Thursday, July 22, 2010

rozita dan ayu raudhah cinta hati RTM kah?




wassup2 berasap!!(ayat seorg rakan)
hello brader macho dan akak chantek kat luar sane:P
again sy mengambil kesempatan ini utk menukilkan lagi satu entry utk blog suratan kebetolan.gah3x (semanggat sungguh awal2 ni)

sebenaqnya cheq ni masih menanti panggilan temuduga dari syarikat2 y berkenaan, kirenye cheq masih lg seorg penganggur sehingga kini. YA! aku penanggur! apa nak malu jd penganggur, siap Allahyarham sudirman ada nyanyi lagu khas utk penganggur, hee so ape kene mengene penganggur dgn topic di atas?? huh ( panjang la lu punye intro brader )

sbb xde keje, i slalu la lepak kt umah smbl menonton peti telibisyen, i tada astro, isk3x, so balik2 i tgk la tb1, tb2, tb3.ntb7, tb9 dan tb8. y wa pelik, wa da mcm tgk astro da, (aik!kate xde astro, amacam leh tau pasal astro) alaaaaaaaaaa, bkn i xtau y astro slalu ulang2 cite, bt0l x??hehe

so nk dijadikan cite, sjak seminggu dua tiga minggu ni, asal bkk tb1 je rozita che wan blakon, tb2 plak ayu raudhah, 2jam kemudian ayu raudah tb1, rozita tb2, huh cm2 la pusingan2nye setiap hari, apakah kita telah ketandusan pelakon2 y berwibawa untuk membawakan watak2 y berbeza?? haaisshh! (keluhan peminat scha dan raja farah) i admit y rozita che wan sgt hebat, mane taknye, jd jande die, jd mak org pon die, jd anak dara die, jd anak org pon die, pekej y sgt lengkap utk seorg pelakon, hehe:)) tp bgla plakon2 len same blakon, naseb bek julia zigler ade, slalu gak die menyelit di antara rozita ngan ayu 2,huh


so ape motif i becakap sume ni??xde motif ape pon, i nk bgtau u all kat luar sane je, kesian kat kami y xda astro, sbb tgk muke plakon y same je setiap hari, ngeh3.
klu u all xtau lagi rozita da menang award artis plg seksi dan artis y punya bentuk badan menarik! tahniah3!


ikhlas dan berjauhan :

nazirulhazwanws aka kobEj0rdan~

p/s : soklan y biasa ditanye : antara rozita ngn ayu raudhah ko rase sape lg chantek?? jawapan i offkos la rozita beb!muktamad!!:P

2 comments:

izyanty collection on July 23, 2010 at 5:39 PM said...

kite pun xdak asrto gak....tapi tengok kat astro ari2 selalu je ada rozita che wan, semua tv dia ada le heheh...

etykus on February 4, 2011 at 4:30 PM said...

woho. setuju rozita lg cantik. tgok la y menang nye sape. rozita,bukan ayu.

 

Designed by #