Monday, November 8, 2010

isu tudung lagi


update kepada isu bertudung the series.hehe
so, yang cmni kite nak ckp hape??bertudung ker x? bertudung kan kan??
menutup aurat ker x?? jawab2:P
yang ni u all agak2 die ni baik ker??pandai2 la jawab.
mungkin yg bertudung cmni la team2 free hair kate, bertudung pon belom tentu baik.
so the point is, bile u all nak berbicara pasal bende ni, gune perkataan menutup aurat. bukan bertudung.got it gurls n guyz??

yang ni bagi den, seorg yang melampau la. tp still, kite boley betolkan kot.tapi mungkin kene buat overhaul la.hehe

p/s : gambaq dari facebo0k. di share oleh rakan ara sara:)

57 comments:

zacky ~786~ on November 8, 2010 at 3:49 PM said...

cm bodoh jerr ... baik xpyh pkai tdung.. mngong la ini pmpn..!

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. on November 8, 2010 at 3:49 PM said...

aduhaiii.. x tau nak ckp mcm mane... dunia nak kiamat... mcm ni lah gaya nyerr..

Hakim Az on November 8, 2010 at 3:51 PM said...

publisiti murahan!

rinaDOrina on November 8, 2010 at 3:59 PM said...

dh lama tgk gmbr ni. Mcm bodoh jugak.Malu pun ada. Pernah jugak buat entri pasal minah sorang ni yang pakai baju sleeveless tapi pakai tudung.

http://www.rinadorinabahar.com/2010/10/kan-lebih-molek-dipandang-kalau.html

entah la..dunia mau kiamat dah kot.

laskar rainbow on November 8, 2010 at 4:00 PM said...

cam sewel jerk minah pakai camtu..memalukan agama islam jerk

Ciklinn on November 8, 2010 at 4:02 PM said...

akk pun pernh dpt gmbr ni gilerr sengall budak ni... aritu akk ada jumpa gak org camni... tpi tak sempt nk amik gmbor.. huhuhu

Dye Kronniesar on November 8, 2010 at 4:04 PM said...

gile minah neh.tudung tapi pakai skirt.ade ke org gini ke ni gambar yg dah diphotoshop untuk memalukan islam dan gadis melayu bertudung?huhuhu.

Lydia Miza(Aidyl Azim) on November 8, 2010 at 4:07 PM said...

pompuan tu lupa nak cabut tudung yg dia pki dr rumah ke..geram pulak nak lempanggggg muka dia..huhu

sorry..angin je LM tgk org hina tudung mcm tu.

ferra on November 8, 2010 at 4:13 PM said...

haha i have found this pic before. she looks..... horrible!

xkane on November 8, 2010 at 4:17 PM said...

huhu...nampak sugguh ke dungguan pompuan tu..hehehe

ciknamr on November 8, 2010 at 4:18 PM said...

errr????? menjatuhkan maruah org yg bertudung je...
maybe die nak tutup rambot dia yg kembang mcm alleycat (cool huh) tp die nak tunjuk betis and lengan yg licin dan gebu.. cisss

Qaseh dalia adelia on November 8, 2010 at 4:20 PM said...

adehhh ase nak g buang je tudung tas kepale..mcm mempermainkan..xyah lah kai tudung hurmmm

::wan fadhilah:: on November 8, 2010 at 4:21 PM said...

kain yg dia beli xckup nak buat satu dress yg pnjng smpi ke hjung kaki.. ckup2 tuk buat tdung je..

missfieza_1525 on November 8, 2010 at 4:38 PM said...

aduhai...rosak2..=(

Ckin Kembaq on November 8, 2010 at 4:42 PM said...

Sapa2 yg ada fb dia, tgur la sblum terlmbt... n_n jgn tengok saja kan..yang dkt2 kita elokkan, yg jauh2 tu pandai2 la..

p/s : Pmpn ni bikin kontroversi..

i am S!L4H.. on November 8, 2010 at 4:42 PM said...

btol2..lme dh tgok gmba ni...
x tau nk ckp ape...
isk3

Puteri Iqa Izyan on November 8, 2010 at 4:43 PM said...

tarik baju tuh!
pakai tudung tapi baju camtuh.

DUHKON :'| on November 8, 2010 at 4:47 PM said...

memalukan =="

bella on November 8, 2010 at 4:57 PM said...

sengal gilak pmpuan 2...haish...menjatuhkan martabat org pmpuan....orang yg bertdung...bapak jahil pmpuan tu....

MiMiEy :) on November 8, 2010 at 5:12 PM said...

nie bkn setakat bodoh, bengap dan segala B.

orang muo on November 8, 2010 at 5:17 PM said...

budak2 ni kurang faham atau tidak faham atau buat2 x paham atau tidak belajar ttg agamanye...dan tidak ada sesiapa yg menegurnya...

Ainismaira on November 8, 2010 at 5:23 PM said...

die tgh test tudung kat kedai kot tu.. hehe..

suffer8zine on November 8, 2010 at 5:27 PM said...

dulu aku jumpa juga pix ni kat fb, mmg sengal la, kalau jumpa depan mate aku mmg aku tibai2 pale die

Terkini : Pemandu Bas Dirotan

nora amila ghazali on November 8, 2010 at 5:29 PM said...

nie la jdinya bila tak tau kenapa kena pkai tdung.... apa itu aurat,,, hurm... tak nak kata lebih... wat tmbh dosa sndiri ja kan... hehhehe...

eZad niMo on November 8, 2010 at 5:30 PM said...

huhuhu. "kerana nila setitik, rosak susu sebelanga".

NurulAdiba on November 8, 2010 at 6:01 PM said...

eiew!

plumpy.tootsie on November 8, 2010 at 6:01 PM said...

i already saw this pic b4.in my opinion,this girl might not wearing tudung actually.mybe she damage her hair and in case to cover up her damage hair she decides to wear a tudung even she's only wear a piece of dress.

anyway,she's sucks.mempermainkan martabat tudung dan amanah menutup aurat.

GaDis CoMeL on November 8, 2010 at 6:18 PM said...

apokobondo pesyen macam tu?? hahahaha

NuSaNa NoSa 91 on November 8, 2010 at 6:22 PM said...

semoga hidayah smpai kt dia.. amin~~ ^_^

eqa on November 8, 2010 at 6:24 PM said...

aiyo!ad gak ke owg pkai cm ni..
1st time tgk..

syuE on November 8, 2010 at 6:32 PM said...

negara mne ni??? HAHAHAHA!! kelakar..bodoh gler..ta sk0la k0wt..HAHAHA!!

maCy on November 8, 2010 at 6:46 PM said...

gambar tu da lame~

.s.o.f.i.a. on November 8, 2010 at 7:04 PM said...

perangai cam babun!!!!! dapat kat aku memang aku bagi CD ceramah ustaz azhar............ biar meleleh air idong, air mata, air liur sumer....

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji on November 8, 2010 at 8:25 PM said...

hahah..die ni mungkin masalah mental kot...adeyy..bukan pe..geram je tengok org buat gini..macam nak hine agama je gaye..cittss :)

Hanida Lavida Moss on November 8, 2010 at 8:25 PM said...

gamba ni penah tgk kat facebook. bodo nak mampos. hahaha

NurAqilah on November 8, 2010 at 8:32 PM said...

xsangka~ ada jgk org cm ni
huhu

wan muhamad on November 8, 2010 at 9:00 PM said...

memalukan agama dan bangsa..

Nur Azila Ismail on November 8, 2010 at 9:08 PM said...

Terlihat jelas tahap kebodohannya . hihi

Kalamhati on November 8, 2010 at 9:52 PM said...

Menghina dan rasa terhina dgn gelagat ''bodoh sombong campo sengal" dan yg sewaktu dgnnya..

Hanis Azla on November 8, 2010 at 9:52 PM said...

Ya Allah kau berilah nur & hidayah padanya.. janganlah kau gelapkan hati kami untuk mnejadi sepertinya..

cik hani on November 8, 2010 at 10:05 PM said...

adesss..apedaaa..kecewe tengokkk.

Fello Ariza on November 8, 2010 at 10:17 PM said...

adehhh...

fesyen baru ke gune tudung mcm tuh..

adoyaii

T_T

Azuan on November 8, 2010 at 10:33 PM said...

gambar nie memang terbaik..hahaa...bengong!!

Jejaka Terhangat on November 8, 2010 at 10:33 PM said...

errr..majoriti commentator kat sini pmpuan jek..ape rahsia bro kobejeran?=p

n0t_kAsutKuniNg on November 8, 2010 at 11:25 PM said...

dunia akhir zaman...pemakaian tudung diperlekeh2 kn macamni...
tak patut betul la..

syaza kelyza on November 9, 2010 at 2:14 AM said...

bodoh betul pempuan ni

pN.rOs on November 9, 2010 at 8:29 AM said...

ya Tuhan...
ni apa ke he nye yob?
ada ker pesen cam ni....

d_LA on November 9, 2010 at 9:21 AM said...

Memang jahil tahap xtaw nak ckp ape..kwn dia xleh tulon nasihat ker..YA ALLAH, kau berikanlah hidayah kepada gadis itu..Amin...

Amni on November 9, 2010 at 10:40 AM said...

saya tak tau pe kes.. sebab memang tak nampak pe.. huhu

taufik on November 9, 2010 at 8:34 PM said...

mcm menghina islam aje

taufik on November 9, 2010 at 8:34 PM said...
This comment has been removed by the author.
LynN LoLa~~ on November 25, 2010 at 5:29 PM said...

lorh..buruknye laa law org nonmuslim tengok gmba gini..jatohkan maruah islam:(

pepol on November 27, 2010 at 2:03 AM said...

teruknya..dunia da akhir zaman..

momochan on November 29, 2010 at 4:03 PM said...

erk kenapa sampai begini jadinye? T__T

garfield88_aini on December 1, 2010 at 11:58 PM said...

2 para ulamak pernah berkata...
Zaman Jahiliah terbukti jahiliahnya kerana xde agama yang benar memberi hidayah dan petunjuk... Zaman sekarang walaupun ada pimpinan agama pun terbukti jahiliahnya kerana xdalami agama...maka jadilah yang bukan2 dan xbermoral macam gambar 2...

pilotHans on December 3, 2010 at 12:29 PM said...

giler h4wt...wakkakakak....ape2 komen2 yg geleng2 kpala bg kt korang laa....

me out..

Halimatun Sa'adiah on January 29, 2011 at 8:43 PM said...

sy rse beliau tlupe nk tutup kaki ngn tgn,ingt tudung je kn..
sme2 la kite ingtkn beliau

 

Designed by #