Saturday, July 24, 2010

Ada Apa Dengan Perempuan I


Bismillahirrahmannirrahim

hye u all yg amay sy kasihi, again entry kali ini berkisar dan dituju khas utk gurlz kat luaq sane,hee
pehal la blog suratan kebet0lan ni suke sgt buat entry kt gurlz, huh nk wat guane kan, wa syg kt awek2 kat luar sane 2, entry2 yg masuk ni p0n is more 2 nasehat2 n teg0ran2:) for guyz nati2 la ea, korg da baguih da, x byk teguran yg perlu di buat utk guyz. hee ( k0mpem geng awek2 bengkek bace.haha) ini bingkisan yg simple utk geng awek2 kat luar sane:))

Untukmu perempuan

Bungkuslah dirimu

Kerana kau perempuan!

''Ah! Peduli apa, tubuhku milikku!''

Memang peduli apa kami

Dengan tubuhmu yang telanjang

Dan, peduli apa kami

Kalau nilai dirimu semakin kurang!

juga peduli apa kami

sekiranya dirimu minta dipedulikan satu hari nanti!

hee, simple je la utk mlm ini, saye pon agak keletihan setelah seharian berjalan:P nantikan entri berik0tnye khas untukmu wanita:))

p/s : sumber buletin dari khazanah tidah ternilai y dijumpai di perpustakaan negara:))

keikhlasan dlm kejauhan

nazirulhazwanws aka kobEj0rdan~

3 comments:

.aira. on July 25, 2010 at 1:34 PM said...

wah, mendalam gila maksud die, adess

pilothans on September 24, 2010 at 4:14 PM said...

fuh, ni ayat a-samad said ni.......like...mintak permisi copy utk diletak kt fb aku....dont worry i dont copy paste at my blog ;)

cheers

dibadeebut on December 9, 2010 at 9:28 PM said...

boleh mintak share kat blog tak.. akn disiarkan bersam link blog pemilik asal.

 

Designed by #