Thursday, August 19, 2010

zackzukhairi follower blog saya

hello guyz dan gurlz, macam mane pose u all??t0l ke soalan tu?? ke kene tanye korang pose ke tak??:P hee. simple entry untuk hari ini, saye just nak buat announcement yang bahawasanya ZACKZUKHAIRI telah menjadi follower ke 131 blog suratan kebet0lan.


saya rasa sangat berbesar hati kerana beliau sentiasa merupakan blogger idola saye disebabkan entry-entry beliau yang sangat hebat dan ensem.bagi saya juga, entry2 yang dihasilkan jauh lebih menarik dari blogger popular yang len yang x perlu saya sebot namanye, hee. berikot merupakan link ke blog beliau :

realiti dan konspirasi


p/s : thanx zack, dan gurlz out there, jgn jeles kay, haha. dan saya bukan gay okey:P


17 comments:

sufee on August 19, 2010 at 11:15 PM said...

muahahahha..cngratz bro..kuikui..walaupun ko junior die,ko perlukan latihan utk jd kn blog ko cm die..=]

izyanty collection on August 20, 2010 at 9:07 AM said...

tol arr best blog dia...

Ckin Kembaq on August 20, 2010 at 11:25 AM said...

menarik blog dia..

p/s : jemput ke blog naa..

E.d.Y on August 20, 2010 at 12:22 PM said...

perghhh...memang pun jadi idola...mmg menarik blog dia

najihah sahami on August 20, 2010 at 4:52 PM said...

kah2..kena jeles jugak...haipp..

cik NAD -miszhelena- on August 20, 2010 at 6:23 PM said...

haha.. bestnyee.. =)

GaDis CoMeL on August 20, 2010 at 10:01 PM said...

zackzukairi? siapa kah beliau? sumpah gua tak kenal. hohoh.

lumut on August 20, 2010 at 10:05 PM said...

sape zack????saya pon nak jadi femes mcm die..

hye hye...
leh x tlg promote saya..
saya nak femes..
nak kaya....
=p

salam kenal kamu.

lumut on August 20, 2010 at 10:09 PM said...

zackzukhairi mmg ramai yg kenal..
saya juga kenal dia...
hidup manusia ini lain2 jalannya..
kenal lah diri anda sendiri..
cari kemampuan kekurangan dan kelebihan..
insyaAllah awk akn berjaya juga naz...

take care the..
all the best in ur future life.

dunspeak♥ on August 21, 2010 at 12:27 PM said...

boleh tak nak tumpang jeles jap? hikhikk zack, awat ang x jadi follower blog cheq..hoishhh ;p

Peminat Katie Holmes on August 21, 2010 at 5:25 PM said...

gua nak follow blog lu nie tapi gua tak sefemes zack. boleh follow tak?wakaka...

Sue.N on August 22, 2010 at 3:48 AM said...

TAHNIAH.....

sop on August 22, 2010 at 5:55 AM said...

tahniah.. bukan senang otai nak jd follower.. :)

NiZaM Limited on August 22, 2010 at 1:09 PM said...

Haha..tahniah la ko..otai jadi folower ko..mantop la blog ko bro. hehe..aku pon dah jadi folower ko..pasni bleh la pemes mcm zack tu. ahaks.. =)

ザ-sylver-shooter on August 29, 2010 at 4:24 AM said...

hahaha..mamat ni dah balik seremban dah..pi cari dia

@juera on August 30, 2010 at 7:46 AM said...

zack pon jd follower sy..giler teruja!^__^

Alia Natasha on July 2, 2011 at 5:39 PM said...

TAHNIAHH :)

 

Designed by #