Saturday, August 7, 2010

KONVO

Hari ini hari sabtu, cesh, 2 sume org pon tau la bro, hehe tuka-tuka ayat, hari ini hari saya konvo:DD haaaaaaaaaaa, ape yg best konvonyer?? konvo best sebab ia menandakan saya telah betol2 tamat belajar:) ditambah pule sy telah berjaya mendapat dan dioffer kerja sebelom konvo:) itu yang terbaik,haha


sy lagi hepi dapat kerja dari konvo sebenarnye, bcoz, org slalu kate budak2 jurusan enginering payah nak dapat keje, sy da buktikan kat org2 yang bising2 yang bukan susah if u are one of the best, alwayz do ape yang anda minat, coz u all akan buat perkara tu ikhlas dari hati:DD


ikhlas dari kejauhan
nazirulhazwanws aka kobejordan~

6 comments:

ella on August 7, 2010 at 9:36 AM said...

kenapa eh..kalau kita ambik course ape2 pon..orang2 sekeliling kita cenderung nak kata "alah,course tu susah nak dapat kerja"..sy pun pernah kena cakap cam ni..sedikit sebnyak rasa down jugak r..patutnya bg r semngat skit.rezeki kalau tuhan nak bagi..takde sape bleh halang.

missfieza_1525 on August 7, 2010 at 10:32 AM said...

taniah dear..^+^

Ryan Valentine on August 7, 2010 at 2:45 PM said...

bestnye dapat join convo.. saya je tak dapat join.. jauh~
-.-"

izyanty collection on August 7, 2010 at 5:35 PM said...

taniah ek dik...eh budak enginering le senang dapat keja n gaji pun masyuk hehehe...my sepupu senang dpt keja je kat kilang besar2...

aZLiNa aZiZ on August 7, 2010 at 11:35 PM said...

sokong statement tu. Buat la apa keje sekali pon, tak kira susah ke senang, tapi kalau kita suka dan ikhlas, terasa amat senang sekali ;p

miszATIN on August 8, 2010 at 11:32 AM said...

bro, takde pict time konvo ker ??? =)

 

Designed by #