Tuesday, October 26, 2010

letih

hye u all, hurm. sejak smlm den raso penak ajo badan.balik koje rase nak tido je.huh nakpk entry baru pon larat=(
den mintak maaf kat sume follower, peminat2 setia ( awww!ade ke peminat??:P) , silent2 reader, den x dapat nak kuaran entry baru and blogwalking bace entry2 u all sume. so0oryy=(

satu lg, yg ade tinggal jejak. tp cm den x tinggal blk jejak kat blog korg bukanbermane den x p lawat bali, tp kat opis den ade certain2 blog yang shoutbox die di blog at opis den. huu

kla u all, den nk rehat.bye!

6 comments:

eily farhana on October 26, 2010 at 9:24 PM said...

ha'a laa psl s/b tu. cam kat opis sy, jenuh tau sy tgu s/b kuar.tapi sesetgh blog tu mmg xkuar smpai sudah la. pastu nk posting ayat2 cinta kita tu pulak, mak oiii.. mmg error la jawabnya.. ehehe terluah perasaan pulak kt sini. kihkih

Sasa Al-Sharif on October 26, 2010 at 9:35 PM said...

blog dah bertukar kulit. simple dan kemas :)

Whoda on October 26, 2010 at 9:52 PM said...

i la peminat rahsie u...ekekekekk~

titirara on October 26, 2010 at 10:05 PM said...

tyra peminat setia blog ni auw , bukan peminat setia tuan blog ni ya . harap maklum . HAHAHA

g0m0k9enDek on October 26, 2010 at 10:23 PM said...

jalan tetap jalan bro

~ShaFiza~ on October 27, 2010 at 8:53 AM said...

kadang2 penat sampai rasa nak tidor 3 hari. hikhikhikhik~

sama mcm kat opis i ni ada jugak s/b yang kena blok. kena balik rumah baru boleh buat lawatan balas :)

saya suka lagu di blog kamu :)

 

Designed by #