Friday, July 23, 2010

dimensi ke-3

Bismillahirahmanirrahim

hye dude dan dare:P hari ini belog suratan kebetulan nak kongsi sesuatu yg boleh menekejukkan seorg wanita tua dan mereka2 yg lemah semanggat. seseorg pernah berkate, kreativiti ni tiada limitnya, kreativiti akan terus subur, dan gambaq kat bwh ni membuktikannye. mungkin ramai y da pnh tgk, tp ade sbhgiannye y belom ponah nontonnye.gue yakin sih, hehe klu dulu men conteng2 dinding, la ni men conteng jalan raye. tp bkn contengan biasa, ttp lukisan 3D. xtau ape 2 3D?? p la tgk filem dispicable me dlm 3D, hehe

1) u all jgn terkezut klu tibe2 tgk ade sungai bile drive2 suka2 hati kat europe nati, hee

2) shit! anyone!!please help the baby! the frog going to eat her ( seorg makcik meraung di sebrang jln )

3) how to use this public phone anyone??

4)what the **** ?

5) watch out ur step! ada tangga disitu

6) if korg masih mencari gotham city, sebernarnya city 2 wujud di bawah sane.hee

so how guyz n gurlz, interesting is it?? hopefully kat malaysia nati ade la 1 lukisan cmni. hee ok u all, adios!

ikhlas sedang menjauh :

nazirulhazwanws aka kobEj0rdan~

p/s : anda mungkin perlukan kaca mata khas 3D untuk melihat isi kandungan blog ini.thanx:P

3 comments:

Un Phat Lee on July 23, 2010 at 4:26 PM said...

wah.nice pics B)

missfieza_1525 on July 23, 2010 at 4:28 PM said...

waaaa..really interesting..^_^ huhu de gk cmtu ea..mmg leh xprasan tuh..=p

nabilah_2908 on July 23, 2010 at 4:41 PM said...

wah...mmg menarik la...terutama gambar yg last...mcm real jer... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERMIMPI TENTANG ULAR

 

Designed by #