Monday, November 15, 2010

mantan raja permaisuri agung dan uncle seekers

u all kenal tak makhluk yang pakai baju hitam tu??konal kan??org yang paling sibuk nak mencari hantu. u all kenal sape perempuan tu??perempuan dalam gambar tu adalah mantan raja permaisuri agung kita ( seperti dalam gambar yang kedua)

haram kan??den jumper bende ni kat blog uncle. u all boleh p tengok. den taknak cakap byk.nati org kate den sebarkan fitnah.

--->blog uncle jahanam<---

citer pasai permaisuri aisyah kat blog die siap smpi ber"part2"


41 comments:

fairuz on November 15, 2010 at 10:39 AM said...

gua dah bace ni kat blog sensasi.huhuhu

pN.rOs on November 15, 2010 at 10:40 AM said...

lor... betuika?
iyaker tu?
cam tak caya je

CiK QiQi on November 15, 2010 at 10:52 AM said...

hurmm...mane 1 yg bonar ni.pening palo den

Encik MamaT on November 15, 2010 at 10:55 AM said...

mcm lawak je aku baca kat belog dia tu.. haha..

uNa da wiTch on November 15, 2010 at 11:01 AM said...

dah penah baca jugak kat blog uncle seekers.
dah la siap ada part2 .
x sngka i . hax

Ciklinn on November 15, 2010 at 11:06 AM said...

harap sgt mantan queen ni tinggalkan uncle yg jahat nie.... nampak sgt uncle ni jahat nak mampos... kalu dia baik takkkan sesekali dia sebarkan gambar nie..... arghhhhhhhhhhhhhhhhh jahat nyerrr jantan nie..

anymz on November 15, 2010 at 11:08 AM said...

akak dah baca kisah ni smlm.kombang tokak akak.

Cik Ila on November 15, 2010 at 11:47 AM said...

salam perkenalan.sy follow blog ni! :)

Sharifah nor on November 15, 2010 at 12:15 PM said...

akak pun dah tgk kat blog uncle tu..pendapat akak lah...sbg org tua..masalah2 dlm kain ni..elok lah diselesaikan sesama mereka..tak perlu nak dedahkan kat mana2..aib rasanya..

Bos on November 15, 2010 at 12:17 PM said...

uish...biar betul ni???

hasrul hassan on November 15, 2010 at 12:19 PM said...

Salam ..
terima kasih kerana sudi singgah blogHH ... blog bangku kosong. Nampaknya ada entri yg sama .. tapi tak lak orang nak komen entri yang saya buat. Kenapa yer? hmmm .... jom bandingkan entri. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

NuSaNa NoSa 91 on November 15, 2010 at 12:19 PM said...

keen mcm xcaya je.. tatau knp.. selalunya gerak ati keen betol.. ^_^

Ainismaira on November 15, 2010 at 12:28 PM said...

hehe..xsesuai

~~su manje~~~ on November 15, 2010 at 1:01 PM said...

ekekekkeke..cam pinang dibelah lapan...

~Athirah's Aunty~ on November 15, 2010 at 1:03 PM said...

alahai...cari publisiti murahan je semua2 tu

belalang hijau on November 15, 2010 at 1:15 PM said...

jap nak g tgk kat blog uncle...

Wahida Nasution Thakhrim on November 15, 2010 at 1:17 PM said...

uiks!! tak tahu la pulak ada cerita macam ni..

Azrin Kamaludin on November 15, 2010 at 1:24 PM said...

dah bace blog uncle tu..
Ya ALLAH kesianya permaisuri aishah...moga allah lindungi dia..amin~

ijoks2009 on November 15, 2010 at 1:42 PM said...

Tak jumpa kotak bual.singgah kat sini jelah.
Terimakasih sud datang blog saya.
Pasal Pakcik hantu tu,rasanya tak baik dia buat macam tu,mendedahkan aib orang apatah lagi mantan permaisuri agung.

kalau betul dia sayangkan Quen Aisyah,dia akan jaga maruah dia bukannya hanyut tanpa pedoman agama.

Agak-agaknya kalau Quen tu berfikiran secara waras,sanggupke dia membiarkan dirinya diaibkan sebegitu.
Pada saya ada sesuatu yng tak kena dlm kes ni.Kesian Quen Aisyah.

IRAH HAJERAH AZMAN on November 15, 2010 at 2:19 PM said...

aku rasa, 99.9 peratus malaysian percaya queen kene sihir xD

Pensel Kontot on November 15, 2010 at 2:33 PM said...

dah bce...asenye xpatut kot buat mcm tuh...
sendiri makan suh la...

Ieda Al-Habsyi on November 15, 2010 at 2:43 PM said...

hampeh uncle ni!

aliesha kirana on November 15, 2010 at 3:01 PM said...

dah bace..kurang ajo tol uncle tu..menci!!

touya on November 15, 2010 at 3:01 PM said...

macam nie punya manusia pun ada ?

Gayahspears on November 15, 2010 at 3:08 PM said...

wah...peluk2 manje gtu..
tp betoi ka???

Rafina Mimi Zairul Murni on November 15, 2010 at 3:26 PM said...

tah ape2 je hehehe mcm2 je blaku.tp aku memang x suka pun ngan uncle pencari hantu tu heheheh uncle la sangat...hahah mana ada hantu dlm dunia ni....setan iblis tu ada la hehehehe..pasal gambar tu plak nk pcaya ke x ek....ermmm musykil la...

hana nabihah on November 15, 2010 at 3:30 PM said...

macam tak caya je la ...ermmm~

mia on November 15, 2010 at 3:45 PM said...

dato..bagi pndapat skit kat entry saya pasal isu ni ek..

Nur Azila Ismail on November 15, 2010 at 4:43 PM said...

ada konspirasi kah di balik semua ni . huhu . mengaibkan

::wan fadhilah:: on November 15, 2010 at 5:06 PM said...

hah? biar benar?!

OLick SyaSya on November 15, 2010 at 5:12 PM said...

xley bla a owg tue tuh..nk tergelak2 aku bc..wakakakakaka//

kerangRebus on November 15, 2010 at 5:33 PM said...

perh!gile jht...kalau ianya benar skalipun..tak patut didedahkan umum..sengaja mengaibkan org..haih..pe la nk jadi...tkutnye..moga pmaisuri aishah dilindungi~~amin

Siti Mashitah Saidin on November 15, 2010 at 5:40 PM said...

tak baik la wat cam tuh!
beliau tuh mantan raja permaisuri agong!
bukak aib owg lain.. haish!~

Zura on November 15, 2010 at 5:55 PM said...

Nampak macam quen da kene sihir. tak faham apa niat seekers ni buat macam tu..macam ada niat nak tunjuk quen tu x ada pedoman pula..banyak gambr pun yang macam duduk sebilik, wallahualam.. aku memang x penah ske ngan seekers ni pasal diarg mcm mengarut sket..

dia macam nak mengaibkan quen, nak tunjuk macam dia tu bagus ke sampai quen "tergila" kat dia.. maybe tergula kot..pasal dia x kacak pun..selekeh ngan perasan bagus..

soffea on November 15, 2010 at 6:31 PM said...

hoho.. sekrang jugak gua nak terjah blog itu~

soffea on November 15, 2010 at 6:31 PM said...

hoho.. sekrang jugak gua nak terjah blog itu~

Mohd Wakiyuddin Rosnan on November 15, 2010 at 7:09 PM said...

gler r... uncle seekers ni bengong!

Princess Nur on November 16, 2010 at 10:39 AM said...

hi naz..thanx singgah blog akak..follow u back

Princess Nur on November 16, 2010 at 10:39 AM said...

hi naz..thanx singgah blog akak..follow u back

Jejaka Terhangat on November 16, 2010 at 3:46 PM said...

owh..aku memang kenal makhluk baju hitam tu..dia tu raja segala hantu..hantu punya orang..

almansor on November 19, 2010 at 4:52 PM said...

Uncle seekers ni suka aibkan orang.!!

 

Designed by #