Friday, November 26, 2010

saya suka blog awak la (=

entry pagi2 jumaat.
bukan la berkisar pasal encek ben ashaari. entry ni mengisahkan hikayat 5 blog yang paling den suke. entry ini diwujudkan kerana menyokong kempen/program dari blog ben ashaari yang bertajuk saya suka blog awak.




orite, jom straight to the point, toksah mengade2 nak buat intro panjang2.hehe. 5 blog paling den suke adalah :

1.Realiti Konspirasi - Zack Zukhairi
kenapa : tak dapat nak di xplain dengan kata2.blog yang bagi den ade entry2 yang sgt superb, blogger paling kreatif maybe yang pernah dilahirkan kat muka bumi. dengan kata mudah, ZAck Zukhairi is the best!
p/s : Zack is my senior at SASER:P

2.Blog kapal karam no.1 Malaysia - Sufferzine
kenapa : blog kreatif, trademark utama mestila shoubox yang paling meriah kat malaysia. haha
entry simple. info2 yang nice. antare sifu2 blogger yang paling awal den kenal. melalui gengblogger:)

3. Zaerr.com -Zaerr
kenapa : xde blog template yang lebih den suke dari template blog zaer. template yang kemas dan superb ( last2 amek template die pakai kat blog den) , pakar koding2, sgt membantu, pemurah dan baik hati.

4. Hidup itu Indah - Lydia Miza
kenapa : sis yang ade aura. irene marcello dan hanis zalikha in the making for me:) peramah. entry biase jer, tapi xtau awat asik melekat je kat blog tu. ade magnetic punyer power kot.
org yang paling berani sound den sbb makan makanan darat dan laut sekali.hehe

5.Mia Suka Berangan - Datin Mia
kenapa : Suke blog ni secara overal, template yang nice, simple dan kemas. entry pendek2 tak berjela. senang kate kalau bukan template zaer yang den amek, template mia yang den kebas.haha


mane den dapat tau pasal kempen ni : dari blog ben ashaari sendiri la, dan di ingatkan pule oleh 3 gadis yang memilih blog pichisan den sbg blog yang mereka suka. sis lydia Miza, adek ziela dan hanna iymeera

p/s : byk lagi sebenarnye yang den suko, apekan daye mampu pilih 5 je=(

18 comments:

safura zahari on November 26, 2010 at 8:42 AM said...

saye pny tak ske?ngeh3..nk gk sebok.

kobEj0rdan~ on November 26, 2010 at 8:46 AM said...

suke cik safura:)
pttnye ben kene buat kempen 100 blog yg paling disukai.hehe kn kn??:P

Puteri Iqa Izyan on November 26, 2010 at 9:22 AM said...

saya? haha :P

blog sis LM mmg simple mimple je. tp best :P


latest : kerana keterlucahan melampau.

Gayahspears on November 26, 2010 at 9:45 AM said...

wah.. mmg dorang yg terbaik..bagus2..
Gayah pon suke dorang!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) on November 26, 2010 at 9:50 AM said...

salam..
wahh suka blog sis ke.haha.Tq naz,tp kalau dah rapat ,jangan marah sebab sis suka membebel tau.haha

puteri cahaya. on November 26, 2010 at 10:10 AM said...

pu3 pun banyak nak listkan tapi, encit BEN nak 5 jer kan?.. huhuhu

sharaBUNGA on November 26, 2010 at 10:51 AM said...

kah kah kah ;p
jeles neyh

mia on November 26, 2010 at 10:55 AM said...

huwaa..ok jap nak lompat 15 kali..
hahahhaaa...thanks dato..ewah..title datin tak leh blah kan..amin-amin..btw, thanks ek en naz..hehe...jasamu dikenangg

Zaer!! on November 26, 2010 at 12:45 PM said...

hahah! sori bro.aku terlambat update pasal ni.Mekasih sesangat bro.takde la pandai sangat.sikit2 boleh ler.ngee..;p

Rossnie on November 26, 2010 at 2:36 PM said...

join segment en. BA jugak yer..hehe..suke blog mereka juga

hudahazwani on November 26, 2010 at 3:40 PM said...

salam...hah! huda punyer pun taderw ..cmne?? hehehehe...jalan2 nyibuk cni jp ^^,

tomatokering :) on November 26, 2010 at 4:29 PM said...

den pon xdok..haha
gurau jer :)
sori x buh kamu..
tp still like reading your blog kay! ;)

Syira C Gadis KidaL on November 26, 2010 at 5:12 PM said...

salam

syira balas kunjungan disini :)

Pendekar Berkuda on November 26, 2010 at 6:20 PM said...

patutlah pendekar rasa something bila datang blog ni ngan blog zaer...hak hak hak...

suffer8zine on November 26, 2010 at 7:11 PM said...

bro! thnx, huhu atas pencalonan kau blog aku masuk list blok pilihan malaysia, huhu

titirara on November 26, 2010 at 7:21 PM said...

wuwuwuw , blog tira takde pon ? HAHA

Matika Love 131020 on November 26, 2010 at 8:30 PM said...

saya pun suka blog awak....jom2

❤ Cik Ain ❤ on November 26, 2010 at 9:20 PM said...

ain pon suke blog mia suke berangan tuh.. she's nice too. wah, kamu ex saser ke. haha. dekatnye skola kite. ain ex-stad. hoho. bdk pandaila ni. pttla blog pon best. ngeeee. :)

 

Designed by #