Sunday, August 29, 2010

back to KL

Salam for u all semua, pembaca suratan kebet0lan dan semua blogger-blogger yang belom menjadi follower blog ni. Ehe entry yang simple buat masa ni, sebagai info, saya da kembali ke kuala lumpur after a week kat kelantan, lo0k after my grandpa. Grandpa macamane?? Hurmm, grandpa da keluar dari hospital hari jumaat lepas selepas 17 hari berkampung di dalam ward, but then, still nampak tak sihat, tak makan ape-ape da seminggu, lemah dan xboleh nak berjalan.

Macamane kelantan?? Kelantan sangat panas buat mase sekarang, tgh summer kot, hehe, kelantan tak byk berubah pon, dan tu la yang best, dapat rase balik ke kampung, cube bygkan klu kelantan jd macam KL ( sambil mamandang ke atas ) . fuhhh, xbest2!!

Lagi info??hurmm, saya akan mula berkerja 1 sept, di MERCU UEM, KL . perasaan yang bercampur baur, hepi dpt kerja, tp dapat ke cuti raye nati??huh tp xpela, ape salahnye kalau sekali sekala tak balik kampung, orang kate barula feel dengar lagu raye sampai menutik2 air mate, haha:P

Ok la u all, update seterusnya akan menyusul, tunggu!!! hehe

1 comments:

Nur Kamilah on August 29, 2010 at 11:23 PM said...

tahniah da dpt kje..amek berkat bulan puasa niyh..

 

Designed by #