Tuesday, August 17, 2010

gambar KONVO

bismillahirrahmannirrahim

salam dan hello untuk u all sume pengikot dan pembaca blog suratan kebetolan:) pejam celik pejam celik rupenye da seminggu kite semua berpuasa kan?hee so nothing pon nak diceritakan, just nak cite dan hebahkan kat u all yang saye baru saje mengambil gambar pentas sewaktu konvokesyen seminggu yang lepas, huh sangat mendukacitakan sbb dlm gamba tu saye memejamkan mate, derm!! ni salah photographer la ni, huh amek la byk sket shot beb, da hancus gambar, kene ambek master la gamaknye ni, hee di sbbkan gambar tu saye pejam mate, so gambar tersebut tidak akan disiarkan, namun, saya akan siarkan juga 2-3 keping gmbar yang lain utk tatapan umum:))




p/s : gambar besau sbb malas nak compress:P

6 comments:

yana zuera on August 17, 2010 at 11:06 PM said...

sudh konvo~.
tahniah~. ;)

izyanty collection on August 18, 2010 at 11:57 AM said...

taniah dik...

Muka Haluih (MH) on August 19, 2010 at 12:04 AM said...

wah bestnye.. TAHNIAH! =>

missfieza_1525 on August 20, 2010 at 1:09 PM said...

taniah!!^_^

MyraLove =) on August 29, 2010 at 6:28 PM said...

waaahh..jeles2..takpe2...2 taun lagi
disitu,jubah itu..gaya posing lagi banyak..ahaha =)
tahniah tau sinior..walaupun tak kenal..
tp act kita satu fac =)

shahjiehan on December 29, 2010 at 7:49 PM said...

tahniah~

 

Designed by #