Monday, December 20, 2010

kempen : bloglist suratan kebetolan

PERHATIAN :
bloglist suratan kebetolan masih lagi dibuka, nak cari dalam beberapa orang lagi. kepada sesiape yang berminat nak masuk kt bloglist blog yang tak seberapa ni, dipersilakan:)

setakat ni da ade kire2 130 list blog di bloglist. trimas atas sokongan anda.

siapa boleh join :
sume blogger dijempot utk memeriahkan majlis. otai or tak otai.ben ashaari pon boleh klu nak join.haha

berape ramai nak :
tak byk lagi la, dlm 100 kalau boleh dapat.

camner nak join :
u all just tinggalkan url blog u all kat ruangan komen ni yer.

syarat penyertaan (PENTING):
utk u all berada di bloglist suratan kebetolan, u all kene listkan blog suratan kebetolan kat bloglist u all, adil dan saksama. den akan check dulu.ngeh3

perhatian :
den takde bagi jaminan yang trafic u all akan mencanak naik bile join bloglist ni.tp at least u all dpt trafic dari den.hehe


p/s : tinggalkan url kat sini yer babe. kepada hanis zalikha, ang takmau masuk bloglist den ker??haha

penat bekerja??behentila seketika, taip entry blog dan nikmati secawan... hehe peace!!

45 comments:

cik senah on December 20, 2010 at 11:13 AM said...

nak masuk boleh??? :)

Puteri Iqa Izyan on December 20, 2010 at 11:16 AM said...

hahaha..den da letak blog ekau kat den :P

NUR NAIM BT GHAZALI on December 20, 2010 at 11:22 AM said...

den pon nak join ler,hee

http://sepihatiku.blogspot.com/2010/12/kempen-bloglist-suratan-kebetolan.html

tu link aden tak cayo cek yo,hee

sarah-najwan on December 20, 2010 at 11:22 AM said...

boleh lagi la akak ni nak masuk..hehe..tq

http://sarah-najwan.blogspot.com

forever love on December 20, 2010 at 11:25 AM said...

dah lme dah letak kat bloglist...caya x.?

http://atiqsalleh.blogspot.com

makcek bukan nenek on December 20, 2010 at 11:25 AM said...

den mmg dah lama letak blog ekao kat bloglist den ha.
tehehe .

hanis zalikha on December 20, 2010 at 11:27 AM said...

salam naz...
nanti hanis join ye...
hahaha

NuSaNa NoSa 91 on December 20, 2010 at 11:27 AM said...

klu letak blog naz kt dlm bloglist ati je, bleh x?? ha3~ * pernyataan yg bleh mngundang fitnah.. kukukuku~ *

~ PIJA ~ on December 20, 2010 at 11:29 AM said...

salam...

dah lame buh dlm blog list..

http://pijaosix.blogspot.com/

Azham Vosovic on December 20, 2010 at 11:31 AM said...

Pls click this link and “Like” Azham Vosovic’s comment yea?
http://apps.facebook.com/asx-perience/?page=scenario-5.php

lalink7 on December 20, 2010 at 11:31 AM said...

hazwan ~

http://husnalalink.blogspot.com

aku dah letak lama dah url kt bloglist ku..aku letak nama *hazwan*

cari le klau xcaya..hahahha =p

Kenzo@MrConteng on December 20, 2010 at 11:33 AM said...

aku letak banner ko kira boleh la kan? lagi bagus rasenye~ hihi... :D

http://inspirasiconteng.blogspot.com

eMMe on December 20, 2010 at 11:33 AM said...

jenguk la blog saya juga

www.sweetcaramelinicecream.blogspot.com.
salam kenal ~eMMe~

NUR NAIM BT GHAZALI on December 20, 2010 at 11:35 AM said...

hehehe.special ke?
tankz

rabiatul on December 20, 2010 at 11:36 AM said...

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/

Nk j0in jgk :)

izyanty collection on December 20, 2010 at 11:40 AM said...

nak join gak

http://izyanty.blogspot.com

cek u link kt my blogshop...pensonel tak letak bloglist,just banner.

Pendekar Berkuda on December 20, 2010 at 11:52 AM said...

masukkan url pendekar.... tak masuk kalu... kasi bom..haha...

http://pendekarberkuda.blogspot.com

Ujang9897 on December 20, 2010 at 11:58 AM said...

masuk belog aku..ko dah ader dlm list infoku..hee

♥ mizZ zyRa ♥ on December 20, 2010 at 12:01 PM said...

nak join.. nak join.. =p


http://ceritazarazyra0222.blogspot.com/

Ciki on December 20, 2010 at 12:04 PM said...

nk join jgk.. blog lu ade kt bloglist gua... hahaha

http://akuzamansekarang.blogspot.com

Anisa Hang Tuah on December 20, 2010 at 12:12 PM said...

hai
tumpang lalu
nak skodeng2

Nur Mudrikah on December 20, 2010 at 12:13 PM said...

http://nurmudrikah.blogspot.com/

ok, dah letak dalam bloglist dh..

QeeNa AzmY on December 20, 2010 at 12:15 PM said...

http://qeenaazmy.blogspot.com/

suffer8zine on December 20, 2010 at 12:22 PM said...

blog kau mmg semestinya ada kat list aku tu bro

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

Encik MamaT on December 20, 2010 at 12:32 PM said...

ala.. aku letak blog ko dalam bloglist aku dah lama dah pon... ko ada letak blog aku tak.... aku kecik ati ni....

Lady Fine on December 20, 2010 at 12:42 PM said...

eh join..

my link http://icak88.blogspot.com/

OrenLimau on December 20, 2010 at 12:45 PM said...

ehehe..cemana boleh terlepas pandang ni?iskkkk....tu lah.cuti sgt kan..
naz!nak jugaaaaaakkk..weee~

http://orenlimau.blogspot.com/

cam bese,orenlimau

saya KILA on December 20, 2010 at 12:50 PM said...

nak . nak . hehe

http://cubatrytest6094.blogspot.com

suka blog nie ^__^

Nordin on December 20, 2010 at 1:19 PM said...

cuba nasib la letak blog di sini :)

http://burungman.blogspot.com

:Cikgu Akim: on December 20, 2010 at 1:37 PM said...

mahu dpt lebih ramai rakan blogger..

http://loqkimagri.blogspot.com

S..U..D..@..I..S on December 20, 2010 at 1:39 PM said...

sama seperti diatas

http://sudais-sudais.blogspot.com

.hana. on December 20, 2010 at 1:43 PM said...

nak join jugeee~ :D

http://hanatalib.blogspot.com

Izamir Ridzwan on December 20, 2010 at 2:06 PM said...

boleh jer join bloglist IR.. nnt kita exchange na

nazirulhazwan~ on December 20, 2010 at 2:25 PM said...

da buat smpi IR, tp ade beberapa name yang xleh la.nati den cube maskkan blk.

~nadyahoney~ on December 20, 2010 at 2:38 PM said...

mau join..http://nadyahoney.blogspot.com

syuwai on December 20, 2010 at 3:19 PM said...

wah..

syuwai nak j0in la, bleh ke ??

http://syuwaistory.blogspot.com/

org x glemer on December 20, 2010 at 4:39 PM said...

salam
sapalah diri ini nak masuk blog list ang..
tp siyess.. dah lama dok pk nak letak ang punyer link, sbb ang penah bg semangat kat mokcik ni. tp belom letak lagi.. ilham blom mari utk wat kategori apa..
sekian dimaklumkan

Ummi Iman on December 20, 2010 at 5:17 PM said...

naz...

den da letak dlm blog u kt bloglist aii...

mana janji u nk letak blog aii ni.. wakakak.. hampess jerp ayat...

CHMIE - http://miszemie.blogspot.com

noreed on December 20, 2010 at 5:36 PM said...

mahu joint...

http://talkisaid.blogspot.com

sudah lame name blog tuan rmh ni terpahat di bloglist sy :)

miss epa on December 20, 2010 at 5:53 PM said...

nak join gak.hee :)

http://missepafazwin.blogspot.com/

Mizz Farah on December 20, 2010 at 8:05 PM said...

nak gak..nak gakkkk...

http://nottygirlz.blogspot.com/

deqdeq on December 20, 2010 at 8:25 PM said...

DeQdEq nak juga msk bloglist....u r already in my bloglist...http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

Queen F on December 20, 2010 at 9:58 PM said...

nak masuk jugak boleh?

http://shesnotgossipgirl.blogspot.com

QeeNa AzmY on December 20, 2010 at 11:06 PM said...

http://qeenaazmy.blogspot.com/

sori .td i lupe nak letak u kat blog list . ok .dah! .. :)

H A N S on December 21, 2010 at 7:47 AM said...

cahayahani.blogspot.com..already put ur blog in my bloglist.

 

Designed by #