Saturday, December 11, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?


1.Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu.

name blog den ialah suratan kebetolan.den dpt name ni setelah berfikir selama 15 jam utk menamekannya.nak dijadikan cite, tgh2 den berfikir, terdengar pulak lagu suratan kebetulan nyanyian kenny, remy, martin. haha

2.Apakah maksud disebalik nama blog korang ?

takde maksud pon, den pon tak tau adakan name blog ni satu suratan atau kebetolan??haih;p

3.Siapa orang kuat blog korang tu

orang kuat?den sebagai penulis rasmi, dan juga semua rakan2 pembaca yang sudi membaca dan sentiasa menyokong blog ni. trimas sume! den menghargainya!:)

4.Angan angan terhadap blog tu

den nak blog ni setaraf blog idola den. blog realiti kospirasi, menjadi tmpt tumpuan semua blogger2. impian paling power, nak blog ni setaraf dengan webpage utama dunia cm youtube, dan facebook (boleh ker??)

5.Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa?

taknak tukar. den raso name blog suratan kebetolan da mula melekap kat hati sesetengah pembaco.hehe;p

6.Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
kat page depan kosmo. majalah2 hiburan. hehe
satu lagi, nak iklan kat blog realiti konspirasi. lagi2 time ade entry baru.
mane nak dpt blog visitor pada satu2 mase byk cm dlm gambar kat bwh ni??




7.Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari.
yang ni ramai sangat kot. tp ben ashaari punye blog la. kenape??blog BA ni ibarat center sume blogger.dari situ den boleh dpt blog lain yang den nak lawat.( ni bukan kipas k)


8.Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA.... tidak lebih 20 patah perkataan ..
blog saya memberi saya kepuasan yang saya tak pernah dapat sebelom ini. hehe

32 comments:

makcek bukan nenek on December 11, 2010 at 8:44 PM said...

dah lama incix z x beraksi .
sobs sobs .
ya ya patot singgah blog abg ben .
hehe patot singgah blog anda juga .hax

TunTeja on December 11, 2010 at 8:50 PM said...

Blog kamu ni pun best! :)

http://dyatunteja.blogspot.com/

mia on December 11, 2010 at 8:55 PM said...

hahahaa..laju je dato kan..eh.eh..xprasan kotak komen da kat atas..ehehee

Ainismaira on December 11, 2010 at 8:56 PM said...

hahak..laju kamu ye.. xsempat nak kejo.. btw goodluck :p

CEPET on December 11, 2010 at 9:02 PM said...

pantas eh..hee~

Muslimah Optimis on December 11, 2010 at 9:02 PM said...

lagu suratan atau kebetulan tu lagu fav MO ler..huhu..

dulu2 selalu nyanyi..sekarang layan nasyid je..hehhe...

MAPPIAU on December 11, 2010 at 9:12 PM said...

eden pun memang dah kebetolan termasuk kat sini haaaa...hihihihi

zirconia on December 11, 2010 at 9:15 PM said...

rajin join segmen eh?

btw, memang susah nak fikir nama blog kan.

hudahazwani on December 11, 2010 at 9:41 PM said...

salam..den terjah sini..den nak amik sume part2 dlm blog ni..boley?? hahahaha...



http://hudahazwani.blogspot.com/

sarah-najwan on December 11, 2010 at 10:30 PM said...

akak mmg suko singgoh sinin..heheh

Anisa Hang Tuah on December 11, 2010 at 10:32 PM said...

jatuh cinteee dgn blog niee

Sofia Karim on December 11, 2010 at 10:35 PM said...

awal2 nk buat nama blog mmg boleh pening kepala.. lepas2 dah dapat, rasa macam nk tukar plk nama len.. heheh.. al fening..

Lydia Miza(Aidyl Azim) on December 11, 2010 at 10:44 PM said...

peserta pertama ye?hehe.terbaekk

Shag on December 11, 2010 at 10:52 PM said...

Wush. Moga berjaya satu hari nnt ;)

cek chun on December 11, 2010 at 11:04 PM said...

semoga impian jadi kenyataan ya :)

ijatnuar87 on December 11, 2010 at 11:05 PM said...

hehehehe...dengar lagu blh dapat nama blog ek...nasib baik xdengar lagu my hump ker,beautiful girl ker...kalu tak makin pelik la nama blog ko,hehehe....

cik aied on December 11, 2010 at 11:14 PM said...

nak feymes macam kamoo jugak... hehehe ;)

Nur Azila Ismail on December 11, 2010 at 11:22 PM said...

suratan kebetulan telah membuat kita berteman . ecehhh . hehee

Si Gadis Semasa on December 11, 2010 at 11:29 PM said...

suratan kebetulan Vs realiti konspirasi . mantoooopppp ! :)

yuyu on December 11, 2010 at 11:38 PM said...

aku buat entry "pelik ke nama belog aku" ni selepas tamat tempohnya.hampeh.huahuahua...

*sesak nafas..

kah kah kah


http://ryujan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

NURUL HIDAYAH on December 11, 2010 at 11:51 PM said...

nice blog !!! :))

http://manyhar89.blogspot.com

[ m I e h A ] on December 12, 2010 at 12:18 AM said...

aikk? da bertukar rupa erk blog nie? heee..
ermm, lama x denga lagu suratan kebetulan tu..

Solihin Zubir on December 12, 2010 at 12:44 AM said...

aku pon mmg respek giler ngan zack! walaupon update jrg skali, tp visitors gila babeng punya.. tak pernah putus.. huhu..

Siti Safiyyah on December 12, 2010 at 12:48 AM said...

blog zack zukhairi tu dah jadi pujaan dah skang since naz promot aritu.hehe.

eh eh btw, baru perasan lah tulisan dah kembali tegak. yeay! :)

Izzati Khairunnisa on December 12, 2010 at 12:54 AM said...

blog nie bes..
rsenya susah nk dpt idea camnie..
nama blog dpt sebab masa wat essay BI..
suka letak perkataan in a nutshell untuk penutup..

misz nana on December 12, 2010 at 2:22 AM said...

bukan senang nak tukar nama baru tuk blog kan.. huhu

+akufobia+ on December 12, 2010 at 10:06 AM said...

ngaa.best seh nama blog.hee.

Jejaka Terhangat on December 12, 2010 at 6:54 PM said...

pelik2 je segmen ben ashaari ni..tak tercapai dek akal aku nak join. haha..

Cik Tom on December 13, 2010 at 11:48 AM said...

cik tom mmg suka blog naz...unik!

Gayahspears on December 13, 2010 at 11:53 AM said...

aku suke jugak sbb ade icon jelir lidah tu~wakakakaka

pN.rOs on December 13, 2010 at 2:56 PM said...

blog encik ben memang digambarkan hebat ... cam ikon la kira.... blog ni pon comel n hebat juga...

rabiatul on December 13, 2010 at 11:18 PM said...

Suratan kebetolan telah menjadikan kte kwn. Hehe.

 

Designed by #