Wednesday, August 4, 2010

soalan dan jawapan temuduga

Bismillahirrahmanirrahim

Salam kepada u all sume kat luar sane, pengikot-pengikot setia suratan kebetolan, kepada yang belum jadi pengikut, make it fast okey:P

hari ini sayenak bercerite sikit-sikit je la pasal interbiu yang telah sy lalui sebentar td, hee ape?? korg xnak tau?? lantakla. i nak cerita juge, hee:)

sebenaqnya, cheq patutnye di jadualkaninterbiu pd pukui 11.30, kerana kesemangatan yang melanda diri, cheq sampai kat sana tepat jam 9.45 pg, amacam??stylo x beb??:P keras jugak otot-otot nak menunggu selama 3 jam, sbb wa masuk dalam bilik interbiu jam 12.20, derm~

ade dua org penemuduga, biasa la tu kot, xkn nak sampai8 orang kut, hehe:) sorg india dan sorang melayu, berikot adalah soalahndan jawapan soalan tersebot secara ringkas :

1) ceritakan tentang diri anda
-cerita sume benda trmasuk hobi yang suka membaca blog dan novel

2)sape bloggeryang awak minat?
-zackzukhairi, alasannye, entry yang sempoi dan lawak, die juga adalah senior sy di SASER:P

3)bace blog politik x?
-bace siket2:0 xkenal pon sape penulis

4)ape kejayaan paling besar stakat ni?
menjadi pengerusi JKP balai islam kolej kelima

5) kenapa?
-sbb pada awal pelantikan ramai yang xsetuju sy pegang post tu sbb saya bdak engineering:D

6)kenapa awak nak kerja dengan company ni?
-sbb sypernah buat praktikal dgn company ni, dan 2 satu-satunya pengalaman kerja saya

7)apa yang awak boleh sumbangkan?
sy boleh beri sumbangan dalam energy managemen, vibration analysis dan juga dalam operation management

8) kalau kami bagi rm1500 boleh?
-xboleh,rendah sangat, rm 1800 mungkin boleh difikirkan, lagipon saya tada pengalaman

9)u willing to travel??
-anytime

10) ur gf x mara?
-kami da prnah discuss da, n shes will be fine

11)sape yang always buat keputusan?u ke ur gf?
me la, die ikot jer:P

12)u ada rancangan nak kawin ker?
yup, in 3-4 years time:))

itula serba sedikit soklan yang di tanya dan jawapanyang diberi:) samapi membawak borak-borak pasal gf lg, huh btw, saya interview dgn FABER GROUP. dan harap dapatla post tu:) pray for me k:)

ikhlas tp jauh
nazirulhazwanws aka kobej0rdan~

p/s: sume soklan dalam bahasa inggeris,begitu juga dengan jawapannye:)

5 comments:

sufee on August 4, 2010 at 7:49 PM said...

sjak bile minat zackzukhairi ni..hahahahhaha

kobEj0rdan~ on August 4, 2010 at 7:53 PM said...

tu je yang paling aku ingat name blog, haha:P

sarah shafie on August 4, 2010 at 8:02 PM said...

tk prnah lak interview tnye sal gf bf ni..hehe

barb a.k.a. adham on August 6, 2010 at 12:18 PM said...

uiks.ko biar btul zack tu senior kita?

kobEj0rdan~ on August 6, 2010 at 5:02 PM said...

barb : bet0lla, 2 la, ko duk bekawan ngan najib je keje, huh

 

Designed by #