Friday, December 3, 2010

Blog oh Blog !!


Usia anda berblog -
5 bulan nak masuk 6 kut

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog -
ZackZukhairi

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog -
Apekah?ape yg best sgt blog ni?

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog -
Semuanya menjadi sumber inspirasi.tapi yang terpaling ialah zackzukairi la beb. aku tak faham plak kenape.tp den ngn die bukan gay okey

Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT -
u all tau diary x beb??blog ni cm2 tu gak la beb.cumenyer ianye memerlukan internet connection utk mengaktifkannya. tempat u all boleh suarakan ape yg u all rase, ape y u all fikir dan semuala.hehe

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

tersangat kot. pertamanya dari sudut pemenuhan masa lapang. sebelom wujudnye blog ni, hari minggu den penuh dengan tidow semata-mata. hehe selepas wujudnya blog, den semakin aktif di intenet. berkenalan dengan rakan2, sembang2 hal duniawi dan lain2.

yang keduanya, blog ni tolah menyebabkan den sikit nak on9, sikit nk on9, dulu den xpenah gini beb. asal depan komputer je men game. PES la, counter strike la, war craft la.sekarang semua tu telah diketepikan.

ketiganya,penambahan mase didepan laptop, yang ni sangat jelas, entah kenape seronok plak bace penulisan2 org ni. haha buleh kate den dok depan laptop dlm 8 jam sehari di hari minggu(lame ke tu??)

keempat, den memang tak layan faceb0ok da.fesb0ok hanye semata2 untuk pomot blog.haha jadi yang 99 friend request yang menunggu tu, maafkan den yer;p

lastly, dulu xpernah pon borak ngn awek pasal blog, skang ni setiap kali kol ade jer cite pasal blog.haha

19 comments:

zacky ~786~ on December 3, 2010 at 5:33 PM said...

hahaaa.~

PES .!! terbaik kot..

Matashichi Baisotei on December 3, 2010 at 5:33 PM said...

berblogging jugak menyebabkan syarikat letrik semakin kaye... sebabnye bil letrik melambong.. kalau dah 8 jam depan latop... huhuhu... ^^

Irine Nadia MaRceLLo on December 3, 2010 at 5:38 PM said...

dsebabkan blog, dapat kenal ngn irine :P hahaha :P

miss fatihah on December 3, 2010 at 5:40 PM said...

haha gila suwet.tapi nape aku cte sal blog kat pakwe aku dia xnk dgr?haha

eyraz on December 3, 2010 at 5:42 PM said...

betul3x..asyik nk bukak blog jew..sonok bace n3 org...n byk jugk dpt ilmu...:)

uMMUhabibahMohdH!Lm! on December 3, 2010 at 6:11 PM said...

24hrs pn buleh dpn lappy :)

NuSaNa NoSa 91 on December 3, 2010 at 6:12 PM said...

wah3~ awek naz ada blog gk ke?? ^_^

Izan Ishak on December 3, 2010 at 6:12 PM said...

blog ni mmg berhantu...melekat kat kerusi doplopatjam~

~hAKim ZaiLAn~ on December 3, 2010 at 6:35 PM said...

mutoi3..hahha

::Miss Pikon:: on December 3, 2010 at 6:39 PM said...

blog jd topik sembang dgn awek ek.. nice! :)

.::: Princess MOMOY :::. on December 3, 2010 at 6:51 PM said...

terbaek dari ladang
gud luck bro

garfield88_aini on December 3, 2010 at 7:31 PM said...

kt blog jgk la sy bru kenal awk...lalalala...

Nadia arRumaisha on December 3, 2010 at 8:25 PM said...

setuju sangat dengan pengaruh blog dlm kehidupan seharian tu

puteri cahaya. on December 3, 2010 at 8:33 PM said...

singgah... blog oh blog. jom singgah blog akak : http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/blog-oh-blog.html

hasrul hassan on December 4, 2010 at 1:19 AM said...

Salam ... laa engkau pun ada buat yer .. hehehee.. meh tgk versi saya lak ... kalau tak jumpa search ye nanti ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

misz nana on December 4, 2010 at 2:53 AM said...

simple entry but interesting :)

KimiCnoL on December 4, 2010 at 10:53 AM said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

zaMir on December 4, 2010 at 4:29 PM said...

best!!!

aienzcruzzle on December 8, 2010 at 3:58 PM said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

 

Designed by #