Friday, October 29, 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI


hallo u alls, act ni la kali petamenye den memohon nak masuk ke blog list org smpi kene buat entry.hehe:P

ben, den mengharap ni ben, mes0kkanla blog den yang xseberapa ni dlm blog list bro.hehe

ben ashaari ni sape??ish2, ade lagi yer x kenal??aku xmo la cite pasal die kat sini, kang x pasal2 permohonan x diterima sbb kipas kuat sgt.hehe:D

jgn lupe mengundi di blog beliau, siapa yang mng final bola esok. den kompom la sokong nogori.hehe

p/s : click sini untk ke blog beliau

2 comments:

d_tieah on October 29, 2010 at 10:43 AM said...

Aku pun nak msuk bloglish abg ben gak..
Cuma x tau ble nak buat entry pasal tu..
Aku ni mmg sk buat kje2 last minit..
Smpai kdg2 terlepas gak wei..

d_tieah on October 29, 2010 at 4:40 PM said...

Mstilah nak msok bloglist abg naz gak..
Hehe..
Blog abg naz mmg dh kat dlm bloglist "wajib singgah" sy tau..

 

Designed by #