Wednesday, October 13, 2010

misteri kehilangan zackzukhairi





Hari ini tiba2 jer I nak berkata2 dan bertanye-tanye u all mengenai sorg blogger yang amat dasyat di alam blog. Encik zackzukhairi, pemilik tunggal dan juga pengarah urusan blog REALITI KONSPIRASI.

Ada sapa ke x kenal abg zack zukhairi kita?? Kalau ade pon yang x kenal die mungkin 2-3 org ja kot. Yang menjadi kemusykilan dan misteri??da dekat sebulan beliau tidak menerbitkan entry2 bernas beliau. Mungkin kah ada konspirasi di sebalik kehilangan beliau?? Kehilangan beliau menjadikan ramai blogger2 wanita di luaq sana x senang duduk menanti masterpiece beliau. Xpa2, hang pa buleh layan2 blog aku dulu:P

Serba-serbi info tentang beliau :

Zack zukhairi

Blog : Realiti Konspirasi

Peminat setia lisa suRRihani, tiz zaqyah dan Diana amir sunsilk

11700++ follower

Pakai domain .blogspot je, tp viewer berates, berpuluh setiap2 saat

Blogger Kreatif dan innovatif

Iras2 aaron aziz. Yeker??

Entry2 bergambar lukisan sendiri

Xensem sgtJ

So, sapa2 yang ade info mengenai kehilangan blogger BERPROFILE tinggi ini, sila la hubungi kami di talian hayat

p/s : info tambahan : zack juga follower blog suratan kebetolan! ahah

44 comments:

Haw on October 12, 2010 at 8:19 PM said...

maaf! sy budak baru.. tak kenal siapa itu Zack zukhairi.

foreverlove on October 12, 2010 at 8:19 PM said...

strt raya ari tue die xupdate da..masa raya tue die kat malaysia..kat uma die xde ternet..die update status kat fb die je..try la "like" die kat fb..myb die nk exam kot

noreed on October 12, 2010 at 8:22 PM said...

betul-betul en Zack zukhairi sudah lame menyepi...rindu nak tengok cartoon comel dia tu

d_tieah on October 12, 2010 at 8:23 PM said...

Nantilah aku try cari zack mlm ni..
Haha..

OrenLimau on October 12, 2010 at 8:23 PM said...

aaaaa..kawan2 oren suka video2 dia..
die busy kot...

Nur Azila Ismail on October 12, 2010 at 8:25 PM said...

waaa . rindu nak bace entry beliau ..

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 12, 2010 at 9:07 PM said...

wahh untung nye naz..dia pon follow sini..klu miza ni..br je nak belajar2 jd blogger..msh bertatih

SitiMashitahSaidin on October 12, 2010 at 9:23 PM said...

rindu kat zack~!
cewah~

tyqa on October 12, 2010 at 9:26 PM said...

dia busy dgn study kan? mungkin dia ada komitmen lain

cOnfuSeME on October 12, 2010 at 9:28 PM said...

crius rindu kt zack n katun dia...
ri2 kt fb de dia tulis xnk lukis sb rmai copycat...sb tu ker...??

kobEj0rdan~ on October 12, 2010 at 9:30 PM said...

@ sume

i guess die da habes std la beb, sbb die my senior kt skolah dulu. sy pon da abes blaja, so die pttnye da abes jugak

xtaula, penah ke org copy, bukan ke die da disable right click:)

SitiMashitahSaidin on October 12, 2010 at 9:32 PM said...

haah... ada dengar2 cam tuh..... bukak x kat dia punya page fesbuk???
dia cam lahirkan x puas ati la...
ramai yg copy....
so, dia x nak melukis lagi...
pasal kenapa dia x bloging, x silap sebab intenet kat umah sewa dia (jepun) x da line.... tuh pon dia pegi cc....
tapi rasanya, zack macam ada masalah....
sbb kemarin dia baru post status nih...

'kalau laki nangis, boleh tak? rasanya da lama aku tak nangis...'

titirara on October 12, 2010 at 10:08 PM said...

rendu entry zackzuhairi !!

ezzyra on October 12, 2010 at 10:56 PM said...

hr 2...pnah bc kt fb dia...klo x silap...dia xmo lukis krtun lgi...tp krtun je la...x ckp plak psl blog...

nadey on October 12, 2010 at 11:26 PM said...

ko tau x die bertunang aritu sejak tu die diam je....huhuhuhu

nadia atilah on October 13, 2010 at 12:14 AM said...

: agak lah . i follow blog die . dah lama tggu new post from him . tapi dah sebulan die tak update blog die . rinduuuu ! :)

Suey Al zahra. on October 13, 2010 at 5:14 AM said...

Sebab Dia pergi bertunang.
perasan tak dkt Komik strip,semua org
ucap tahniah.btw,gf dia mmg cantik.He's one lucky guy!

...fazilahpajil... on October 13, 2010 at 9:24 AM said...

die da bertunang..mb nak bagi komitmen pada tunang die..moga die berbahgia..

adrinaqamarina on October 13, 2010 at 10:24 AM said...

even dye dah lama tak update blog tu, tapi orang still ramai jugak. aura zackzuhairi :D

YOUsoF on October 13, 2010 at 11:20 AM said...

tulakan.. blog dia mmg ade style!

Oh dah bertunang. Tumpang gembira tuk dia ( walhal dia tak penah kenal aku ;D)

nabihafadzli on October 13, 2010 at 11:33 AM said...

yup indu bce entry beliau

mazlin on October 13, 2010 at 12:02 PM said...

btul la..lame x dengar khbar cerita dier...tertunggu2 jugak new entry zack..

i am S!L4H.. on October 13, 2010 at 12:04 PM said...

rmai gle fllower die..
tlis kt sbox die pon dh invisible kot aritu sbb dh rmai sgt..huhuu

x lme lg tuan blog ni pon bleh jdik mcm zack kot..
blog ni pon best..
kan..kan?

Mario on October 13, 2010 at 12:07 PM said...

hehe...ketinggalan aku ni...tak kenal dak zack...nnt aku cuba terjah blog dia...

kobEj0rdan~ on October 13, 2010 at 12:09 PM said...

@silah

amin~ begitu la hendaknye.hehe

BUDAK NAKAI on October 13, 2010 at 12:16 PM said...

bukan ke die balik malaysia skng??
sebab tu xupdate cerita kot..

fathiah on October 13, 2010 at 12:29 PM said...

aku pun suke dye. fuh. mmg best la en3 dye.

izyanty collection on October 13, 2010 at 12:35 PM said...

pernah masuk sekali je blog dia..sibuk keja le kot..
sape2 nak freegift masuk my blog k

F.I.C.K.R.Y on October 13, 2010 at 12:36 PM said...

Blog dier memang bombastik arrr~!!!

GaDis CoMeL on October 13, 2010 at 2:28 PM said...

haha. hampun der,aku tak kenai sapa zack ni. zack budak kampung aku, mmg ar aku kenai.

Al on October 13, 2010 at 2:42 PM said...

"Kehilangan beliau menjadikan ramai blogger2 wanita di luaq sana x senang duduk menanti masterpiece beliau"

haha knp wanita di luaq sana? wanita dlm blog ni xnk ngaku ke...

Hanida Lavida Moss on October 13, 2010 at 3:10 PM said...

i dont really know him. but he has 11+++ followers? wow amazing oke. tapi kenapa lama sangat tak buat entry?

Hazzy Ishak on October 13, 2010 at 4:38 PM said...

bila zack nak kembali

Sasa Al-Sharif on October 13, 2010 at 5:43 PM said...

budak jepun tu? dah lama aku tak datang kat situ. dia ni ramai follower dari kaum awek. termasuk aku sekali tp bukan jiwang cuma respek art dia. awek2 kalau baca entri dia konpem nangis beb

~eZmALiZa~ on October 13, 2010 at 6:31 PM said...

dye merajuk ke??tapi aritu raya dye kan balik malaysia jap..agaknye busy lagi kot...

Hanida Lavida Moss on October 13, 2010 at 9:56 PM said...

cane nak join digi kempen? ajar ajar ajar! =D

sweetsal on October 13, 2010 at 11:08 PM said...

ramainye peminat zack...blog dia memang terbaik, kreatif giler..tak rugi jenguk blog dia..tapi lamanya dia menghilang diri..dh abis ke dia belajar kt jepun tu...ada sapa2 tahu...

ecah..merangkap anak cik nan on October 14, 2010 at 11:47 AM said...

denga nye baru balik japan...dok mesia maleh g cc kot..

cKyN WaN on October 15, 2010 at 9:50 AM said...

nanti aku try p terjah kampung halaman die kat jepun ni ek

sapa nak maklumat angkat tangannnnnnn!

hahahah =P

Al on October 15, 2010 at 8:32 PM said...

sori bro psl komen ak kat ats tu
ak da tslh sngka ingt ni blog pompuan
ahakkkc..

tsaicoutic tranmorphersys on October 16, 2010 at 10:12 PM said...

waa de bce die rply komen fb....


Blog Realiti Konspirasi ZackZukhairi guwa tengah semak dengan masalah buat masa ni.. sikit masa lagi da setel semuanya, guwa tulis balik...


antara komen bile di tnye ttg update blog....

cik ciput on October 17, 2010 at 11:25 PM said...

zack mmg best..last entri dia tajuk dua jiwa..semua entri bergmbr serius kiut gler, dia buat pakai photoshop..and honestly aku ckp, sbb terjumpa blog dia lah buat aku rasa nk blogging kmbali..hehe..

Nur Mudrikah on November 1, 2010 at 4:53 PM said...

tapi skang blog dya punya da nmpak laen dah..huhu

Eryati on November 25, 2010 at 3:25 PM said...

x ensem sgt erk..ngeheheheh

 

Designed by #