Friday, November 12, 2010

must watch edition: video hangat

orite u all, simple entry untuk hari ni, den pon busy sket nak siapkan keje kat opis:P
u all layan la video ni.ni rancangan soal jawab kat tb3. video ni da lame, tp den tau ade antara u all tak tengok lagi kan??kan??hehe

ahli panel : mantan nc uitm : tan sri ibrahim
timb menteri pengajian tinggi : dato saifuddin.



p/s : mahasiswa mmg tidak bodo kan??kan??hehe

7 comments:

Gayahspears on November 12, 2010 at 10:08 AM said...

hahaha.. x matang???
naseb bek aku baru pra-matang~kah3

uNa da wiTch on November 12, 2010 at 10:56 AM said...

sya plak separa matang .
heheh

HaNTwO on November 12, 2010 at 11:35 AM said...

matang darei segi mental?? atau fizikal?? seb bek pokcik lum mimpi basah lagi hahah..

Kyuubi on November 12, 2010 at 11:45 AM said...

bahaya bagi student berpolitik. yg dah tua kerepot pun nak gaduh2 pasal politik. kalo bg yg masih kuat bertenaga mcm kitorang ni? hoho...

Ciklinn on November 12, 2010 at 12:27 PM said...

ciklinn tak suka politik.. tapi ttp mengundi... hihihi

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji on November 12, 2010 at 5:09 PM said...

hahahahahahahh...hahahahaha..gelak guling2 niy =)) sebab feez memang tak matang lagi tapi dah boleh kawin dh..hahahahharrrrhahaharrrhhhaaarrr =)) =)) oppss..cover2.. :)

NurAqilah on November 12, 2010 at 6:25 PM said...

hahaahaa
matang mengikut keadaan & situasi~

 

Designed by #