Saturday, October 30, 2010

aku dan basketball

hi u all, tibe2 nak buat entry ni sbb pagi2 td den dapat sms dari sahabat den, mesej nye tertulis begini

" basketball 5th kalah kat quater final ngan 9th la weyh "

fuh, giler xbest berite tersebut, baru je bajet nak g tgk final game esk pagi, boleh plak kalah. fish!
baru je setaun den grad dari UM, da klh kat quaterfinal. sepanjang 4 tahun den kat sane, team 5th college x pernah gagal ke semi final.

beriot adalah pencapaian 5th college sepanjang 4 tahun lepas :

2006- tempat ke-4
2007-naib juara
2008-juara
2009-juara

haih, tibe2 je teringat zaman2 kegemilangan bermain.kerinduan saat2 tersebut~

gambar selepas final 2009 : saye,3 dari kiri (berdiri )

p/s : ops, tahun tu den Most Valuable Player final kot.tp kurang best tanpe kehadiran seseorg time final 2.

11 comments:

~terataibungaindah~ on October 29, 2010 at 9:06 PM said...

oh!hero 5th rupanye!

Liquid on October 30, 2010 at 1:46 AM said...

awat lu sorg je yg wa nampak malay bro..?? mana malay2 yg len..??

liyana aziz on October 30, 2010 at 2:15 AM said...

wah, main basketball!

nadia atilah on October 30, 2010 at 2:37 AM said...

: terer nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tomato Gurl's Life on October 30, 2010 at 9:14 AM said...

wah pandainya main..siap penah juara..tahniaah!naz main la blk biar menang..hihi

p/s: tgl jejak kt sini je..

nadey on October 30, 2010 at 10:16 AM said...

wow player basket rupyenye wowowoowow

Ciklinn on October 30, 2010 at 12:30 PM said...

ala takper lain kali akak datang tengok kamu main yerk... hahahhahahha tak pasal2 akak kan....

eleh awek tak datang lah tu kan kan kan.....

+dieabella+ on October 30, 2010 at 12:46 PM said...

macho gile maen basketball...hehe

aneesa ♥ on October 30, 2010 at 1:51 PM said...

good ;)

cek chun on October 30, 2010 at 8:24 PM said...

seseorang siapakah :P

hebat noo men basketball. kita netball pon tak lepas :))

نورالجنة on October 30, 2010 at 10:12 PM said...

waa.basketbal..:D

 

Designed by #