Wednesday, October 27, 2010

ujian, dugaan dan cabaran


orite u all, entry hari ni sikit islamic.xkan tiap2 kali entry nk lawak2 je kan??:) if u all nk tau, bait2 perkataan kat gambar di atas adalah potongan dari lagu nasyid rahmat ujian nyanyian kumpulan mestika.

haaaa, xkenal la tu, aku da agak da korg, mesti xtau punye. hehe come on la beb, rock2 gak, hipop2 jugak, metal2 jugak, lagu nasyik kene layan gak beb. sbb hape? aku buleh kate la, utk kite ke surau dgr ceramah, mmg payah bebenor, nk mengaji??lagi la.huh so for me, layan nasyid adalah salah satu care utk kite menginsafi diri atas kesilapan kite, at least klu rase nak terbabas tu bile dgr nasyid,ade la rase cm nk betolkan diri=D

so, lagu ni mmg lagu yang aku suke.u all patut jugak dgr beb. if u all rase cm dlm hidup byk sgt masalah, byk sgt dugaan, byk sgt rasenye di uji smpi u all rase Allah tu x adil. bkk je lagu ni.dgr bait2 kate die.sure u all cm rase semangat balik dan dpt rase yang Allah sgt sygkan u all:)


7 comments:

izyanty collection on October 27, 2010 at 9:05 AM said...

btol2...setuju sgat....nak dgar lagu nasyid masuk my blog huhuhu

beLLa on October 27, 2010 at 9:11 AM said...

kdg2 dgr nsyid ni best je tau. lagi2 bila ada masalah ;)

Kuman Chaos on October 27, 2010 at 9:55 AM said...

lagu nasyid mmemang best.. mendayu dayu jer..
kuman "18SX??.." Entry

eiela on October 27, 2010 at 1:28 PM said...

Allah sayangkan hambaNya sebab iitu didatangkan pelbagai musibah untuk mereka.

d_tieah on October 27, 2010 at 4:05 PM said...

Yup..
Lyn gak lagu nasyid ni kdg2..
[Erk..]
Suka dgr lagu taubat seorang hamba..
Nyanyian Irsyadee ft Hafiz Hamidun..

Tomato Gurl's Life on October 27, 2010 at 4:55 PM said...

lagu nasyid mmg best..
entry kena pelbagai br menarik..huhu

Anonymous said...

I think about add this material in my RSS. Do u think its ok?

 

Designed by #