Friday, December 17, 2010

nak nanges (versi terharu)

mood : sebak mengada2. air mata bermain-main dipinggiran mata. menanti saat utk gugur di pipi. teharu.

jenis entry : penghargaan kelas pertama.hehe

cerita di sebalik kejadian :
u all join tak segmen ben ashaari, jom kita berkenalan? join punyer la, toksah nak bohong la.hehe

soal : yup, so ape yang best sangat?
jawab & soal : takde la best pon.haha (mara ben), ape soklan last die klu u all ingat??

uall jawab & soal : hurm, satu blog yang best yang korang suke bace kan??
jawab : yezza!and dlm beratus orang yang join tu. ade 3 blogger yang senaraikan blog den sebagai blog yang dorang suke bace. yeaaaa!! ( 3 yang den dpt detect la, ade lagi ker??hehe)

soal : ye ker??mane2??sape??
jawab : ni ha kat bwh ni :

1.thanks teramat sangat kat u all bertiga kerana sudi menyenaraikan blog den sebagai blog best yang u all suke bace. thanks thanks thanks thanks !!
u all bertiga memberikan den kepuasan yang teramat sangat. hehe (bukan kepuasan seksual k.haha)

2.thanks juga kepada semua pembaca dan peminat2 setia serta follower2 yang kini da mencecah angke 2034 blog suratan kebetolan, yang terus menerus menjadi proton inspira kepada den menghasilkan entry2 utk tatapan uall

pesanan kepada semua :

utk den mencapai tahap yang takat ni pon bukan mudah.susah sgt, apetah lagi nak mencapai tahap blogger idola den dan juge idola u all. tp den tak pernah mengeluh, sebab den tau, takda sapa2 yang boleh berjaya dalam mase yang amat singkat. tak caye p la tanye blogger2 yang da feymes skang.bukan blogger je.tp sume jenis bidang la.

so,usaha la babe.kerja kuat! nescaye kita sume boleh berjaya! takde yang mustahil:)
kat mane u all berada skang adalah dari usaha yang u all da buat. if sikit usaha, sikit la hasilnye.am i rite??:)
keep blogging! bye!

p/s : hari ni busy lagi. petang2 baru boleh blogwalking dengan senang lenang.hee

24 comments:

azrinrahim on December 17, 2010 at 8:35 AM said...

wow, ramai peminat blog nie..so, jgan kecewakan mereka.. sajikan entry menarik untuk mereka ya..saye pun suka juga..

nama.aku.lynn on December 17, 2010 at 8:36 AM said...

den pon pnah ltak ekau punyo blog..^_^
anywaayy..ekau punyoo blog memang la superb!first class..den sukoo!=)

Rozuan Ismail on December 17, 2010 at 8:51 AM said...

wow..mesti blog anda best..kalau x,x kan diorg kata blog korg paling best..awak mmg layak dpt award tuh..huhu

mOoN on December 17, 2010 at 8:51 AM said...

cumilnya...
tengok skit wajah terharu tu...ehiks!! tapi betullah,, Me pun like...=)

Izan Ishak on December 17, 2010 at 9:00 AM said...

blog naz mmg best pun!
hari2 mesti mau singgah...cam ada aura yg hbat gitu~~ wow!

Encik MamaT on December 17, 2010 at 9:03 AM said...

ramai peminat.. heheehe.. nak signnnn... kekeke

MAPPIAU on December 17, 2010 at 9:25 AM said...

ehehehe...tahniah bro!! keep it up :)

Jejaka Terhangat on December 17, 2010 at 9:51 AM said...

wahh..tahniah..ramai ske blog ko..tak sia2 aku review blog ko dulu. hehe..

berbanding blog aku..takde sape la yg nak suka..sobb sobbb..!!

arfah on December 17, 2010 at 10:52 AM said...

waaahhh..congratz!

Puteri Iqa Izyan on December 17, 2010 at 11:02 AM said...

huaaaa..jeles seyh..

tahniah2.. dah femes jgn lupo den ni haa. :)

Anisa Hang Tuah on December 17, 2010 at 11:09 AM said...

saya pun suka suratan kebetolan

(:

suffer8zine on December 17, 2010 at 11:20 AM said...

huhu aku pon suka baca blog kau bro, ini diakui oleh aku sendiri, hehe

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

afifaa. on December 17, 2010 at 11:43 AM said...

tahniah!

dah memang betul pn. heee.
tak pernah miss baca blog ni.

najihah sahami on December 17, 2010 at 11:55 AM said...

huwaa..mantap sey...tahniah2....haha..

kang naz ley la wat rancangan sendiri..lalallaa~

mia on December 17, 2010 at 12:06 PM said...

heehe..thniah dato..huwaa..femes ek skrg..kehehkhee..

wess..dato bizi memanjang buat ape ni?nak kawen ka?haiiyokkk!

yad'z on December 17, 2010 at 12:10 PM said...

hoho... welcome2... selalu2 lah up kan lagi blog den dalam entry ang ek... hohohoho

Peri PiA on December 17, 2010 at 12:43 PM said...

nak nanges juge lah :P

congrat

iniialahaku on December 17, 2010 at 1:06 PM said...

aku nk gelak sblom nanges...HAHAHAHA... brjaya jugak ko brainwashkan 3 org ni..thniah2..nk kempen jap..kepada yg lain2 sokonglah blog ni yer...

NOOR FATIN on December 17, 2010 at 1:33 PM said...

blog ni mmg best :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on December 17, 2010 at 2:24 PM said...

nak tisu kesat ayaq mata tak?? hehehe

TERKINI: KERANA PULUT SANTAN BINASA KERANA MULUT BADAN BINASA

tomatokering :) on December 17, 2010 at 3:42 PM said...

ang mmg best kayh . ehh , blog ang eh.hehe ;P

cik miera on December 17, 2010 at 5:31 PM said...

blog best kan..hihi..

ijatnuar87 on December 18, 2010 at 12:24 AM said...

tahniah bro...ambe pom suker baca blog ko,mmg besh...terutama citer2 ciptaan ko,hehehe

Solihin Zubir on December 18, 2010 at 1:48 AM said...

ko mmg best la weyh! bley ganti zack! hehe..

 

Designed by #