Monday, October 11, 2010

Anugerah Blogger Chantek


Bismillahirrahmanirrahim

hallop guyz and gurly2 outhere, pemfollow2 setia, rakan2 blogger, pengclick2 nuffnang, pejalan2 belog dan siapa saja yang telah singgah dan juga pernah singgah di belog suratan kebet0lan.

so untuk entry pada petang ini, sebangaimana tajuknya, saya dengan bangge dan ikhlas hatinya mengishtiharkan diri bahawa belog hamba, beloh suratan kebet0lan telah memenangi award blogger chantek sebagaimana di umumkan oleh CIK SU di belog beliau ONE FOUR LOVE. ini da award ke 136 yang saye terima:P

so, berikut merupakan sesi interbiu saya setelah memenangi anugerah tersebot :

1. Thank the person who gave you the award and the link of the person
thanks cik su kerana sudi mengumumkan saya sbg pemenang:)
2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
(11 dulu la ea.15 banyak sangat la pulak)



3. Tell 7 things about yourself

1. saya seorang yang pemalu

2. hobi saya bermain bola keranjang dan juga sikit2 bermata keranjang ( abesla klu buah hati bace ni. haha)

3. saya digelar sebagai proffesor cinta oleh sahabat karib saya encik muhammad john

4. going to get married 29 february 2011 ( kalu x jadi tarikh ni kene bincang len la )

5. peminat pasukan man utd, liverpool, real madrid, newcaslte, bayern munich, lyon, jerman, brazil dan byk lagi. org slalu kate saye lalang klu bab sokong2 team bola, sbb byk sgt yang den sokong.haha

6. suka membaca. paling minat shin chan. tp xmo ade anak begitu. tp klu ade pon ok gak, satu kapla:)


7. ingin memiliki sebuah telepon saya. tunggu kalau kaya

19 comments:

aibaks on October 11, 2010 at 4:34 PM said...

tahniah sbb dapat memenangi anugerah berprestij ini.. hehe

titirara on October 11, 2010 at 4:38 PM said...

best tu dpt award ! hihi

Ayeem Jemain on October 11, 2010 at 4:38 PM said...

thanks! :D

noor afzan on October 11, 2010 at 5:07 PM said...

uih..awak cantik?

kobEj0rdan~ on October 11, 2010 at 5:14 PM said...

@ noor afzan

bukan saya:P belog2.haha

nadzirah aqilah on October 11, 2010 at 5:19 PM said...

oooo.. congrats2!

gnesop.com on October 11, 2010 at 5:25 PM said...

tahniah..
mmg cantik blog ni :)

khalidahmacambaguss~O_o on October 11, 2010 at 5:38 PM said...

tahniah2...hehehe

Admiral Hafiz on October 11, 2010 at 5:50 PM said...

haha..ingtkn sapela hafiz jambu 2...

Ciklinn on October 11, 2010 at 7:03 PM said...

tq2 bg akak

Affan Ruslan on October 11, 2010 at 7:27 PM said...

Salam. wah ada award ye.
Terima kasih, tapi blog aku takde lah lawa mne

:)

yahaya on October 11, 2010 at 7:50 PM said...

template ni tidak dinafikan memang cantik.kena pulak dengan susunan tuan umah yg baik..mmg ummphh..

Tomato Gurl's Life on October 11, 2010 at 8:40 PM said...

tahniah dpt award ni..blog ni mmg cantik :)

soffea on October 11, 2010 at 9:58 PM said...

wah. bestnye award tu. tahniah yer ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) on October 12, 2010 at 12:15 AM said...

tahniah naz...nnt bg anugerah pd miza lak ye..hehehe.

Nurul chumel on October 12, 2010 at 12:48 AM said...

thanx bg i award..
ohh. kenapa ada ker?? tu??
hmm. touching lah.
huhu..

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. on October 12, 2010 at 9:41 AM said...

singgah jap kat blog cantek nie...... can me follow u... hehehe dah follow pn

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. on October 12, 2010 at 9:41 AM said...
This comment has been removed by the author.
~emma~ on October 12, 2010 at 10:00 AM said...

wahh bestnye dpt award..tahniah yer...
bg la kat sy pulak..huhu ☺

 

Designed by #