak terhangat :haha tu lah apa cer plak org yg repost2 nih .wahaha

wakaka sempat lagi letak gambaq
awex si apex tuh .

Dunia Mayaku on December 30, 2010 at 10:58 AM said...

yee...ade citer n idea bru wat story...nanti entry cam tkde feeling..

sarah-najwan on December 30, 2010 at 11:00 AM said...

akak depend on time and ideas..

mak ooii..spekanh you..ehekss..

yad'z on December 30, 2010 at 11:01 AM said...

hehe.... naz post satu entry pon ramai yang suke dah naz...


wah, sempat kau cilok gambo awek die ek...

najihah sahami on December 30, 2010 at 11:06 AM said...

oi..marah besar peminat KF kalau ang cakap die gay. hahahahahhahaa

CahayaCintaIlahi on December 30, 2010 at 11:10 AM said...

hehe tula kan. berharga kan entri tu? tapi saya ni tak on9 selalu tu kdg2 up entri 3-4 sehari adehh patotla tak de kOmen hehee. neway tanx for the tips naz..

p/s : errkk mst la marah kalo ckp KF tu gay..uwaa jgn2 .. hehe ;)

Izamir Ridzwan on December 30, 2010 at 11:12 AM said...

hahah bgi IR, cukup 10 komen (x termasuk komen yg IR bls) IR buat entry baru.. heheh

hamzah ian on December 30, 2010 at 11:17 AM said...

terbaik la byk2..

Ujang9897 on December 30, 2010 at 11:23 AM said...

betul ckp kau tue...entry aku bengong2 jer..hahaha..

wei aku repot kat fahmi ko post gmbo bogel awek dia...

padan muke kau kene saman nanti..hehe

Nur Azila Ismail on December 30, 2010 at 11:25 AM said...

btul tu . x yah byk2 . hehe

MAPPIAU on December 30, 2010 at 11:27 AM said...

betul tu bro aku sokong ikut pade diri sendiri nak post entri bape kali kan, ai likeeeee huhuhu

setakat blog picisan cam den ni tak yah la nak berangan nak post entri banyak2 haih takde maknenyer ramai nak bace hek hek hek

... on December 30, 2010 at 11:37 AM said...

as salam..
tahniah. berblog-blog :)
post ikut apa nak post, bila, dimana.
tak kisah..ynag penting, ada entri, baca, takde entri pun, baca juga.
eh..tu foto elia kan?


0_o"

boleh pula tertepek kat sini?

salwaismail on December 30, 2010 at 12:12 PM said...

ikut mood jgk.
=)

mia on December 30, 2010 at 12:13 PM said...

ai pon post entry ikot suka dato..

huwaa..pic penutup tu tak hagak-hagak kan..ehehhee

suffer8zine on December 30, 2010 at 12:13 PM said...

biasanya den tgk kat list exchange den ni repost yang lagi banyak daripada post

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

d_LA on December 30, 2010 at 12:42 PM said...

dla kalo leh nak atleast sari 1 en3 jer..hahaha..kalo byk ms leh la post 3,4 en3..tp biasa plg byk 3 jer naz oiiii..

She's retarded on December 30, 2010 at 12:55 PM said...

follow your heart

mR.sYaH on December 30, 2010 at 12:59 PM said...

betul3.. dlm blog ni jadilah diri sendiri..

yad'z on December 30, 2010 at 2:54 PM said...

<<<< jom tengok latest pasal yad'z debat nuffnang hari tu...^^

Miza Yusof on December 30, 2010 at 2:54 PM said...

agree with u cik naz. hehe. be yourself tkyah nak tiru copycat orang lain. hehehe

Encik MamaT on December 30, 2010 at 2:55 PM said...

btol gak.. setiap orang tak sama.. kalau tak glemer mcm aku ni.. pos satu pun lom tentu orang baca.. haha.. tapi kan.. kalo banyak tapi tak de isi pon buat apa...

new entry
Azam untuk berubah... apa tunggu lagi...??!!

NuSaNa NoSa 91 on December 30, 2010 at 3:36 PM said...

erkkk..?? klu xupdate lgsung, amcm?? teheehehehe~ ^_^

tia on December 30, 2010 at 3:39 PM said...

tia pnye semggu 2 kali tuh da kira wajib. hihi!

Peri PiA on December 30, 2010 at 3:49 PM said...

setuju..like..like ..like

jadi diri sendiri

cik lya on January 1, 2011 at 12:46 PM said...

weh..tu awek krol fahmi

 

Designed by #