Saturday, November 27, 2010

perihal nuffnang dan 1st BE

Sorry kaler merah, nape ntah xley tukar, kat rumah mmg slalu cmni =(


semalam tghari den tension. mau taknye, rm 12 duit campaign tibe2 nuffnang tolak
dah la buffered earning tak pernah bagi lagi.huh
nasib baik tak termaki( lagi pon den mmg tak suke maki2.hehe)
hari ni baru tau ade kesilapan sikit. den pon maafkan la. manusia, mestila buat silap ( tp nuffnang tu company kan?)


dlm kol 2.30, tibe2 zaerr kate den dapat buffered earning, aish, apekah?? sbb den check xde pon
akhirnye, pagi tadi, kate2 zaerr mmg bet0l, setelah lame menunggu, den dapat den punye 1st buffered earning!!
yeahh! da tak menyumpah nuffnang da.hehe
mau taknye, selameni, mmg UV den sipi2 je 1000, tp tak dpt2, tu yang pelik tu.


so, if u all nmpk iklan, nokia c3, telefon tercute dan stylo mse kini, sila2 la klik, tak elok tau tgk aje:)
ni die iklannye:


p/s : kepada yang masih belom mengundi silalah mengundi blog suratan kebetolan:)


KEPADA YG TELAH MENGUNDI, JUTAAN TERIMA KASIH, NAK NANGES RASENYE BILE BLOG NI ADE PEMINAT SETIA:)


18 comments:

Miss Izah Mohamed on November 27, 2010 at 1:22 PM said...

uhuhu kite punye dah lame gile xde BE.. aduhhh

Khumaera Ismail on November 27, 2010 at 1:26 PM said...

same la..kena tolak jgk..baru na lompat2 kegumbiraan..upenye error..ceh..

Mimie on November 27, 2010 at 1:29 PM said...

tu la pasal.same kes la kite dude.i pun nuff tolak mentah2.rupanya dorg silap.peh.dan i pun dah dapt 1st BE.sila la klik jugak.BE untuk BB Bold.No wonder la lau i g blog u ni mok asik iklan tu jek keluar kan?macam mane la i leh dpt BE sedangkan i ni budak baru belajar.ada good answer x dude?

kiz on November 27, 2010 at 1:34 PM said...

sama lah kena tolak..jadi ciput balik..hahaha..masalah teknikal..aku dah undi ko semalam...

Nur Azila Ismail on November 27, 2010 at 1:36 PM said...

best laa dapat be ! :p

sarah-najwan on November 27, 2010 at 1:43 PM said...

akak mcm xcaya awak baru dpt 1st BE..ye ke?
traffics tinggi tu..

update servey x?..atau anta tiket kat nuff..
nuff baik tau..akak anta tiket kat dia..3 mnit terus jwb..hehe

najihah sahami on November 27, 2010 at 1:43 PM said...

tu la...mish punye pon kena tolak singgit. hampeh jer..err..terernye zaer.cane die tau ek?haha...congratez naz!

kobEj0rdan~ on November 27, 2010 at 1:45 PM said...

@ sis, sbb sy baru je dafta ngn nuffnang bulan lepas,hehe

@mish , zaerr mish, ape yg die xtau:)

@zila, best, duit nk blanje zila gak klu straight A's

@kiz , thanks dude:) sgt menghargainye

HonEyBuNNy on November 27, 2010 at 1:52 PM said...

jom undi....

alienelliz on November 27, 2010 at 2:09 PM said...

peh!!!! tahniah..ssh nak dpt..huhu
UV banyak tu, agak jeles d situ, bg sikit..hehe

Qaseh dalia adelia on November 27, 2010 at 2:30 PM said...

eh macammane c3 dalia duk kat sini lak..haha nuff saye pun kene tarik 4 hinggit geram ~

tieha ismail on November 27, 2010 at 2:37 PM said...

aku tak pernah dapat BE....hueewwwaaa~~~~

rieyana ynn on November 27, 2010 at 2:59 PM said...

wahh...sy tak kena terik pun sal belum wat lg...ahaks...;d

Zaer!! on November 27, 2010 at 3:25 PM said...

hahaha.kan betul aku cakap!

darkbatman on November 27, 2010 at 4:11 PM said...

mesti hapi gile kan dpt be?hehe..btw,tahniah bro..

nur on November 27, 2010 at 4:13 PM said...

nice nice
ALL IN ONE

Halia Kentang @ Annpaan on November 27, 2010 at 4:20 PM said...

ssh kn nk dpt earnings nuffnang ni.
huhuh

NuSaNa NoSa 91 on November 27, 2010 at 5:47 PM said...

erkkk..?? 1st buffered earning slps brapa lama tunggu?? =.=
btw, tahniah ye naz!! ^_^

 

Designed by #