Wednesday, November 10, 2010

18SX entry : Adakah anda normal

selepas entry2 agak serius dlm isu tudung the series, kita ubah angin sat ke entry2 sempoi dan lawak pulak:)


Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit “Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya".



Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk “bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau".


Cerita 3
Zack menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu …”cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas”. Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zack semakin tension.



Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar, “Come on baby, lets make it…” ..katanya berulang-ulang kali tanpa henti. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu


Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Aiman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Aiman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Aiman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar
kereta mereka yang pancit itu


Kesimpulannya, Jika anda langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud anda bukanya seorang yang normal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yang berkaitan dengan seks….jangan ler anda risau, sebab anda adalah seorang yang normal..


p/s: entry ini hanya la untuk hiburan semata2, xde kaitan antara hidup dan mati, sape2 yang rase x puas hati kontek den melalui email.hehe

sbb minggu ni den bz, so entry ni akan di "repost2" untuk hari ni.hehe

kredit kepada ZYBER_AKUMA

36 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L on November 10, 2010 at 8:34 AM said...

ahakss~~~

sempoi2..

minat entri jenis nie

jnji otak jgn kuning dh ler

azzey on November 10, 2010 at 8:46 AM said...

kobEjordan: mak oiiii! Suspens je entry ni!

fairuz on November 10, 2010 at 8:49 AM said...

hahah. aku normal la ek. :P

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. on November 10, 2010 at 8:50 AM said...

hahahaha.. no komenn... lawak2..

Izan Ishak on November 10, 2010 at 8:53 AM said...

rasanya sume org yg baca ni normal kan~ hehehe

Amiey White on November 10, 2010 at 8:54 AM said...

dapat msg macam ni membuatkan ku ingin buang handlhone hehe

i am S!L4H.. on November 10, 2010 at 9:03 AM said...

muahahahh

suffer8zine on November 10, 2010 at 9:07 AM said...

hahah bro

Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

simply nana on November 10, 2010 at 9:09 AM said...

uiii..menguji minda tul..he3

CeeKeen on November 10, 2010 at 9:31 AM said...

hahahahaha..mmg suspens...tp betol la..kalo kite normal, mesti kite terpikir bab tuuuuttt..tu..hehehe..

missfieza_1525 on November 10, 2010 at 9:42 AM said...

hahaa..=p
lawak2..

gnesop.com on November 10, 2010 at 9:48 AM said...

sib baik sop normal... huhuh

Gayahspears on November 10, 2010 at 10:15 AM said...

hahah.. terbaik la naz!!!
lawak n agak2 kelucahan cket..huhu..
yg penting aku perempuan normal..huhu

SHAZWYNA on November 10, 2010 at 10:26 AM said...

Hahaha. Oii gila xD

miMiE aZiMaSK ^V^ on November 10, 2010 at 10:34 AM said...

salam

1st timer disni...

hehehe ai normal...

keh keh keh

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

:~:Budak Degil :~: on November 10, 2010 at 10:50 AM said...

huhu..otak sape yang blue agaknye ye..haha

Sylangster Pressure on November 10, 2010 at 10:56 AM said...

arghh!! aku normal rupanya..!!ceh

rainbowskittle on November 10, 2010 at 11:25 AM said...

eh apa ni ! blue blue tapi lawak gak kot ! haha

bella on November 10, 2010 at 11:43 AM said...

kesimpulan : sy normal !! haha...

hidayah on November 10, 2010 at 11:54 AM said...

haha! klakar entry ni ;p

izyan on November 10, 2010 at 12:01 PM said...

huh berpeluh ni..okey i normal kot..hahaha

AiMaN on November 10, 2010 at 12:07 PM said...

pe sal nama atok pun ade nih?hahaha

Mis Erika on November 10, 2010 at 12:21 PM said...

wakakakakkaa..normal2 =)

Robot | Sakti on November 10, 2010 at 12:24 PM said...

keh keh keh.
bahaya-bahaya.

Post Terbaru Ragam Artis

GaDis CoMeL on November 10, 2010 at 12:25 PM said...

hahaha

Ieda Al-Habsyi on November 10, 2010 at 12:31 PM said...

hahahhahahahahaha! :)

laskar rainbow on November 10, 2010 at 12:36 PM said...

ahahahaha...;DD

Ainismaira on November 10, 2010 at 1:24 PM said...

@L@g3nd@ buD@k N@k@L Suke bebeno kamu ye.. aha.. lawak2..

OrenLimau on November 10, 2010 at 2:12 PM said...

hahhaa..sengal deyh

CikJJ on November 10, 2010 at 2:23 PM said...

erkkk..tak normal laa plak..
lalalalaaa~

nadzirah aqilah on November 10, 2010 at 5:14 PM said...

hahahaha.. hampeh!

Kalamhati on November 10, 2010 at 5:40 PM said...

hehehe kus semangat..=p..akak normal kot!hahaha

Pendekar Berkuda on November 10, 2010 at 5:44 PM said...

normal2 la semuanya ni...hahaha...pendekar je yang tak normal...haha....

sYaza on November 10, 2010 at 7:13 PM said...

weh..weh....cerite kedua tuh::hehehheh..JALAL...isk2....kenapapapa syaza maseh blja nih??keh4.. =))

lovetobetauke on November 10, 2010 at 10:39 PM said...

entri ni sengal lorh

NurAqilah on November 11, 2010 at 3:13 PM said...

hahaha

 

Designed by #