Saturday, November 6, 2010

award follower ke10 dan entry follower ke 100

1. Award dari cik bubble.
award ni di beri sbb den jadi follower ke 10 blog beliau:) thanks babe for the award. but ade jugak soklan yag diberi, so den jawab la yer :


Nama Blogger Awak?
BlogWalking : Naz
Comment : kobEj0rdan~

Saper Owang yg Pertama Pollo Blog awak?
yang ni x hingat. tp antara yang paling awal is my fience. miss firzah (penyokong no 1 blog nih) <-------

Awak Pollo Blog Ni Bila?
Semalam kan??hehe:P

Pandangan Awak tntng Blog Gadez?
Pandangan y jujur n membina : byk lagi improvement yg boleh dilakukan. mungkin dlm susun atur blog. content is there da. byk2 kan usha tutorial2 blog. den pon org len jugak yg tolong part template ni:P hehe

Tagkan Award Ini Kepada 5 Kengkawan Anda..
ni nati2 la:P



2. entry follower ke 100
thanks kepada cik amira atas entry khas sy jd follower ke100 beliau:)
uall pon boleh la folo blog beliau. klik sini

p/s: sy mmg suke folo blog org, da menjadi hobi sy membace blog2,mencari info, membaca luahan hati dan juga pandangan org terhadap sesuatu perkara:)
buat kawan pon boleh.hehe

n u all sume otai2 pon penah rase kan, cmner hepinyer korg mase mule2 korg sume dpt follower dulu kn??tu la sumber semangat dan inspirasi korg nk berbelog.tol x??

p/s : wa x otai. otai yg dimaksudkan ialah org2 cm ben ashaari dan zack zukhairi.hehe sufferzine n zaer pon otai gak kot:P




12 comments:

suffer8zine on November 6, 2010 at 4:31 PM said...

hekkk bro, nix aku naik kat entri ni,owner blog kapal karam ni kau ckp otai, heheh tengs dude!

Terkini : Mati disengat tebuan

Nur Azila Ismail on November 6, 2010 at 4:33 PM said...

tapi kan x best la sebab kita boleh follow 300 blog je kan . huhu

pN.rOs on November 6, 2010 at 4:43 PM said...

ish2 bestnyer dpt award

pN.rOs on November 6, 2010 at 4:51 PM said...

Aku tak otai jugak ke naz??ahaksss!!;p

pN.rOs on November 6, 2010 at 4:59 PM said...

ait ayat yang atas ni bukan saya yg post nih..... (mode:takpaham)

kobEj0rdan~ on November 6, 2010 at 5:00 PM said...

@pn ros
den rase zaer y tulih tu.hehe

Amira Rasni on November 6, 2010 at 5:01 PM said...

huhu...tengs incik naz... :)

bLog atiE on November 6, 2010 at 6:18 PM said...

atie tglkn komen kt sini cz shoutbox naz x appear plak.. huhuhu

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 6, 2010 at 11:19 PM said...

Naz :
Thanks sebab follow mine! ;)

.hana. on November 6, 2010 at 11:44 PM said...

yup3 :D
tanpa follower siapalah blogger..
gitu en?hek3~ ;DD

Zaer!! on November 7, 2010 at 6:06 AM said...

Hahaha naz! aku memain je ler.nape g letak btol2?adess.sori2.aku xdapat nak on9 semenjak 2345 menjak ni.demam kaw2!hha

taufik on November 9, 2010 at 8:30 PM said...

emas rahsia kekuatan ekonomi islam http://www.youtube.com/watch?v=gm82IV2gxCc&feature

 

Designed by #