Tuesday, November 9, 2010

entry khas : thousand follower million smile!

entry khas :

semalam, kira-kira jam 4.00ptg, genap ulang tahun ke 1000 follower blog suratan kebetolan.
entry khas kali ni ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua follower suratan kebetolan! follower tegar atau pon tidak uall tetap menjadi inspirasi penulis untuk terus berblog. tanpa follower tiada la blogger. kot??:P buat ape tulis blog kalau tada org baca, bek tulis diari, xpon taip dalam notepad, simpan dalam my document.hehe


mmg betol, populariti satu2 blog bukan bergantung kpd jumlah follower. i do agree.
(saya berblog bukan utk mencari populariti. blog ni menjadi medium untuk saya menyampaikan pendapat & maklumat, meluahkan isi hati, menghiburkan pembaca dan lain lain.) tapi, bilangan follower mampu mencetus semangat untuk terus berbelog.
i bet, sume blogger, mase mula-mula berblog inginkan blog mereka ade follower, betol x??
kecuali kes2 terpencil yang buat blog untuk sendiri baca.


ada yang kate, byk follower pon xgune kalau follower tu tak jenguk balik pon blog yang mereka folo. yezz, betol! tapi, semua kah yang buat camtu?? let say, dalam 10 follower, hanya ade 3 org je yang selalu jenguk balik.yang len just folo suke2 je sebab nak difolo balik.
so, untuk 100 follower ade 30 org yang selalu jengok.okey la kan??:)


akhir kata, kepada sume follower, terus2la memberi sokongan kepada suratan kebetolan.
saya akan terus memberi sokongan kepada anda. siapa lagi nak baca entry2 uall kalau bukan we all:)



p/s:teringat zaman mula2 berblog, sorg jer kot yang bace blog ni. thanks kepada seorg itu yang terus
menyokong saya hingga hari ni:) 143!


p/s : jom terjah blog follower ke 1000 ----> athirah ariff

28 comments:

Amni on November 9, 2010 at 8:54 AM said...

oh! seriusssssssssssssssss samapi 1k dah.. sapa tak semangat... wallaweyhhhh....

blogz n0ra =) on November 9, 2010 at 9:00 AM said...

waah!!lajunye.ser0n0knye!
tahniah!

eZad niMo on November 9, 2010 at 9:15 AM said...

tahniah!! best la, nak jugak~! hehehe. yea, ada gmbr sy kat dlm tu, hahahaha! XP

d_LA on November 9, 2010 at 9:18 AM said...

wahhhh sudah 1K !! sabas sabas !keep on blogging !

Miza Yusof on November 9, 2010 at 9:20 AM said...

betul tu. follower ramai pun bape kerat je datg blog kita kan. ada yang follow "i follow u follow me back pleaseee" -.-" tak suka sangat blogger yang amalkan konsep macam tu. sorry to say.

lagi satu miza sokong dengan apa awk cakap tentang nak kongsi maklumat tu.

teruskan berblogging yaa :)

suffer8zine on November 9, 2010 at 9:35 AM said...

wahhhh tahniah bro!

Terkini : Mati Dipijak Gajah

missfieza_1525 on November 9, 2010 at 9:56 AM said...

huu gempak2..!
taniah dear..^_^'

~ShaFiza~ on November 9, 2010 at 10:00 AM said...

congrates.. we support u bro :))

izyanty collection on November 9, 2010 at 10:08 AM said...

wahhh...banyak tu 1k...taniah ek...selamat berbloging

zirconia on November 9, 2010 at 10:11 AM said...

bestnya dah 1000 followers. sy 100 pun belum sampai. hoho. tahniah. teruskan berblog :D

~ Lady ell ~ on November 9, 2010 at 10:12 AM said...

tahniah!!,ada lg satu sbb kena sesetengah blog ramai jadi follower sbb terpaksa nk menjoinkn diri ngn kontes..:)

teruskan blogging

kobEj0rdan~ on November 9, 2010 at 10:23 AM said...

@ lady ell
yezza, betol tu.
hurm thanks sbb bg idea.baru teringan nak buat 1st kontest sempena 1000 follower. tp xtau nk buat kontest ape:P

i am S!L4H.. on November 9, 2010 at 11:06 AM said...

hehe blog uncle kk femes sudaaaa...
yeahhh2..
uncle nk wat kontes ke?
wat la..wat la....hahah

nurezzat on November 9, 2010 at 11:22 AM said...

waaaa..tahniah !
teruskan usaha anda..
usaha tangga kejayaan..
ngee~

Jejaka Terhangat on November 9, 2010 at 12:09 PM said...

fuiyoh..ko dpt collect 400 folower dlm masa sebulan..cayala bro..kipidap..

mia on November 9, 2010 at 12:38 PM said...

yeahh..thniah naz..

Ciklinn on November 9, 2010 at 12:54 PM said...

akak antara yg terawalll follow kamu kan kan kan

Wahida Nasution Thakhrim on November 9, 2010 at 1:21 PM said...

tahniah!! teruskan menulis enrty2 yang best..

:~:Budak Degil :~: on November 9, 2010 at 1:54 PM said...

follower 1019 anda....^_^

~cikgu ain~ on November 9, 2010 at 2:06 PM said...

wow..
hebat2..
keep up da gud work..
sy masih mencari arah dlm berblog.
:)

Bulan on November 9, 2010 at 3:04 PM said...

tahniah!
ehee

Anitadahahs on November 9, 2010 at 3:24 PM said...

bagus!
gud joob bro~
dah gelamor jangan sombong2 k :)

Nur Azila Ismail on November 9, 2010 at 3:30 PM said...

hebat lah ! :)

masmurni on November 9, 2010 at 3:36 PM said...

tahniah ye....

beLLa on November 9, 2010 at 6:14 PM said...

wah! tahniah2! beshnya folower ramai. blog bestla ktekan. keep up blogging okeh? ;)

CiK QiQi on November 9, 2010 at 9:28 PM said...

dassat sgguh naz nie..hehehe..anyway tahniaaaahhhhhhhhhhhhh

p/s: Qiqi mmg jauh lg.hoho

Tomato Gurl's Life on November 10, 2010 at 12:52 AM said...

tahniah dah 1k follower...ciktom pernah bg pendapat yg seperti naz bgth dlm n3...hehe...

tp pepun follower yg ramai menambahkan semangat utk blogging dan juga untuk terus membuat n3 yg terbaik!

happy blogging ye ;)

pN.rOs on November 10, 2010 at 8:25 AM said...

wah dah sampai 1K.. tahniah...
semoga terus maju jaya....

 

Designed by #