Friday, December 24, 2010

200 blog mencari harta karun


biapon segmen ni kononnye paling sukar, den totap cube nak bermain. seronok o0o men bende ni, klh menang blakang citer la kan.

1. name pemilik blog tersebot : misz nana

2. nama : cikguiqlima
entry terakhir : 200 blog

3. mizz farah

4.bisnes ikan keli berempah : http://matkeli1000.blogspot.com/

5. dalam 15-17 kot

pendapat :
pertamenye, jutaan tahniah kepada ben kerana berjaya mengendalikan satu segmen yang den raso cukup sukar utk dikendalikan. bukan mudah nak mengumpulkan 200 dlm mase tak smpai sehari.

keduanya, bagi den segmen mencari harta karun ciptaan ben ashaari ni mmg stylo. kreatip, kerano melibatkan dan memerlukan jumlah blogger yang agak besar utk merealisasikan segmen nih. dari segmen ni we all dapat berkenal-kenal dgn blogger2 yang we all x pernah kenal. dengan kata lain dapat we memperkenalkan blog picisan kita kat blogger lain jugak melalui teknik blogwalking beramai2.

mungkin ado kate sape yang join segmen ni sengal, yola, nampak cm buang maso,takde kje lain ke,namun if we all tgk dari sudut yang berbeza we all dapat lihat blogger2 yang betol mempunyai semangat dan keazaman yang tinggi utk berjaya.

da lebih 100 pp, tak dapat nak berfikir dgn normal da ni.haha. thank ben


13 comments:

MAKCEK bukan NENEK on December 24, 2010 at 10:48 PM said...

err nak tiru jawapan boleh ?
wahaha
semoga berjaya yaw pakcik .
baru nak bagi jawapn no8 .heh

missfieza_1525 on December 24, 2010 at 11:22 PM said...

gd luck awk..^_^'

mOoN on December 25, 2010 at 12:03 AM said...

semangat!

NOOR FATIN on December 25, 2010 at 12:04 AM said...

gudluck awak!

♥NuR SyAFiQah♥ on December 25, 2010 at 12:19 AM said...

citt...ko masuk gak ker?igtkn dah serender td..hehe

dilla adilla on December 25, 2010 at 1:29 AM said...

hoho.. bagus2.... nengok soklan daa juling mata... nk join tetibe tengok segmen daa tutup sudaa.. aiseyman.. :)

iniialahaku on December 25, 2010 at 3:29 AM said...

pergh..ko hebat ek,aku xthan weh usha lama2 skrin..maw pinau mata2..dhla smpai 200..gila bnyak..

Mr. Swift on December 25, 2010 at 6:06 AM said...

Hey follow your blog!
Nanti jenguk blog saya pulak ok. :)

Latest Entri - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

Qaseh dalia adelia on December 25, 2010 at 10:07 AM said...

:( xaci xleh join

MAKCEK bukan NENEK on December 25, 2010 at 10:25 AM said...

wey sebelum ni ang letak 42 kan ?
42 org pe yang join .
heheh

x pa tunggu segmen ang plak . dulu kata emma watson nak buat contest .haih

Neena J on December 25, 2010 at 8:13 PM said...

hey,
singgah dari contest..
tahniah..
let's be friends.i wunna noe more about you..
i've followed you.follow me back yah :)

Siti Mashitah Saidin on December 25, 2010 at 9:12 PM said...

banyak yg terlepas nih... tak tau apa cita~

nur on December 25, 2010 at 9:52 PM said...

tahniah top 40
nur no 12

 

Designed by #