Thursday, November 25, 2010

sukan asia update : emas ke-9!!

GUANGZHOU, China 25 Nov. - Malaysia akhirnya berjaya melengkapkan sasaran sembilan pingat emas hari ini dalam Sukan Asia Guangzhou XVI melalui acara skuasy berpasukan wanita akhir.

Pada perlawanan yang tamat sebentar tadi, skuad skuasy wanita negara menewaskan Hong Kong, 2-0 untuk pingat emas kesembilan - sumber UTUSAN

den mengharapkan emas ke-10 dari team hoki negara.g0o0o malaysia!!

p/s: utk sesiapa yg bekerja berdekatan ikea, saksikan siaran langsung final hoki sukan asia antara malaysia dan pakistan di hadapan IKANO POWER CENTER.

10 comments:

Miss Izah Mohamed on November 25, 2010 at 12:13 PM said...

tahniah team malaysia!

Anisa Hang Tuah on November 25, 2010 at 12:23 PM said...

tahniah malaysia
ilefyu malaysia

mizmiEe on November 25, 2010 at 12:38 PM said...

tetiba rase proud to be malaysian :)
congrats :)

~ PIJA ~ on November 25, 2010 at 12:43 PM said...

aku pun tak sabar nak tunggu HOKI....!! good luck malysia..

hans on November 25, 2010 at 12:44 PM said...

mungkin Malaysia boleh dapat pingat emas daripada skuasy lelaki dan hoki
insyaallah

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

liyana aziz on November 25, 2010 at 1:34 PM said...

ala,,, x dapat tengok match nya.. how about team lelaki?? menang x??

Al on November 25, 2010 at 1:58 PM said...

kita tunggu emas dr team laki plak ptg nnt..

hidayah on November 25, 2010 at 2:25 PM said...

jom tgk hoki ptg ni ;)

Eman on November 25, 2010 at 2:27 PM said...

yeahhhh!
hoki pukul 5 ni.
;DD

eMMe on November 25, 2010 at 4:04 PM said...

Malaysia boleh!
walaupun hanya target 9 emas
tapi dpt lebih lagi baguih~

 

Designed by #