Monday, November 29, 2010

BERANI MATI : BLOG AKU BEST !



pengenalan blog :


Pada suatu hari di kolej kediaman kelima UM, kawan rapat den tibo2 bertanye "naz, ko kenal zack zukhairi??senior ko dulu."
den pon dengan slambe menjawab, " kenal la, kenape ngan die, bunuh diri da ker??"
kawan den : bodoh la kau ni, ko da tgk blog die??pegi la tgk best giler dow

den pon dengan rase malas melihat blog realiti konspirasi,tibo2 ade satu rase yang cukup asing dlm diri ini, den rase tergamam dgn kehebatan blog superb beliau. kt skolah dulu takdo la gempak sangat ko ni zack (getus hati den)

bermula dari saat itu den pon berazam utk menerbitkan sebuah blog yang bernama "SURATAN KEBETOLAN" kenape??u all pikir la bedasarkan cerita di atas.hehe nlog ni dilahirkan pada bulan julai tahun ni. masih lagi bertatih dan belum mampu belari. sikit demi sikit dengan bantuan en zaerr sebagai pendesign template dan wan hazel pendesign header maka lengkaplah blog suratan kebetolan ni:P

da!!cukup 100 patah.(da macam budak upsr)


Kategori blog : Segalanya disini. hiburan,tips, nasihat, pandangan segala2nya la:)
Usia blog : nak masuk 5 bulan baru:P
Tujuan buat blog : taknak la ketinggalan di dunia cyber ni.nak jugak surakan pendapat dan pandangan merentasi teknologi:P
Apa yang bestnya blog anda tu: jawab balik ngan soalan, korg rase ape yang bestnye blog den ni??
Sasaran trafik untuk tahun depan ,SEHARI berapa UV? : tahun depan nak 1200 UV


p/s : entry in adalah semata2 kerana ingin menyokong kempen ben ashaari, bukan utk membanggo dir, takde unsur bangge diri pon kan??:P



23 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) on November 29, 2010 at 3:34 PM said...

salam
blog naz memang best.hari2LM bergayut 5-6 kali kat sini tau.good luck

OrenLimau on November 29, 2010 at 3:51 PM said...

ehehe..kombinasi mantap.

Ainismaira on November 29, 2010 at 3:56 PM said...

berani2.. semoga berjaya ye ^_^

Siti Safiyyah on November 29, 2010 at 4:05 PM said...

baru 5 bulan ade blog?? serius lah??hebat hebat. kagum ah! hehe

NuSaNa NoSa 91 on November 29, 2010 at 4:06 PM said...

naz rasa apa yg best dgn blog naz ni?? hik3~ *jwb ngan pertanyaan gk* ^_^

una on November 29, 2010 at 4:06 PM said...

sporting ! :)

suffer8zine on November 29, 2010 at 4:07 PM said...

huhu nk join x reti nk karang ape


Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

sofi on November 29, 2010 at 4:08 PM said...

tahniah! memang best!

Puteri Iqa Izyan on November 29, 2010 at 4:10 PM said...

nazirul marcello. hua hua hua.

DiaUmaiNiNaz on November 29, 2010 at 4:11 PM said...

terjah dr blog Ben terus ke sini..mmg best...salam kenal ya.

sarah-najwan on November 29, 2010 at 4:12 PM said...

mmg berani nih..chaiyokkk...

bagi akak..mmg besta lah...sb baru berusia 5 bulan..jika baby nih..baru nok meniarap..tapi blog kamu nih..dah nak berlari....menuju ke garisan penamat.....go go go...

paDel on November 29, 2010 at 4:14 PM said...

mantop!!

::Miss Pikon:: on November 29, 2010 at 4:15 PM said...

nice!! :)

hudahazwani on November 29, 2010 at 4:20 PM said...

salam..jalan2 singgah sini..honestly memg best pun blog ekau ni (kasar la plak bunyi nyer..hehe untuk hiburan ^^,)


http://hudahazwani.blogspot.com/

Izamir Ridzwan on November 29, 2010 at 4:27 PM said...

mmg best pon.. yehaaa

akmafaizal on November 29, 2010 at 4:30 PM said...

best la kot..aku pun tak usha2 sgt..mcm best jerk..hehe teruskan usaha ko tuh..moga2 jadi best lagik.. :P

Miza Yusof on November 29, 2010 at 4:32 PM said...

tahniah naz. blog naz memang best.
miza pun nak join jugak lah. hehe

RozSyah on November 29, 2010 at 4:39 PM said...

tahniah..blog anda best gak..ada sikit2 unsur kelakar dlm penulisan..hihi..sy folo anda!

http://grey-hippo.blogspot.com/

wannurfazrini on November 29, 2010 at 5:06 PM said...

fuyohhh! mmg berani mati !

hanna iymeera :) on November 29, 2010 at 6:42 PM said...

hehe, tahniah! so brave, layak la nk ckp blog best. :) mmg best,

Mimie on November 29, 2010 at 7:02 PM said...

kalau free jek i dah bertapak kat blog mamat gemok ni.dia ni rajin sangat kot mengupdate n melawat blog member lain.tabik la u la MONTEL.^peace^

Nur Azila Ismail on November 29, 2010 at 8:21 PM said...

bgus2 :)

kita kena yakin dengan diri sendiri

yey !

nama.aku.lynn on November 29, 2010 at 10:43 PM said...

memang serius bestt!
nak link kan kt my blog bley???=)

 

Designed by #