Friday, December 24, 2010

menghargai mereka yang menghargai

motif entry : memberi penghargaan kepada mereka yang menghargai:)

mood : macam biasa, mengada2 teharu, air mata bermain di pinggiran mata. tunggu saat nak jatuh

ucapan :Salam dan selamat hari2. minggu ini, terdapat dua blogger yang membuat entry khas(penghargaan) kepada suratan kebetolan. saya selaku CEO suratan kebetolan mengucapkan jutaan terima kasih pada u all berdua atas penghargaan yang diberikan. saya tidak mampu membendung rasa teharu ketika membaca entry yang ditulis yang saya percaya lahir dari hati yang tulus ikhlas.

sekalung penghargaan juga kepada pembaca2 yang lain kerana terus menyokong blog suratan kebetolan. saya akan terus cuba memberi yang terbaik untuk anda. terima kasih
(ucapan ala-ala dpt award kat arena all-star genting highland)


nak bace? nah gambar, nak bace klik kat link bwh gmbr.hehe


p/s : ni bukan entry nak bajet2 emsem konon2 ade peminat ( klu da tak emsem toksah nak bajet2 kan??hehe)

45 comments:

adrinaqamarina on December 24, 2010 at 9:03 AM said...

nah tisu~~~

She's retarded on December 24, 2010 at 9:05 AM said...

hebat2!

cik miera on December 24, 2010 at 9:10 AM said...

gugurkan cepat air mata tu..cian die hanyalah di pinggiran mata..hihi

Encik MamaT on December 24, 2010 at 9:16 AM said...

aku pun sedih gak.. terharu... sebab blog ko memang best... haha

MAPPIAU on December 24, 2010 at 9:18 AM said...

waaaa tahniah dik dah makin dikenali dan ramai peminat. teruskan usaha yea, stylo bebbbbb hahahahaa.

Fiqah Alias on December 24, 2010 at 9:19 AM said...

isk3..fiqah pon terharu gak bace n3 dyorg tu..isk3..adrinaqamarina,fiqah pon nk tisu gak nie..huhu..

btw..mmg betoL la bLog incik Naz nie terbaaiiikk...=)

man yusoef on December 24, 2010 at 9:26 AM said...

see..ramai gile memuja blog ko...so setakat aku tak list kan kat entry tu..ape la sgt kan...hahahhaha

Ujang9897 on December 24, 2010 at 9:35 AM said...

aku pun nk nangis la bro

BlueberrY CheesE on December 24, 2010 at 9:54 AM said...

huhu. terharu2. btw, keep it up jadi da best blog ! ^^ we support u!

tieha ismail on December 24, 2010 at 9:58 AM said...

yeah clap clap clap !...

jaya jr on December 24, 2010 at 9:59 AM said...

hehe..mantap2x...naz mmg mantap

nama.aku.lynn on December 24, 2010 at 10:01 AM said...

aiceh,abg.naz kita ni makin mantap la..dats y like suratan kebetulan..goodluckkk ea.=)

missfieza_1525 on December 24, 2010 at 10:08 AM said...

waduh2..da byk pmnt upenye dak ni..=p

Jejaka Terhangat on December 24, 2010 at 10:33 AM said...

wahh..pemes la ia..nak sain..=p

Jejaka Terhangat: BloG Aku, Suka Hati Aku La..!!

MIMIE AIZA on December 24, 2010 at 10:34 AM said...

waaaa... itu sudah baguihhh.. nak tisu lebih ada dekat tesco byk..

cogratss yea :)

zaMir on December 24, 2010 at 10:50 AM said...

dalam diam2..si suratan kebet0lan ade peminat rupanya...hehehe...

Anisa Hang Tuah on December 24, 2010 at 10:57 AM said...

abg naz mmg best
(:

MAKCEK bukan NENEK on December 24, 2010 at 10:57 AM said...

syok la tuh kan .
haha
sabaq sat nak bikin panas sal ang kat blog makcek plak .
hee

Irma A.Wahid on December 24, 2010 at 11:04 AM said...

woow..peminat~~

Ain Zulaikha on December 24, 2010 at 11:17 AM said...

betul lah ni, hargai orang yang menghargai kita :) goodboy..

Syafiq Rosli on December 24, 2010 at 11:35 AM said...

bgus macam tuh bro..cayalah

Izan Ishak on December 24, 2010 at 11:38 AM said...

mmg ramai sungguh peminant belog nih~

Yanie J on December 24, 2010 at 11:42 AM said...

"klo kita tahu mghrgai,org lain mst mghargai kita...

Nur Azila Ismail on December 24, 2010 at 11:45 AM said...

zila pon ske juge . ngeh2

Gayahspears on December 24, 2010 at 11:46 AM said...

semakin pemes ni..jeles2..huhu

mira.una on December 24, 2010 at 11:47 AM said...

kalau ade org hargai kite,mesti tepikir 'terase diriku begitu berharge' kn2..keh keh

pN.rOs on December 24, 2010 at 11:53 AM said...

wawaaaa... mesti terharu guling-guling tu hehehhe

Indra Amirrul on December 24, 2010 at 11:53 AM said...

salam...nk tnya soalan la..mcm mna ek nk sisipkan page ke dlm entry kte..mcm yg awak buat tu..awak sisipkan gmba page tu brserta link di bwh...ajar boleh mcm mna nk sisipkan page2 ke dlm entry kita..hrap sgt2

iniialahaku on December 24, 2010 at 11:53 AM said...

ok..sah ko xhnsem..hahaa

rabiatul on December 24, 2010 at 11:54 AM said...

Abg naz da terkenal lah. Hehe. Tahniah :)

MAKCEK bukan NENEK on December 24, 2010 at 12:11 PM said...

terjah ikhlas dari saya setelah dipaksa .
wahaha

http://saiapanic.blogspot.com/2010/12/mereka-selalu-bikin-panas.html

apezs shah on December 24, 2010 at 12:13 PM said...

wah bestnya comel sgt...;)

Bulan on December 24, 2010 at 12:13 PM said...

abg naz..auww~
sedey doe.ahakss

najihah sahami on December 24, 2010 at 12:15 PM said...

waa.naz da boleh wat fan page ni. hehe..tahniah naz. berbaloi usaha naz bila ada orang suka kan??hehe

sarah-najwan on December 24, 2010 at 12:44 PM said...

kamu da pemes skrg...tahniah..teruskan buat n3 yg berdialog skrip drama itu..lain dr yg lain..bravoooo

sha_qistina on December 24, 2010 at 12:46 PM said...

so touching...

SyedMuzzamir on December 24, 2010 at 12:57 PM said...

hehe nah tisu aku bagi free bro. hehe.
sapa2 yang free, dtg lah rumah. ada buat contest sket. hehe

cik-terompah on December 24, 2010 at 1:00 PM said...

den banggo dgn ekau... kihkihkih..

♥NuR SyAFiQah♥ on December 24, 2010 at 1:05 PM said...

haha..ko mmg terlebih mkn gula...tu yg terlebih peramah...hehe

missSenget on December 24, 2010 at 2:03 PM said...

agak2 kalau aku wat entry khas utk ko, ko nk letak gmbr aku x kt entry ko? ;)

NOOR FATIN on December 24, 2010 at 2:22 PM said...

dah nangis blum? hehehe

jgn sombong2 okay.. :)

Ainismaira on December 24, 2010 at 2:40 PM said...

untung la ade orang minat... hak2..

cik helena on December 24, 2010 at 3:07 PM said...

nak nangis jugak lah buleh tak wuwuwuwu

Qaseh dalia adelia on December 25, 2010 at 3:34 PM said...

xde orang suka blog kita..nak nanges gak hehe

Red Apple on December 28, 2010 at 12:08 PM said...

Heeee~ thanks jugak sbb sudi wat n3 pasal kiter.
I'm addicted to ur blog mr nazirul hazwan.. :D

 

Designed by #