Wednesday, October 6, 2010

posting bergambar


hang tunjung gambaq ni buat pa naz??nak suh kitorg solat ka??hahaha

gambaq kat atas ni mungkin kelihatan biasa. tp kalau betol2 kita tengok, selidik2 rupa2nya imam yang sedang mengimamkan solat tersebut adalah sultan muhammad V, sultan kelantan yang baru sahaja ditabalkan. this is the type of leader yang kita cari dan dambakan. bukan sekadar org yang mampu dan hebat mentadbir dan memimpin pentadbiran negara tp mampu jugak nak memimpin jemaah dan mengimamkan solat:) haaa, so guys and gurls, pilihla pemimpin yang sebegini:) xnak cakap lebey2, nati ade org marah men politik.hehe


p/s : umuq cheq tak cukup lagi nak mengundi ni:P

6 comments:

Ckin Kembaq on October 6, 2010 at 12:39 PM said...

Btul tu.baru akan didhormati and rakyat percaya..n_n

Zulfahmi Abidin on October 6, 2010 at 1:20 PM said...

haha..ari tuh dah tgok kt Youtube dah..fakta nie.bukan edit.hehehe. Tp sultan fahmie ade lesen keretapi and ade moto kuning besa round2 negeri.hehehe

Greatanep @ Greatanite on October 7, 2010 at 7:07 AM said...

Ahaks.. Kat blakang tue ade Tok Guru...
Daulat Tuanku!!! Hidup Tok Guru!!! Wahahahaa.. Eh, sejak bile plak aku jadi Rakyat Kelantan ney???

sharifuddin N shakina on October 7, 2010 at 10:57 AM said...

pergh..betul..ini la leader yang dicari rakyat..wanita pun cari la llki yang boleh jadi imam..

aZie on October 7, 2010 at 5:19 PM said...

ske sgt post yg nie cz "ambo mek kelate"..hehehehe

eZaT eLaNo on October 25, 2010 at 12:29 PM said...

Alhamdulillah..kat fb lagi byk tuanku mencemar duli..siap tlg sembelih lembu lagi..ini lah sultan saya..=)

 

Designed by #