Saturday, December 4, 2010

kekasih kaki pukul : teater

motif entry : den ade bersahabat dengan rakan2 wanita yang k0nonnye amat sayang terhadap balaknye yg panas baran.so dikesempatan ni den nak mengambil peluang mengulas isu yang sodang menular dikalangan masyarakat.

julianas evans dtg menemui den dengan mate sebelah kiri yg lebam

-macam biasa, sesi soal jwb bermula. asap berkepol2 menutupi pentas lakonan-

nazirul kamil : wes babe, pehal mate lu babe??
julianas evans : dude, cm u xtau je. my bf hit me again la naz.

nazirul kamil : adeh, ape kene u ni??da bukan 1st time babe die hentam u. u nak gak stay nak si sumsum baface tu.haih
julianas evans: i sygkan die naz. die adalah segalanya bagi i. i cant afford to live without him naz

nazirul kamil : babe, u ni letak otak kat ibu jari kaki ke??u tak leh nak pk mane baik mane buruk da ker??c0me on la, pehal die hentam lu??hal2 besar ke??
julianas evans : nope, die xsuke i rapat2 dengan u naz. bile i bg xplaination die xleh terime. pastu die kate i tipu, maka die hemtam la i. isk3 ( tangisan mula kedengaran)

nazirul kamil : da babe, jgn nanges babe. i xleh nak pelok2 u babe.bukan muhrim o0o. please la u, udah2 la, tinggalkan je la sumsum tu. u ade rupe babe. for sure ramai lagi org yg baik2 nak kat u. jgn nak mengada2 takleh hidup tanpe diela. mase u kecik dulu, boleh je hidup. i x nampak pon u nyawa2 ikan.
julianas evans : tapi naz..

nazirul kamil : xde tapi2! kang i plak hemtam, tolong bile berfikir tu gune akal babe, jgn gune kepala paip. usah ikot hati. jgn kerana syg u benarkan je die buat ape2 kat u. die bukan suami u pon k.
julianas evans : naz, u ni baik sgt naz, untung firzah dannielle dapat u. haih

nazirul kamil : da la babe. jom la kite p makan pizza, mane tau le jadi ubat lebam mate u to0
julianas evans : jahat la u ni (smbil mencubit lengan nazirul kamil)

----------------tamat dialog, asap bekepol2 menutupi pentas-------------------------

so guys, ape pendapat u all on this issue??cam haram kan prangai. for babe2 kat luar sane. if u all menghadapi situasi cmni. tinggalkan jela balak u all yang cm haram tu. Allah bagi kite akal. so use it wisely k. adios


barisan pelakon teater : kekasihku kaki pukul

nazirul hazwan sebagai nazirul kamil

juliana evans sebagai julianaS evans

65 comments:

A.D.A.M. on December 4, 2010 at 9:51 AM said...

Ish2. main pukul2 pulak. -.-

cik-terompah on December 4, 2010 at 10:03 AM said...

ler.. baru dpt title balak dah nak main pukul2.. kalau dah jadi laki.. boleh guna talian nur.. hehehe

so girl2 kat luar sne,.,, jgn tiru julianas evans yerk..

Nur Azila Ismail on December 4, 2010 at 10:05 AM said...

haha . kelaka la abg nie . abg better teruskan dengan style nie . menarik :)

Ummi Iman on December 4, 2010 at 10:09 AM said...

klu teater nih dipentaskan kt Istana Budaya ni.. harus terjah.. huhu... terbaikla brO.. idea2 gini... hurmm... btw, better tgalkan balak korang yg mcm hareemm ni sblm korg diijabkabulkan.. nti bila da kawen.. kena dera.. da mintak cerai.. pas2 dpt title 'janda'.. kan payah tu.. ape2 pun betul kate naz.. gunala korangnye akal wisely =)

makcek bukan nenek on December 4, 2010 at 10:15 AM said...

kahkah nasihat sy .
majulah sukan boxing utk negara .
err

ok prempuan jgn lembut hati sgt !
wlaopon ugly cm sy tp dun wory . Allah still by our side .
ok teremo . hax

sarah-najwan on December 4, 2010 at 10:37 AM said...

pendapat bernas dari hakaklah:

jgnlah sayang dan setia kat Bf yg kaki pukul nih
belum kawin dah kene belasah bantai
kalu dah kawin??...berparang berpisau kot..

masa tu nk nyesal dah xguno wey...anak da ada..dlm perut lagi..
nk pikir ape?...tahan je la badan tu kene bantai..

kumbang bukan sekor yer..byk ekor lagi..kumbang pun byk pesen dan bentuk...

fikir guna otak..bukan guna mata tgk encem terpikat trus..

ooo..inilah nazirul kamilnya..hehhee..bole jd aktor jugak nih..

Nieza Micha on December 4, 2010 at 10:42 AM said...

otak ade sendiri pk la... huhu!~ aku dulu dpt BF yang giler kongkong pun aku tak tahan terus tinggalkan... ni kan pulak kaki pukul... ouhh... tidak... baek carik laki lain yang lebih baek yang boleh jage kite...;D

mia on December 4, 2010 at 10:51 AM said...

hhahahhaa..efek kene ade ek..asap kepul mmg tak bole blah la pkcik...hahaha..

eh kalau hati da syg, bole jadi buta kan..tp apepon, sy mmg xbole trima lelaki kaki pukul ni..hengat ai anak kucing ke nk pukul3 ni..grrr

zazaw on December 4, 2010 at 11:03 AM said...

bf kaki pukul . wat sakit badannn jer

MAPPIAU on December 4, 2010 at 11:07 AM said...

alah julianas evans ko tinggalkan je balak tak gune ko tuh, tu haaa si naz tu kan ade. Sebenarnye die dah lame ooo syiok kat ko...cume die malu tapi mahu jer ngeh ngeh ngeh

wakaakakaa... :P

eh gurau je tau hihihihi

FIFIEY LYCHEE MARATION on December 4, 2010 at 11:15 AM said...

haha, great acting!!!:D
fuyoo, psgn pelakon u glamourr!!!

Zulkifly Omar on December 4, 2010 at 11:18 AM said...

terukbetul kan kalau laki suka pukul gf dia.. hurmm tapi kalau gurls pun kalau dah kena pukul jangan la tunggu lama2 lagi.. tinggal kan ja lelaki tu...

d.A.o.U.z on December 4, 2010 at 11:29 AM said...

wow, teater mane tengah show ni ?
:p

Che Sakinah on December 4, 2010 at 11:29 AM said...

kepade semua wanita.. sile blajar teakwondo.. lelaki sekarang memang x berkualiti!! ape barang pukul2 ni weii??.. grr ;B

Qaseh dalia adelia on December 4, 2010 at 11:53 AM said...

hahaha..ngek betull ..alhamdulillah my hubby bukan jenis mcm tu...

Tomato Gurl's Life on December 4, 2010 at 12:02 PM said...

tinggal je laki camtu..hampeh..xsesuai buat suami..

Bulan on December 4, 2010 at 12:26 PM said...

1. nazrul kamil x cm farid kamil pun.ahakss

2. den penah kne camnie gak dlu..
once dia sepak den.den tgl dia.huhuhu

3. ingt bukan dia sorg je yg kite ade..ramai lg fam n fren kn3?

suffer8zine on December 4, 2010 at 12:35 PM said...

hehhh boleh tahan drama ni bro :P

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

nama.aku.lynn on December 4, 2010 at 12:38 PM said...

waahhh...mmg menjadiii laaa drama sebabak nii!hahhahaha

p/s:JEMPUT KE BLOG SAYA..PINJAM NAMA JAPP+ENTRI PASAL ANDA!=)

PiKOk on December 4, 2010 at 12:39 PM said...

ehh da jadik pelakon???hehehe

lelaki camtu tak layak utk disayangi pun..(ayat jaat...hahahaha)

pN.rOs on December 4, 2010 at 12:55 PM said...

waaa naz da tukar profesion eik hehee...

takper, kerana sayang kuturutkan ye dak?

hudahazwani on December 4, 2010 at 1:23 PM said...

salam...hahaha pndi ko berlakon eh..tapi kan..aku lak jadi geram ngan juliana ko tuh..hope taderw la gugirl yang berfikiran cetek cm tu...hik3...


http://hudahazwani.blogspot.com/

cik miera on December 4, 2010 at 3:23 PM said...

kuat berangan la lu ni beb..haha

hans on December 4, 2010 at 3:38 PM said...

hahahaha
dkt senarai pelakon tu aku tak leh blah
ekekekek
tapi betul tu
aku pun xfaham dengan perempuan nih

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

najihah sahami on December 4, 2010 at 3:46 PM said...

haha..naz kamil..ju cubit u berlapik x?hahahaha

tieha ismail on December 4, 2010 at 3:59 PM said...

tinggalkan saja laki camtu...dah lunyai baru nak tinggalkan ke?...

Faezah Hannah Al Baj on December 4, 2010 at 4:06 PM said...

ramai bf kaki pukul skg..i xnafikan dude. perangai cm haram..bantai anak Orang sesuka hati..die fikir die paling kuat hape..die lupa..Allah maha kuat..masuk nyamuk dlm telinga baru tau. >.<"

Siti on December 4, 2010 at 4:09 PM said...

haha terbaiklah entry nih.. :) btw, sangat tak suke jumpe laki yg men pukul2 ni. dayus ok. nak2 plak ade tu yg suke maki2 awek die depan orang ramai. haish

Terkini :
Lagu jiwang vs Lagu baru
Jom join contest kesayanganku!

FasiHaH SupiaN on December 4, 2010 at 4:19 PM said...

tahu xpa..tinggalkan suda....

jaya jr on December 4, 2010 at 4:29 PM said...

haha,ampa memang terer berteater

khairunnisa ♥ on December 4, 2010 at 4:32 PM said...

kaki bf dia pukul kat mata gf dia ke? aiyoyo -__-

haha, leh lak ajak makan pizza untuk hilangkan lebam..suruh dia makan pisang ;) enzim pisang dapat hilangkan bengkak ^___^

srikandi mie on December 4, 2010 at 4:48 PM said...

kalo bf mie nak pukul mie,..mie sound dulu,..

"hey,..abah aku pon tak pernah pukul aku tau,..!"

muahahaaa~~oke tak,..?

Faizal Fredley on December 4, 2010 at 5:00 PM said...

wah amik ko sekali juliana event terus..hahah

Nurulbadiah Lai on December 4, 2010 at 5:20 PM said...

hampeh and xsuke sgt2..
so girls outhere..
please jadik a beauty with brain..
jgn jadik xde otak..kalau dh kapel pndai pukul2..
blah je..xyah tunggu..

alexa yussida on December 4, 2010 at 5:33 PM said...

pukol la balik..hikhik:p

tnggalkn aje..single lebeyh baek ler kalo cmtu^^

missfieza_1525 on December 4, 2010 at 7:31 PM said...

hehe..nice la dear..
da leh jd pelakon da ni..=p

bisikan hati on December 4, 2010 at 7:50 PM said...

wah citer nie best lah.....
bila teater nie start tayang..ker dah tayang??..boleh lawan natrah ker??hehe...

~eZmALiZa~ on December 4, 2010 at 8:10 PM said...

hahaha..u know what, juliana ni kawan i taw...hahaha.. :D btw, mencik jugak laki kaki pukul pompuan nie... :((

siti fatimah on December 4, 2010 at 8:45 PM said...

amboi, sesuai jadi penulis skrip ni :P

Matashichi Baisotei on December 4, 2010 at 9:14 PM said...

lawak bro... huhu... tapi betullah... retis skarang pown asal putus mesti timbul isu pukul... macam2 hal... sambung blogwalking...~ lalalala

MIMIE AIZA on December 4, 2010 at 9:22 PM said...

isu tu mmg tak baguss..

tp kan. tp kan.. i suke giler cara u bercerita. hahahaha bestt kot

suffer8zine on December 4, 2010 at 9:32 PM said...

bro anda di tag untuk join GA ni, lumayan > http://suffer.frenzyfm.my/2010/12/giveaway-domain-dari-sumijelly-sekilass.html

MIMIE AIZA on December 4, 2010 at 9:34 PM said...

encik nazirul kalau ada masa boleh tak bg kritikan pasal blog sy. rasa macam ada tak kena. sy sgt suke cara encik nazirul bercerita.

miss fatihah on December 4, 2010 at 9:44 PM said...

ko cy tak kalo aku ckp kes cni byk kalau jns yg dh tlanjur?takut nk tggl.

khaiyisah husna on December 4, 2010 at 9:50 PM said...

kalo dah berkasih-kasihan dah men pukul2, kawen mau kena gusti tiap2 ary....

MIMIE AIZA on December 4, 2010 at 9:58 PM said...

ahaha.. apa2 saje.. pasal nak improve entri punya kualiti ke..
boleh ke dude? x senang x pelah :)

Far8 budak baik on December 4, 2010 at 10:03 PM said...

wehhh..awek gua kot juliya evans ni..
berani betol ar..gua pns beb bace
entry lu ni hihi =P

Gayahspears on December 4, 2010 at 10:25 PM said...

siot ja!!! hahaha

shida saje on December 4, 2010 at 10:28 PM said...

asal julianas evan tuh xkapel ngn ko jew naz lg byk pekdah dia ekeke :P

MIMIE AIZA on December 4, 2010 at 10:30 PM said...

thanx encik nazirul :)


thanx alot :)

misz FaTiN on December 4, 2010 at 10:38 PM said...

suke ati je nak pukul2 ank org..
mak i pun xpukul2 tau..huhu

♥-- emieysandra --♥ on December 4, 2010 at 10:47 PM said...

pheewwit! nazirul kamil..ehehe..
ape ni, main pukul2..2 xkwin ag, klu kwin..lagi teruk, baik blah sblum dh ada ikatan perkhwinan..time tu sume bnda kne pikir..family die, family kite kan..ank la..
aih..jauh lak pk..huhu..

mr.syazwan on December 4, 2010 at 11:53 PM said...

hahaha

TERBAEK!!

menjiwai betul

ku seolah2 sendang melihat di dalam teater (di dewan sek jew)

SnowladieS on December 5, 2010 at 12:02 AM said...

gns jugak nazirul kamil tu ek..siap nak gne paip haha!

/Dayah//Nurul/ on December 5, 2010 at 12:38 AM said...

jom mkn pizza. dayus argh kalo laki2 tumbuk pompuan.

nadey on December 5, 2010 at 1:31 AM said...

DEMSSSSSSS
AKU SAWAN ....NAPE JULIANA.????
SEB BAIK X LISA
KALO XSURE AKU SAWAN BAVI

BTW AKU ADE KAWAN GINI....AKU RASE DIE DH KENE MINYAK PENGASEH....DIE XNMPK PON LAKI TU BERSALAH....SETANNYE LA

AKU DOA SGT2 AKU XJD MCM TU....XPON AKU YG KAKI POKOL LAKI AKU...YA ALLAH MINTAK JAUH

Cik Mieyrarif on December 5, 2010 at 2:55 AM said...

acecehh.menjiwai betull
dayus gile dy tu kan

Jejaka Terhangat on December 5, 2010 at 7:47 AM said...

fuhh..terbaek style entry ko..kreatif..bagus2..

tp memang kenyataan pompuan ni lebih berfikir guna HATI berbanding akal fikiran. konon2 sanggup terima lelaki tu seadanya walaupn laki tu panas baran, kaki pukul..pastu bila dah kena dera, baru nak muncul kat TV buat aduan..

komon la girls, u got brain to be used..not to be wasted..

Jejaka Terhangat: Pasangan Pilihan Anda Sebaya, Lebih Tua Atau Lebih Muda..?

Aisyah AR on December 5, 2010 at 10:08 AM said...

hahhaha!! org kata, kalau laki tu pukul kita sekali, dia akan pukul kita lagi.

berhati2 dalam memilih pasangan ya!! huhu...

n.hasleena on December 5, 2010 at 10:46 AM said...

Tahniah! Pengarah yang kreatif...
Akak suka baca hahaha...
Ada moral story di sebalik cerita :D

Izan Ishak on December 5, 2010 at 11:27 AM said...

moral of the story ialah...sila tinggalkan terus lelaki yg suka pukul perempuan wpun masih berkapel2 ni. nnti kalau kawen dgn dia ntah apa pulak yg dibuatnya~~

Ain Zulaikha on December 5, 2010 at 11:27 AM said...

rupa2nya ini adalah lakonan semata2 .. T___T

hamzah ian on December 5, 2010 at 12:23 PM said...

gua dah dup dap dah.. hohoh

Nabilah on December 5, 2010 at 2:37 PM said...

haha . hebat teater ko . wat katne ni ? istana budaya eh ? haha :P

Amalina Jo on December 7, 2010 at 2:00 PM said...

mati mati ingt betul lol :D

 

Designed by #