Sunday, October 17, 2010

Jangan Pandang Belakang Congkak 2 review

hallu guys and gurls, follower2, pakcik2, makcik2,akak2,abg2, adik2 mari rapat mari rapat:D . hari ini saya memanggil tuan2,puan2,dan sume2 la adalah untuk memberi sedikit review bagi filem jangan pandang belakang congkak 2 ( JPBC2)yang baru je hamba tengok sat td.

hape keputusannye??huh, wa buleh cakap, bg pihak wa, wa agak kecewa la dengan filem JPBC2 ni. wa harapkan sesuatu yang lebih baik dari JPBC yang lepas tp takda la beb. lawak still lawak, org still gelak2, ade part yang aku gelak, lawak mazlan and encik kucing ruffedge mampu buat qa gelak tapi ape yang agak duka cite nye ialah plot/jalan cerite cite JPBC2 ni.

kenape??ntah la bro and sis, sy pon xtau nak xplain lagu mana lagi, tp cm cerita ni di buat utk jual lawak lan ngan cat ruffedge dan mengabaikan jln cerita, sy xnk la hemtam sgt filem melayu, tp mungkin kite kene byk blaja lagu cmner nak buat filem lawak yang murah tp berkualiti:D

so, dari 5 bintang wa bagi 3 bintang je la, pada yang belom tgk jempot la tgk, korg still boleh gelak, tp xde kick sgt, yg menyelamatkan cite tu bagi saya ialah noradanish!!cun wo0o0o,haah:D nora, i peminat u!:P (mara wa punye awek klu tau)





17 comments:

ello on October 17, 2010 at 7:20 PM said...

lar.. apa ke peliknya..

yg slmtkn cite 2 adalah org2 yg wt lwk cite 2 ar..

bkn nora danish.. eleh.. sbb dia lawa je kn.. haha..

nway, de btulnya pe yg naz ckp 2.

jln cite x best. tp lwk2 dorg klakar r...

2 yg jd xkisah 2.. heee

Fara Rara Tralala on October 17, 2010 at 7:41 PM said...

citw neh cam biasa jew.da tengok pown.adew part yg kelaka adew part yg boring

Nur Azila Ismail on October 17, 2010 at 8:27 PM said...

slalu kalo sambungan mesti x bape best

h A n Y S on October 17, 2010 at 8:40 PM said...

overall, blh tahan je..tang lawak,lawak lah, tang boring, boring lah.

Shafawi Hamzah on October 17, 2010 at 8:59 PM said...

wah series la x best?

mar yanie on October 17, 2010 at 9:21 PM said...

x bape nak seram kot..lawak jer la..

hani on October 17, 2010 at 9:22 PM said...

macam dah tak jadi nak tgok sbb ramai cakap tak best...

Black_roses92 on October 17, 2010 at 9:50 PM said...

3 dr 5 bintang tu kira banyak la.. hurm..kita tak tgk lagi cite tu..hurm..bila nk tgk cerita melayu ni pk 2 3 kali..huh

fendi_scropio on October 17, 2010 at 9:56 PM said...

SALAM...AKU DA TAU

nadia atilah on October 17, 2010 at 10:06 PM said...

: ramai org ckap camtu . this time cerite nye kurang tiptop . tp saya taktau lah . dah lama tak jejak kaki kat wayang . malasssss , tp kan lain org lain pendapat . so terima jela hakikat wayang tuan bakal director . ahhaha

Solihin Zubir on October 18, 2010 at 3:43 AM said...

btol ke x besh? tak jd ah nk tgok.. haha..

beLLa on October 18, 2010 at 4:50 AM said...

lme kot xtgk wayang..tp stndrd cte mlyu, kepuasan tgk kat wayang tu kureng tau. xtaw asl..

paan on October 18, 2010 at 7:45 AM said...

macam biasa la..tgu link download kuar.huhu

Entri terbaru ->Perkhidmatan Design Header & Banner Rm 5

Gayahspears on October 18, 2010 at 11:58 AM said...

da tgk... mmg best doh...

nurkaloi on October 18, 2010 at 4:19 PM said...

u bg 3 jer....en3 i bg 5 bintang...ngeh3...
nmpaknyer berbeza pndpt laa kite...tp bile pikir blik memg betol u ckp....jln cite yg kureng...

Atika Natasha on January 4, 2011 at 10:47 PM said...

h0t mama n0ra danish nih..prasan tak die mkiin naik and si pasha sanda tuh makin trun lak..huhu

Ummi Hanie on February 10, 2011 at 1:02 PM said...

hikss..agak dahh...ayat "panas2 sensasi" tu....sy pun suke gak tgk tp suke yg 1 st lagi..klako giler ;p

 

Designed by #