Friday, October 22, 2010

islamic fashion festival yg macam haram

hai u alls, fuh, baru dapatbuat entry baru.busy sgt dgn koje nye kat office. huh
ok, cm biasa, i x suka nak ckp byk2, blog ni mmg khas untuk entry2 pendek.hehe.


so malam ni, i nak ckp pasal islamic fashion festival yang baru ja lepas. dengaq kata yang mengajurkannya ialah kita punye datin rosmah mansur. tp yang buat bikin i cm migrain nye, penganjur ni faham ke cmner fashion islam?? nk tgk cmnr gaye islam punye fashion pd pemahaman datinrosmah?? sila la klik kat link bwh ni :




cmner??faham sunnguh kan beliau pasal islam??jempotla meyuarakan komen anda:P
thanks.adios.Assalamualaikum

22 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 21, 2010 at 10:21 PM said...

Astaghfirrullahalazim....apa dah jadi ni?malunyer imej islam di kotak katek kan.Tq Naz coz sudi share ni.so perantau mcm saya tau jugak semua ni.huhuhu.sedih sgt.

.:|kamaryeah|:. on October 21, 2010 at 10:30 PM said...

ya Allah....
ape yg islamic-nyer di situ??
ape nk jadi nie~

yana zuera on October 21, 2010 at 10:42 PM said...

fuh. dasat dasat. =.='

iDa on October 21, 2010 at 10:43 PM said...

uhuhuhu......mcm2 hal laaaaa....

mr.curly on October 21, 2010 at 10:54 PM said...

dh mengong gaknye dorg ni..

CiK QiQi on October 21, 2010 at 10:59 PM said...

2 la jadinye bile event tntang festival islam dilakukan tnpe sbrg ilmu tentang agama Islam...die ni xpnh terdedah ke ngn fesyen islam muslimah ke..mamalukan je...bodo33333333333333333333

Black_roses92 on October 21, 2010 at 11:10 PM said...

da tgk da ni.. tah la..tak paham.. mungkin bagi dia festival fesyen islam tu pakaian yg tak terlalu menonjol keseksian yang maut tu kot.. huhu

Solihin Zubir on October 21, 2010 at 11:16 PM said...

dia sendiri pun pakai tak ikut syarak.. apa nak diheran kan...
mana 40 ulamak2 muda umno tu? senyap je..

suzie rahman on October 21, 2010 at 11:17 PM said...

tula sal..suzie pon dh bc sal ni smlm. act 1 or 2 fb fan telah ditubuhkn utk meminta bni najib tu mnta maaf.ntah r cne kn.kite tungu je tindakan susulan.

Ainismaira on October 21, 2010 at 11:21 PM said...

Dah terang2 mnyimpang jauh.. xde ciri islamic langsung pun.. isk3..

Tomato Gurl's Life on October 22, 2010 at 2:26 AM said...

adeh komen td xmsk ker??huhu...

rosmah ni nak jadik pm la gamaknye...baju tue xde lgsg ciri2 islamik..dah la pakai tudung camtu je..xcukup syarat lgsg,..

d_tieah on October 22, 2010 at 7:45 AM said...

Xde pe nk komen..
Sbb bkn tnggl kt kl..
Hehe..

nadey on October 22, 2010 at 8:51 AM said...

ni namenye agenda dajjal!!!!!!!!!!!

aman_arab on October 22, 2010 at 8:52 AM said...

aku paling sakit hati yang baju ada tulisan khat Muhammad kat dada dan kangkang model seksi tuh..ni dah kira menghina Nabi Muhammad dah ni..memang celaka la orang yang reka fesyen tu..celaka jugak orang yang anjur dan yang rasmi majlis tu..

Jejaka Terhangat on October 22, 2010 at 9:14 AM said...

jaja nama islam..tak guna punya pemimpin negara..bikin rakyat panas je..ingat kita ni ape..tunggul?

Khumaera Ismail on October 22, 2010 at 11:13 AM said...

memalukan aje..huhu~ape la pemerinth camtu..

beLLa on October 22, 2010 at 2:20 PM said...

memang sengal!
xpuas aty gak ngan dia.at least xyahla nak letak islamic kat fashion show tuh.memalukan je. isk

Ckin Kembaq on October 22, 2010 at 4:28 PM said...

suka la macam tu..dedah sana sini..dpt 'pahala' kan..haish

ChiKeDees on October 22, 2010 at 4:31 PM said...

agreed dengan bella...jangan letak the word islamic la lau cam tue

Ciklinn on October 22, 2010 at 5:48 PM said...

eh mana komen akak tadi yerk...

Wati3qv3 on October 22, 2010 at 8:54 PM said...

sungguh menyedihkan :(

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal on October 23, 2010 at 12:46 AM said...

festival ni tah pape, zama dh tgk dh. huhu

 

Designed by #