Friday, December 17, 2010

Segmen : Dulu aku nakal !


hari tu wa jumpe ben ashaari, borak2 minum kopi. banyak gak perkara yang we all borakkan. hehe. salah satunye ben tanye pasal zaman nakal2 kat skola. berikot adelah rekod berbualan yang dirakam dengan hempon 3310 den.

ben : Nama sekolah rendah dan sekolah menengah termasuk tahun?
naz : byk ben, meh den senaraikan :
1. SK tanjung aru, sabah (1994-1996)
2. SK Puchong Perdana (1997-1998)
3. SK BBST, Sepang (1999)
4. SMK seri sepang (2000-2002)
5. sains seremban, SASER (2003-2004)

ben : Aktiviti ko kurikulum yang ko ceburi?
naz : byk ben, baskeball, kedet remaja, olahraga, boling padang,bola tendang. ish, tak terkata la bykknye. lagi??

ben : Jawatan yang di sandang dulu?hehe
naz : yang ni byk ben, salah satunyer, ROMEO sekolah.pengganas sekolah pon pernah den sandang hahaha

ben : Nama guru kesayangan ko ape naz??
naz : mestila cikgu yang agak2 hot dan seksi. hehe name rahsia. nati kene BANNED dari alumni.hehe

ben : Subjek paling disukai dan tak suka?
naz : paling suke sejarah, paling anti, BIO.hehe WEY, APESAL KO TANYE AYAT SKEMA NI.HAIH

ben : LANTAKLA , Kawan baik masa sekolah pulak?
naz : byk, taknak sebut, nati terase member lain.

ben : Cita cita masa sekolah dulu?
naz : lawyer.haha

ben : Artis feveret masa sekolah dulu ..
naz : siti nurhaliza la beb. fuh, leleh la.haha

ben : Perkara yang paling tak dapat dilupakan masa sekolah
naz : kantoi surat cinta mase skola rendah. haha baik punye kantai.nanges bro!hehe

ben : Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan?
naz : takde da, zaman skola den perfect!haha suke giler ben : Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu ( tak kurang 100 patah perkataan )

naz : ko ni pehal soal cm soalan exam ni bro??haha
den ni kire tak nakal la time skolah, jadi yang paling nakal mase kat SASER je kot. biasela, budak2 asrama kan kene bangun awal solat subuh. hehe

jadi mmg den ni malas gile. so den tido jer la, agak2 org nak dtg check wa buat g tandas,
konon baru siap mandi.

klu pengawas tanye, den jawab : aku baru siap mandi wajib la.
sekali buat lepas la, byk kali buat,

member tu siap ckp : ko ni tiap2 hari mandi wajib, best giler mimpi ko.ajar aku cmner nak mimpi best tiap2 malam.

p/s : nakal ke tu??cam lari tajuk jer.huh tayang sket gmbr skolah yang last.hehe
p/s : korang tau tak?? kat SASER den lagi feymes dari zackzukhairi.haha


35 comments:

man yusoef on December 17, 2010 at 10:54 AM said...

skema btol jawapan kat tepon...siap list no. utk skolah...hahahha...ceh nak join gak ah

mOoN on December 17, 2010 at 10:55 AM said...

penah skul kat sabah ea...

nama.aku.lynn on December 17, 2010 at 10:58 AM said...

waahh!romeo skola..hahhaa
part kantoi surat cinta itu best!hahhah

Rozuan Ismail on December 17, 2010 at 10:58 AM said...

my friend rmai jgak kat saser..tp baya i la..huhu..biase la dok asrama kan..warden dtg kejut subuh pakai penyapu..tension tol..klu x nk g solat subuh,siap maen kejar2 lg ngan warden kt asrama

zaMir on December 17, 2010 at 11:06 AM said...

seri sepang?? BBST?? dekat dah ngan skolah aku...tp x wujud lagi time tu...2005 bru wujud...

Anisa Hang Tuah on December 17, 2010 at 11:26 AM said...

wooahh otai sekolah

nur intan hazirah on December 17, 2010 at 11:39 AM said...

hahahah sy pun join segmen nie....

sarah-najwan on December 17, 2010 at 11:39 AM said...

nasiblah saya tak ngjr kat saser..hehe

sarah-najwan on December 17, 2010 at 11:39 AM said...

nasiblah saya tak ngjr kat saser..hehe

sarah-najwan on December 17, 2010 at 11:41 AM said...

lol..line kureng lah nazirul..belum abis tulis da publish..jika saya ngajr kat saser..kamu mybe xnakal mcm loni..

BeYLa! on December 17, 2010 at 11:48 AM said...

haha kantoi suran cinta? smpe nanges ke? ciweyk laa ko bro! HAHA.

I-nie91 on December 17, 2010 at 12:53 PM said...

wooot3,.
saser tuh,.jejaka tampan ramai kt sana,.
hahaha~

iniialahaku on December 17, 2010 at 1:08 PM said...

yg point last xleh blah 2
"p/s : korang tau tak?? kat SASER den lagi feymes dari zackzukhairi.haha" ngeh2...da jugak unsur2 nk riak 2..hahaha

Jejaka Terhangat on December 17, 2010 at 3:01 PM said...

erkk..minum kopi ngn ben..

fayafaya bintun kamil on December 17, 2010 at 3:19 PM said...

hehe.. habis nakal ke 2?
awk mmg aktip la kan.. :)

rabiatul on December 17, 2010 at 3:41 PM said...

Nakal lah budak ni. HAHA.

tomatokering :) on December 17, 2010 at 3:41 PM said...

haha ! feymes ker? :P

suffer8zine on December 17, 2010 at 3:47 PM said...

hekkk ni dah mcm dialog exam ni

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

Kalamhati on December 17, 2010 at 4:22 PM said...

hehe sabo je baca..tp kira tahap nakal2 biasa je la ni..skang lagi nakal kot..wakekeke

HAZWAN17 on December 17, 2010 at 4:25 PM said...

hari-hari mandi wajib....
hahahaha

Ain Zulaikha on December 17, 2010 at 4:48 PM said...

hahaha mananya tak nakal mesti nakal punya.. eh minat siti same lah kite.. saya kat sekolah tak pernah nakal tiap hari baik je.. hahahah poyo ...

wooo kantoi surat cinta ada masa sekolah rendah, hahahha termasuklah sy.. T_T

Yanie J on December 17, 2010 at 5:20 PM said...

kantoi surat cnta taley blah..haha..ade lg x surat cinta ang tu?

MIMIE AIZA on December 17, 2010 at 6:07 PM said...

otai sekolah pasal tu fames dari zackzukhairi. selalu masuk bilik pk hem ke? hekhekhek

:)

n.hasleena on December 17, 2010 at 6:12 PM said...

ooo....antara yang ternakal ye. kalau akak ngajar sana boleh akak kurangkan nakal tu hehehe

✿ CikCimi on December 17, 2010 at 6:54 PM said...

wahaha.
nakal3.
:P

Mimie on December 17, 2010 at 6:55 PM said...

haha.zack femes di dunia maya.ang femes dengan nakal.sonok eyh dapat mimpi basah tiap malam?dahsyat~

noorafzan on December 17, 2010 at 7:47 PM said...

ala..tak cukup nakal la..

Cma Shiema on December 18, 2010 at 12:24 AM said...

he3..segmen en ben..

meme kretip n nakal...:P

AKU DIA DAN VESPA on December 18, 2010 at 12:45 AM said...

romeo skolah ngan pengganas jawatan awak yer.. jadi pengerusi ke ape..hee

simply nana on December 18, 2010 at 12:04 PM said...

hik3...mat romeo

KINA on December 18, 2010 at 12:40 PM said...

tahun 200 baru masuk sek men...hihihi budak2 lagi ni..hahahaha

Nur Azila Ismail on December 18, 2010 at 12:48 PM said...

haha . glamour la sgt :p

Miela Tahril on December 18, 2010 at 2:20 PM said...

wahhhh minat sejarah tu :)....bagus2

alienelliz on December 18, 2010 at 6:05 PM said...

haha nakal betul kau ni..haha =P

ijatnuar87 on December 19, 2010 at 2:28 AM said...

skali dier bagi mandi wajib da...hehehhe

 

Designed by #