Sunday, July 25, 2010

terujakah?


hello guyz n gurlz di luar sane ! welc0me2 to suratan kebet0lan, penat semalam still x abes lg la pule namun tanggungjawab sbg seorg blogger tegar setegar raja petra harus di jalankan, haha:)

terujakah?? cam laju ella la pule t0pic pilihan saye for sesi petang ni, menaip sambil2 tgk nona kt tb3, haha, lama da x tgk nona, sejak pengacara kegemaran saye da st0p jd pengacare da xde m0od nk tgk, hee. sape pengacare 2?? mestila normala samsuddin n norjuma habib juwel! ngeh3, marah adik dato najib dgr name bini die cm2, norjuma habib muhammad :) sory dato seri




gambar normala shamsuddin mase die muda2 tak dapat pula di carik kt arkib negara, huh:) suami die x bagi gmbr die tersiar kot,hee. ni bukan topik kite ni, "woi, back on topic la" ( director menjerit dari jauh ). bekla, terujakah??ape y terujanye? saye teruja sbb saye baru membeli kamera digital yg pertama untuk kegunaan keluarga saya semalam, gile teruja!! nk wat guane kan, ktorang agak ketinggalan zaman sket, hehe lantak la kan! hape aku peduli ketinggalan ke tak, hee berikut adalah kamera yang berkenaan :



laaaaa, kamera murah je pon teruja ker?? lantak la murah ke x, 2 je on bajet, mak ngan ayah aku cakap jgn membazir, nak kemera power2 buat ape, klu nak gambar cantek edit je gune phot0sh0p! hehe takkan x reti pakai adop photoshop kowt :P
ape lagi babe?ape lagi y mnerujakan?? hurm, ape lg yer?haa, es0k saye nk pg angk0t jubah k0mbokesyen saye, haha terujala 2 kan? bukan slalu amek jubah kombo, hehe!

so untuk u all ape y buat u all teruja?? sebernarnye, keterujaan tidak semestinya disebabkan oleh bende2 or event yang besar saje, kadang2 bende y simple pon bley buat korg sgt teruja, nk contoh?? okeyla, korang tinggal berjauhan dari ibu bape, n da 3 bulan tak balik, next week korg dijadualkan balik jupe dorg, teruja x??kompom la kn?? sape tak teruja sila la buat muhasabah diri balek wei, huh

huu, okeyh la u all sekalian, sy nak tgk cite wonderpets ni klu ade kat tb, haha:) see u all later:)) mlm ni insyaAllah ade entry untuk perempuan:) nantikan. heee

ikhlas tp jauh :

nazirulhazwanws aka kobEj0rdan~

p/s : pasni aku nak beli dslr jugak! klu ade duit la, hee:)) ade sape2 nak jual canon EOS 550D dgn harde rm 500??

5 comments:

Hariz on July 25, 2010 at 4:03 PM said...

harga rm500?
sapa mau kasi :p

New Entry Prof-Hariz
Esok Puasa

fiD on July 25, 2010 at 4:09 PM said...

hmmm, minta bakal isteri kasi time hantaran, heeeee

Ayue Aishah on July 25, 2010 at 4:53 PM said...

salam.
waaaaaaaaaaaaaa........
sgt best da ade kamera sendiri...
ayue masih tak kesampaian lg nk memiliki kamera..
tgok2 kamera nikon cm brkenan.. tp nk beli x mampu.. hehehehe

time raya best dpt tgkap gmbr ek..

insyaallah, klu ade rezeki n duit lebih leh r beli..

btw, congrate fo ur convocation ye bro! dijangka bile tu?
leh tgkap gmbr byk2. hehehehe...

Pendekar Berkuda on August 16, 2010 at 11:55 PM said...

salam....cantik blog ni... entry pun menarik...teruskan...

OUR STORY BAHH on November 28, 2010 at 7:48 PM said...

besttttt =p

 

Designed by #