Wednesday, November 3, 2010

Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku

entry mudah hari ini.hehe
mcm biasa, petang saye suke membuat KK =kunjungan Kekenyangan. u all pon tau mende tu.
tibe teserempak dengan gnesop punye blog.
wah!beliau sedang membuat 1 hari 1 blog review.
jadik dengan senang hati den nak join.
yola, den bukan power, nk jugak dongar pandangan dari pakar cmnr den punye blog ni
boleh la den menambah baik blog suratan kebetolan ni:)




mari2 sume singgah ke blog beliau dan join yer.hehe

p/s : jejaka terhangat penah buat review blog ni, tp mase belom besalin kulit.hehe

kepada bro sop, semoge permohonan diterima

11 comments:

dayangkueffazulaikha on November 3, 2010 at 3:55 PM said...

cam best je ^__^ hihi

missfieza_1525 on November 3, 2010 at 5:15 PM said...

gd luck awk..^_^

Tomato Gurl's Life on November 3, 2010 at 5:32 PM said...

good luck!!ciktom pun join..

Amirrah Zawani on November 3, 2010 at 6:15 PM said...

nk join jugak nanti :)

Gayahspears on November 3, 2010 at 7:06 PM said...

gd luck naz :)

Gayahspears on November 3, 2010 at 7:06 PM said...

gd luck naz :)

Hanida Lavida Moss on November 3, 2010 at 8:36 PM said...

adekah ini contest?

Mardhiah on November 3, 2010 at 9:27 PM said...

nak JOIN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal on November 4, 2010 at 12:45 AM said...

ape bende tu?

Ellen on November 4, 2010 at 8:15 AM said...

wah...good luck ya Naz, ellen pun tengah tunggu turn..huhu

gnesop.com on November 15, 2010 at 11:13 PM said...

terima kasih kerana sertai program yang tidak seberapa.. moga mendapat manfaat bersama :)

 

Designed by #