Friday, October 8, 2010

entry bergambar 2: trophy panas!!


salam everybody. salam hari2. hehe ok guyz , hari ni i jalan2 kat net, then jumpe satu trophy untuk satu award ni. dem!! mmg nice la, so ape pendapat u all mengenai design trophy ni ( gambar di atas)??:)

p/s : credit to failblog.org kerana jumpe gambaq nih, tengs

21 comments:

Faizal n Fashitah on October 8, 2010 at 9:25 AM said...

Wow! cantik trophy tu! ekekekek

Myra Jay on October 8, 2010 at 9:48 AM said...

Mcm2 bentuk trophy pn skg nieh..

tia on October 8, 2010 at 10:04 AM said...

terbaek woq!
kahkah~

Ciklinn on October 8, 2010 at 11:45 AM said...

wah.... hots...

zaL_cdpx on October 8, 2010 at 12:13 PM said...

huhu.....suar dh cm suar tomoi tp skali pndg dh mcm ehem2 lak dorg tu ! ayark !!!!!!

honeyaliena on October 8, 2010 at 12:25 PM said...

hahahaha.

mcm2.
:)

E.d.Y on October 8, 2010 at 12:49 PM said...

kamasutra sngt...huhu

Hariz on October 8, 2010 at 3:16 PM said...

Wow.. Trophy yang agak ke kamasutra :P

New Entry ProfHariz
Gambar Artis Jambu Di Malaysia

dak kecik a.k.a iza on October 8, 2010 at 4:22 PM said...

firstly,kecik xbape pham n tuk ape diowang wt trophy camtu??tp yg pasti nya cam18 keatas je..eyh??aww,tutup mata..hikhik

BeaN MorENo on October 8, 2010 at 5:50 PM said...

menang anugerah apa ni?haha

Gee on October 8, 2010 at 8:08 PM said...

tak nampak..tak nampak..hee

Cik Ubi on October 8, 2010 at 9:55 PM said...

ni mcm cite fight lam astro jew..haha..ganas sport ni..org berani je leh masuk

izyanty collection on October 9, 2010 at 12:07 AM said...

erkkk...no komen...
naz seting ar kat komen lain, xyah letak word verification...xlarat nk tungu lama arr hehhe...

http://blok-batu.blogspot.com/ on October 9, 2010 at 1:04 AM said...

jgn pikir lainn sudahh la...haha...http://blok-batu.blogspot.com/

Gen Fujita on October 9, 2010 at 7:13 AM said...

trophy pro-wrestling tengah buat grapple, tapi kalau buat grapple belakang karang orang kata tengah doggie pulak. ha ha ha...

Anonymous said...

kalau mung layan wwe undertaker pakai move nih name dia hell's gate..g google..hahahaa..

kerangRebus on October 9, 2010 at 6:33 PM said...

erk??shiuttt je..haih

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a on October 9, 2010 at 10:09 PM said...

Trofi ni sendiri mungkin boleh menang award trofi paling pelik di dunia.haha..

Marhaen Kacak on October 9, 2010 at 10:42 PM said...

aduyay....ade jugak orang buat bende anai2 cmni..haha

azhar on October 9, 2010 at 10:55 PM said...

baguih nie...

Dhiaqiud on October 11, 2010 at 8:36 AM said...

x nmpak pape..pejam mata..hehe

 

Designed by #